168 boy 70 kg yum hocam çok geniş bir oturma alanına ihtiyacım yok. İş yeri için alasım var aslında sedunayı. Kırabılacek bir büyüklüğüm yok ama yine de...
Evet kullanıyorum ama iş güç hastalık derken 2 saat oturmadım daha bugün inşallah deneyeceğim :ROFLMAO: Malzeme kalitesi iyi duruyor ağır bir koltuk...
Daha önceki mesajımda yazdım. Biraz geri gidersen bulabilirsin. Dahili gpu olduğu için süper luckys tale gibi hafif düzeyli oyunlarda saatlerce çalışma...
Bir de bir şey biliyor gibi yazmıyor musun 🤣🤣 Milleti yanlış yönlendirme bari bir halt biliyor gibi. Senin öyle olursa uyumsuzluk olur dediğin her şeyin...
Uzun uzun yazmışsınız ama yarısı gereksiz ve boş. Benim bahsettiğim olay ddr4 ile oldu. Anakartım deskmini b760. Aynı satıcıdan 2 adet aldığım ramlerdi...
Bende de sistem açılıyordu 1 dk -5 dk arası rastgele bir anda donuyordu. Tek tek takınca problem olmuyordu. İlk görüntü geldi diye sorun yok dememek lazım...
Ben de ramlar bozuk sanmıştım ama ramlar uyumsuz oluyor genellikle bozuk olmuyor. Bende garantiye yolladım sağlam diye geri döndü. Yanına kingston ram...
Ben bu zamana kadar çok sistem kurdum. Çok alakasız ramleride yan yana taktım. Bir kez uyumsuzluk denk geldi o da bu patriot markada :D Bu şekilde tekli...