darkapol isimli üyenin son içerikleri

1. D

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Kart zaten sff özelliksiz olduğu için sıfır asrock challenger veya ikinci el alacağım hocam. Hayırlısı artık.
  2. D

Evet yazıyor. İkinci ellere minimum 1 yıl garanti deniyormuş yasada amazonda onu veriyor. 1786109987 31 e alanlar avantajlı olabilir ama ben yanlış bir tercih yaptım galiba 34 ten asus prime versiyon.
  3. D

Ben de depo 9700 xt aldım asus prime 34 ten. Aldım bugün kutunun içinden geçmiş önceki alan. Mükemmel yazıyordu ama kutu yırtık etiket yırtık. Kart ekstra büyük soğutucuya sahip olmadığı için iade edeceğim. 36 ya asrock challenger düşüyorken aynı performans kartı 1 yıl garantili yırtık kutulu...
  4. D

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Web 'e Özel İndirimler

36-37 den xfx gelse direk alacağım altına üstüne bakmadan bakalım.
  5. D

Vatanpc En Ucuz Asrock Challenger Rx9070xt 36.319tl

Denk gelmişken alayım daha iyi fırsat olursa iade ederim diye aldım. 2. el xfx alsam aynı kapıya geliyor sahibinden vade farkıyla taksite de bölünse ve garanti daha uzun. Aklım karıştı açıkçası. Bunu 34 e 9 taksit aldım.
  6. D

O zaman işin rengi değişir. Elimdeki 7900 xt 3,5 yıl olunca görüntü vermeyi kesti. 5 bin lira için 2 yıl garantiden vazgeçemem. İade yolu göründü o zaman. 10 güne depoya geri düşer ilanım hemen kargoya vermişler :ROFLMAO:
  7. D

Almadan bakarken her ürüne değilde belli serilere 3 yıl verdiği yazıyordu garanti için. Prime arasında yoktu serilerin. Asus sitesinde ürünü kaydedince 18 ay çıksa asus reddedermi ki başına gelen var mı acaba?
  8. D

Gün boyu ara ara takip ediyorum ben denk gelemiyorum. Bir denk geldim prime alabildim. Bildirimle mi baktınız?
  9. D

34 binden Asus prime var Amazon depoda değer mi sizce 1 yıllık garanti kaybına?
  10. D

Satın aldım ve paketini açmadan pusuda bekleyeceğim daha iyi fırsat iade için :D 1 Yıl garanti kaybetmeye değer mi 34 bin TL fiyat??
  11. D

Biraz karıştırdım challenger soğutma bloğu küçük 1038gr steel legend 1155 taichi 1554 gram. challenger ve steel legend boyut olarak yakın steel legend 8 mm en boy olarak uzun 5mm kalınlık var. Taichi yanlarında devasa. argb vs yoktan mükemmele gidiyor. challenger videosu buldum bir tane...
  12. D

Bu challenger almaya değer mi sapphire pulse a göre 300 gram hafif diyor chatgpt. Soğutması iyi mi?
  13. D

🔥İndirim 🔥 Arctic Termal Macun & Pad İndirimleri 🔥

Millete kartını yaktırırsın hocam böyle öneriler verme. 0,5 mm nin önemi var sen 2mm yazmışsın. Müşteri hizmetleri detaylı bir şekilde nereye kaç mm olacak yazıp gönderiyor.
  14. D

🔥İndirim Amazon 5000/500 Kupon [Güncel Kuponlar ve Kampanyalar]

Bu kodla titanseat beast aldım ama nasıl acaba hepsi birbirine benziyor :unsure:
  15. D

Hangi uygulama?
Geri