Elden ring herşeyiyle tamamen bitirmek oldukça uzun sürüyor. Farklı sonları var onları da göreyim deyince oyun süresi x2 oluyor. Daha önce bu seri benzeri oyun oynamadıysanız alışmanız da yine oyun sürenizi arttırır. Bu oyun geçmişteki Dark souls oyunlarından da izler taşıyor. Bence 24 doları...
Dark souls serisi veya soulslike oyunları seviyorsanız düşünmeden alabilirsiniz. Diablo 4 bu grupta değil diye biliyorum. Tarz olarak farklılar. Ben bu oyunu korsan bitirmiştim 3 farklı şekilde şimdi yeni dlc ile birlikte indirimde aldım bir 3 kez daha bitireceğim :D
ELDEN RING Satın Alın
ÖZEL PROMOSYON! Teklifin geçerlilik süresi: 20 Mart
-40%
$39.99
$23.99 USD
Ben bir iki aydır bekliyordum bekleyen varsa kaçırmasın diye paylaşıyorum.
Ben patriot marka notebook ram aldım ddr4 tekli modülden iki tane sistem bir türlü açılmadı.
Patriot Signature Line PSD48G32002S 8GB(1x8GB) DDR4 3200MHz CL22 SODIMM Ram(Bellek)
Farklı ramlerle denedim vs derken birinden şüphelendim garantiye yolladım birini o sürede kingston marka tekli ram...
Xbox one s PS5 kullanan biri olarak bu kolun performans olarak en ufak farkı yok diğerlerinden. Analogları da ara açıları son derece iyi veriyor. Yanında USB uzatma kablosu da mevcut bir ucu dişi bir ucu erkek. Alıcıyı kolu gören bir yere koyarsanız herhangi bir problem olmuyor iletişimde. Tek...
Ben de sipariş verdim ama tek pakette 5 parçayı geçmedim. Gümrük bu siteye özel muamele yapmaz bence aynı pakette ürün sayısını arttırmak mantıklı durmuyor. Nasıl bir paketlemeleri var ki bu kadar güveniyorsunuz?
Ben 140w diye aldım hiç bir cihazımı hızlı şarj etmedi.
https://tr.aliexpress.com/item/1005005061354906.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.7.4c9e1261llbsja&gatewayAdapt=glo2tur
1 yıldızı yapıştırdım ama ürünün totalde 5 yıldızı çok. Yine bu satcıdan 33w mı ne almıştım o canavar...
Almayın beyler. Aliexpresste bir 5-10 dk gezin bu fiyata benzer özelliklerde satılan tüm tabletlerin özelliklerinin yanlış olduğunu anlarsınız zaten. Geri göndermesi çok pahalı olacağından iteliyorlar.
Merhaba arkadaşlar. Yurtdışı aylık 5 alışveriş sınırı için ürünün yurda giriş tarihi mi önemli yoksa teslim aldığımız tarih mi? Bugün gümrük muayenesi yapılmış ürün bu aya mı yazılır yoksa muhtemelen sonraki ay teslim alacağım için diğer aya mı?
Ben bu klavyeyi kullanıyorum aktif olarak. ajazz ak33 ve geçenerdeki lorik olanı da aldım. Onların switch kalitesiyle bu klavyenin arasında uçurum var. Bu klavye nasıl bu kadar beğenilmemiş çok şaşkınım. Ben 860 TL ye almıştım daha önceden. 1800 bence de pahalı ama elimde olsa da 1300 1400...