Evet yazıyor. İkinci ellere minimum 1 yıl garanti deniyormuş yasada amazonda onu veriyor.
1786109987
31 e alanlar avantajlı olabilir ama ben yanlış bir...
Ben de depo 9700 xt aldım asus prime 34 ten. Aldım bugün kutunun içinden geçmiş önceki alan. Mükemmel yazıyordu ama kutu yırtık etiket yırtık. Kart ekstra...
Denk gelmişken alayım daha iyi fırsat olursa iade ederim diye aldım. 2. el xfx alsam aynı kapıya geliyor sahibinden vade farkıyla taksite de bölünse ve...
O zaman işin rengi değişir. Elimdeki 7900 xt 3,5 yıl olunca görüntü vermeyi kesti. 5 bin lira için 2 yıl garantiden vazgeçemem. İade yolu göründü o zaman...
Almadan bakarken her ürüne değilde belli serilere 3 yıl verdiği yazıyordu garanti için. Prime arasında yoktu serilerin. Asus sitesinde ürünü kaydedince 18...
hocam arkadaşın söylediği kart 2 ila 2.25mm termal ped kullanıyor. Ben genelleme yapmadım arkadaşın dediği kart için dedim genelleme yapsak doğru diyorsun...
Biraz karıştırdım challenger soğutma bloğu küçük 1038gr steel legend 1155 taichi 1554 gram. challenger ve steel legend boyut olarak yakın steel legend 8 mm...
Millete kartını yaktırırsın hocam böyle öneriler verme. 0,5 mm nin önemi var sen 2mm yazmışsın. Müşteri hizmetleri detaylı bir şekilde nereye kaç mm olacak...