Arama sonuçları: *

1. D

ELDEN RİNG STEAM BAHAR İNDİRİMİ $23,99 DOLAR

Elden ring herşeyiyle tamamen bitirmek oldukça uzun sürüyor. Farklı sonları var onları da göreyim deyince oyun süresi x2 oluyor. Daha önce bu seri benzeri oyun oynamadıysanız alışmanız da yine oyun sürenizi arttırır. Bu oyun geçmişteki Dark souls oyunlarından da izler taşıyor. Bence 24 doları...
  2. D

Dark souls serisi veya soulslike oyunları seviyorsanız düşünmeden alabilirsiniz. Diablo 4 bu grupta değil diye biliyorum. Tarz olarak farklılar. Ben bu oyunu korsan bitirmiştim 3 farklı şekilde şimdi yeni dlc ile birlikte indirimde aldım bir 3 kez daha bitireceğim :D
  3. D

ELDEN RING Satın Alın ÖZEL PROMOSYON! Teklifin geçerlilik süresi: 20 Mart -40% $39.99 $23.99 USD Ben bir iki aydır bekliyordum bekleyen varsa kaçırmasın diye paylaşıyorum.
  4. D

🔥İndirim 6000MHz CL30 1x16 1800₺ | 2x16 3500 ₺ Patriot Viper Venom

Ben patriot marka notebook ram aldım ddr4 tekli modülden iki tane sistem bir türlü açılmadı. Patriot Signature Line PSD48G32002S 8GB(1x8GB) DDR4 3200MHz CL22 SODIMM Ram(Bellek) Farklı ramlerle denedim vs derken birinden şüphelendim garantiye yolladım birini o sürede kingston marka tekli ram...
  5. D

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 800 TL

Krediyle yazıyor önceden kazandığı kredi muhtemelen.
  6. D

❌İndirim Bitti! LOGITECH F710 Kablosuz PC Gamepad (799,00 ₺) 🔥🔥🔥🔥

Xbox one s PS5 kullanan biri olarak bu kolun performans olarak en ufak farkı yok diğerlerinden. Analogları da ara açıları son derece iyi veriyor. Yanında USB uzatma kablosu da mevcut bir ucu dişi bir ucu erkek. Alıcıyı kolu gören bir yere koyarsanız herhangi bir problem olmuyor iletişimde. Tek...
  7. D

🔥İndirim ŞARJLI HAVA ÜFLEYİCİ 13.000 RPM 453 LİRA 🔥🔥

Ben iki defa iade yaptım vergi dahil iade etti hocam. Herhangi bir kaybım olmadı.
  8. D

🔥İndirim Temudan yeni kullanıcılara 3000TL Kupon paketi + %30 ek indirim fırsatı!

Ben de sipariş verdim ama tek pakette 5 parçayı geçmedim. Gümrük bu siteye özel muamele yapmaz bence aynı pakette ürün sayısını arttırmak mantıklı durmuyor. Nasıl bir paketlemeleri var ki bu kadar güveniyorsunuz?
  9. D

❌İndirim Bitti! İntel ve AM5 İşlemci Braketi

@KingDeViL boşver hocam ciddiye alınacak bir tarafı yok adamın boş beleş konuşuyor. Sinir bozmaya zaman harcamaya değmez.
  10. D

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

Benim adresi kabul etmiyor ama adres yazmanın özel bir yöntemi mi var?
  11. D

Olaf 65W 5port USB şarj PD şarj adaptörü

Ben 140w diye aldım hiç bir cihazımı hızlı şarj etmedi. https://tr.aliexpress.com/item/1005005061354906.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.7.4c9e1261llbsja&gatewayAdapt=glo2tur 1 yıldızı yapıştırdım ama ürünün totalde 5 yıldızı çok. Yine bu satcıdan 33w mı ne almıştım o canavar...
  12. D

🔥İndirim Pad 6 Pro 10gb-256gb Yanında klavye,kalem vb hediyeli 5248 TL

Almayın beyler. Aliexpresste bir 5-10 dk gezin bu fiyata benzer özelliklerde satılan tüm tabletlerin özelliklerinin yanlış olduğunu anlarsınız zaten. Geri göndermesi çok pahalı olacağından iteliyorlar.
  13. D

YURT DIŞI ALIŞVERİŞ SINIRI

Merhaba arkadaşlar. Yurtdışı aylık 5 alışveriş sınırı için ürünün yurda giriş tarihi mi önemli yoksa teslim aldığımız tarih mi? Bugün gümrük muayenesi yapılmış ürün bu aya mı yazılır yoksa muhtemelen sonraki ay teslim alacağım için diğer aya mı?
  14. D

🔥İndirim 🔥ALMAYANI DÖVÜYORLAR CONNECTGAME EFSANE İNDİRİMLER🔥

Bahsettiğiniz klavye hangisi ?
  15. D

🔥İndirim HyperX Alloy MKW100 Mekanik Klavye Red Switch 1.850TL

Ben bu klavyeyi kullanıyorum aktif olarak. ajazz ak33 ve geçenerdeki lorik olanı da aldım. Onların switch kalitesiyle bu klavyenin arasında uçurum var. Bu klavye nasıl bu kadar beğenilmemiş çok şaşkınım. Ben 860 TL ye almıştım daha önceden. 1800 bence de pahalı ama elimde olsa da 1300 1400...
  16. D

S23 FE Çıktı. İncehesap'ta 500tl daha uygun

Öğrenci indirimi kafamı karıştırdı alsam mı bilemedim. Oneplus 9 var memnunum bu telefon üzerine bir şey katmaz diye düşünüyorum. Yine çıkacak para var galiba fiyat al al diye gıdıklıyor :D
  17. D

🔥İndirim 🔥Razer Cobra Pro Kablosuz 1999 TL 🔥Tekrar İndirimde

Mouse geldi daha objektif olması fikir vermesi açısından el ölçülerime göre yazayım. Elim 19 cm 7.5 işaret 8.5 orta parmak. Elimin en arka kısmı masaya temas ederek tutunca orta parmak 1.5 cm işaret parmağı 1 cm civarı önden taşıyor. Bu şekil tutuş beni rahatsız etmez diye düşündüğüm için...
  18. D

Kutuyu açtıktan sonra iade kabul eder mi incehesap? Ben de aldım ama elime küçük gelirse elimde kalmasını istemem. 168 boyu olan adamım çok ihtimal vermiyorum küçük geleceğine ama bakalım :D
  19. D

Yıllardır g300s kullanıyorum hocam ikinci pcde hala var. Onun boyutuna çok benzer bu cobra ona güvenerek aldım. 115mm 72mm 37mm g300s. cobra pro 119mm 62 mm 38 mm. viper ultimate 126 mm 66 mm 37 mm. Gelince göreceğiz artık :D
  20. D

Viper ultimate var elime tam oturuyor bu fare 7 veya 9mm kısaymış dayanamadım ikinci pc için aldım inşallah küçük gelmez elime.
Geri