🔥İndirim Edifier M60 Kompakt Masaüstü 2.0 Hoparlör 9.130,48 TL

Normalde 3 beyazdan uzak durun derler ama sizin için 4 beyazdan uzak durmak lazım hocam beyaz sevgisi iflas ettirecek sizi . Güzel setup nazar değmesin güle güle kullanın .
Teşekkürler hocam.
Daha iyileri sizin olsun inşAllah :peepokalp:.

m90 modeli seste bi tık önde basslarıda iyi.Bass iyi olsun diyosanız o fiyata r1280dbs modelide var.

Samsung B650F 3.1 soundbar almıştım. Ben de ikili edifierin bir setini mi alsam diyordum. Muhtemelen onu alsam müzik olarak özellikle daha iyi olacaktı. Ancak subwoofer ayrı almam gerekiyordu ve fiyat daha fazla artıyordu. O yüzden subwooferlı bu soundbarı tercih ettim. Bence apartmanda bile olunsa o bass etkisi filmlerde baya etki ediyor. Müzik ağırlıklı kullanacaklar için stereo bu tarz setleri almaları bence daha mantıklı olur. Sesi fala açamasak bile bazen gündüz bazen film izlerken de dediğim gibi TV'nin hoparlöründen çok daha iyi olduğunu hissettiriyor. Evlerin yalıtım durumları da önemli. Bazı evler çok iyi iken bazıları kağıt gibi oluyor. Bizim de çok iyi değil ama çok kağıt gibi de değil.
kaça aldınız hocam? ben de b650f almayı planlıyorum vatanda 8.5a düşüyor arada

Arkadaşlar ne olur bana yardımcı olun ya. aklınıza gelen her şeyi yazıp yorum bombardımanı da yapabilirisinz. Bu ses sistemleri hep aklımı kurcalıyor ama bir yerde unutup bırakıyorum almıyorum. şimdi bende en az 10 senelik 2.1 mıcrolab bir ses sistemi var. genelde oyun oynarım film müzik binde bir dilnlerim. Şimdi ben bunu alsam bana katkısı olur mu? film müzik oyun konusunda aklımı mı alır yoksa '' hani olum neredeyse hemen hemen aynılar'' mı derim? denemek lazım ama ses için 8 9 10 bini bir anda vermek zor tabi. ve bilmediğim bir kulvar. bunu alınsam dünyam değişir mi?

Arkadaşlar ne olur bana yardımcı olun ya. aklınıza gelen her şeyi yazıp yorum bombardımanı da yapabilirisinz. Bu ses sistemleri hep aklımı kurcalıyor ama bir yerde unutup bırakıyorum almıyorum. şimdi bende en az 10 senelik 2.1 mıcrolab bir ses sistemi var. genelde oyun oynarım film müzik binde bir dilnlerim. Şimdi ben bunu alsam bana katkısı olur mu? film müzik oyun konusunda aklımı mı alır yoksa '' hani olum neredeyse hemen hemen aynılar'' mı derim? denemek lazım ama ses için 8 9 10 bini bir anda vermek zor tabi. ve bilmediğim bir kulvar. bunu alınsam dünyam değişir mi?
Eğer sinema sistemi gibi derinlik istiyorsan bassli m90 a bakmalisin.
Ama PC için ise m60 yetiyor.

Steelseries Arena 7 var. Hangisi daha iyi acaba bilgisayarda film, müzik ve oyun için ?

Soundcore by Anker Motion + kullanıyorum aux bağlantısı ile ses kalitesi çok iyi ancak 2 günde bir şarja takmam gerekiyor. Bunu alsam ses kalitesi felan çok fark yaratır mı
Zamanında uygun fiyata 2 tane çekmiştim. Güzel ben beğeniyorum. Monitörün yanlarına koydum. TV yanında da baya iyi olmuştu. Müzik konusunda ben memnunum. Hifi derdim yok tabi. Şimdi fiyatları uçmuş bu hoparlörlerin. Evde kullanılacak ise tabi onlar yerine konudaki ürün daha iyi olur muhtemelen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kaça aldınız hocam? ben de b650f almayı planlıyorum vatanda 8.5a düşüyor arada
5 Kasımda 6.892 TL'ye N11 den aldım hocam.

ben paylaştım ama ben de araftayım kullanan biri olarak alınır mı
Geldi yeniyi kurdum. Tek yorumum ektedir;

1788870211502.webp

WhatsApp Image 2026-09-08 at 13.41.55.webp

Geri