Core modeli tayvan düz yani bu model japonmuş hocam. İncelemenin biri plat ayarında demiş yukarıda paylaşmışlar. Önüne gelen yazıyor o yüzden araştırıp bakmak lazım.
NZXT C850 Gold ATX 3.1 modelde (PA-8G2B seninki) kapasitörler:
%100 Japon, tamamı 105°C rated
Detay teardown'a göre:
Bulk...
Senin istediğin formül:
GPU x16 kalsın + 3x Gen4 x4 SSD aynı anda 21GB/s versin
Bu AM5'de fiziksel olarak imkansız, marka değil platform limiti.
Neden:
AM5 işlemci chipset'e sadece Gen4 x4 = 8GB/s veriyor. İstersen X870E'de 20 lane'in olsun, hepsi o 8GB/s'lik borudan geçmek zorunda.
3x Gen4...
Kağıt üzerinde gayet güzel duruyor. Psu için a tier diyor gemini. x870 i ne kadar kötü yapmış olabilirler ki? 1 adet 5.0x4 3 adet 4.0 x4 bana mı iyi geliyor ? Diğerleri ne sunuyor ki?
168 boy 70 kg yum hocam çok geniş bir oturma alanına ihtiyacım yok. İş yeri için alasım var aslında sedunayı. Kırabılacek bir büyüklüğüm yok ama yine de insan emin olamıyor :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Evet kullanıyorum ama iş güç hastalık derken 2 saat oturmadım daha bugün inşallah deneyeceğim :ROFLMAO: Malzeme kalitesi iyi duruyor ağır bir koltuk. Kurmak zor değil. Kolçaklar plastik ve biri kırık geldi bana. İleri geri sağa sol yukarı aşağı hareketli. İçinden çıkan numaraya whtsapptan...
Daha önceki mesajımda yazdım. Biraz geri gidersen bulabilirsin. Dahili gpu olduğu için süper luckys tale gibi hafif düzeyli oyunlarda saatlerce çalışma sonrası bir kez bile hata vermedi. Hata almadigim için özel bir ram testi yapmadim. 3200mhz hızda ve önceki mesajda yazdığım zamanlamada...
Birinin yazma üslubuna dikkat etmemesi mesele aslında kavga yok :D Olayın özünde yazdıklarımzıın yüzde doksanı aynı sadece acemi vs gibi hadsiz ithamlarından dolayı uzattım. Bu ramden 2 adet alıp her şey mükemmel yolunuza devam da edebilirsiniz sorunda yaşayabilirsiniz. Bu durum da bu rama özel...