Arama sonuçları: *

1. D

🔥İndirim Corsair Vengeance Lpx 2x8gb Ddr5 Ram 10k

DDR5’te kapasiteden bağımsız olarak fiziki veri yolu genişliği hepsi için 2x 32-bit (64-bit) şeklinde sabittir. Ancak verimlilik tarafında farklar büyüktür: 8 GB: x16 çip yapısı ve eksik Bank Group nedeniyle bant genişliğini kısıtlar, DDR5'in potansiyelini tam kullanamaz. 16 GB: Tam Bank Group...
  2. D

Vatanpc En Ucuz Asrock Challenger Rx9070xt 36.319tl

Doğrudur hocam detayını bilmiyorum. Eski kartımdan yüksek vram değerlerine alışmışken bu değeri görünce kartı iade etmekten vazgectim 🤣🤣
  3. D

Ben prime 10 dklik furmark paylaşmıştım. Buraya da ekleyeyim. challenger ile çok benzerler boyut olarak. Soğutma da çok farklı olmaz heralde. Tel uygulamasi 39-40 db ölçtü. Konuşunca 55-60 gösteriyordu. Benim şansıma vram sıcaklıkları hotspota göre çok iyi. 39-40 db undervolt sonrası biraz daha...
  4. D

Stok bitene kadar gelir gibi. Bir haftadır var neredeyse.
  5. D

Karta bloke konmuş olabilir açıyorlarsa arayıp kaldırmak lazım.
  6. D

Ben de aynı şekilde düşünüyorum ama 9 taksit amazon olması 6 taksite göre güzel duruyor. Yapay zeka ne gemini ne chatgpt aynı düşünmüyor.. Kartı tutmak mantıklı diyor. Bozulacaksa üretim hatasından 1 yılda bozulur zaten diyorlar. Undervolt olayına da bakacağım. Risk alıp tutacağım gibi.
  7. D

Tekrar dene hocam gecenin bu saatinde bende de bankalar hep hata veriyor. Ya iptal ediyorlar ya telefon geliyor siz misiniz diye. Amazon hesabımı kapattı geçende zor şifre yeniledim :D
  8. D

Benimkinde durum mükemmele yakın yazmasına rağmen kutu çok hırpalanmış. Hayır garanti durumu karışık :ROFLMAO: Asusa göre 30 ay var amazon 1 yıl diyor. Chatgpt kartı tut en kötü thh ye verirsin paranı alırsın diyor :LOL: Benim de aklımı kurcalayan iade edip challenger mi alsam.
  9. D

Gündüz yaptığım için ortam gece sessizliği değildi. Fanın çalıştığı duyuluyordu ama yüksek bir ses yoktu. Konuşma sesini uygulama 55-60 gösterirken konuşma yokken tel kasanın üzerindeyken 39-40 db gösterdi. Bende hala iade süresindeyim yeni aldım. Ne yapacağım konusunda emin değilim. İade veya...
  10. D

Ben depodan prime olanını aldım. Bugün 10 dklık furmarka soktum. Hiç bir undervolt vs yapmadım. Challengerda benzer olur healde. Telefon uygulaması 39 db gösterdi bu fan düzeyinde.
  11. D

Amazon Depo İade Süreci Thh

Ben de öyle umuyorum hocam. Zaten ikinci el fiyatına aldığım için garantisi 36 ay yerine 30 ay olsun ama muhatap bulayım istiyorum. Muhtemelen hiç böyle bir durum oluşmayacak ama ileride kartı satarsam net olsun en azından.
  12. D

Fotoğrafı buraya atamadım ama servis bölgesi olarak Türkiye yazıyor. Global garanti değil. Burada konu bir ürünün el değiştirmesi distribütörü ve sonrasında ortak sorumlu olması gereken satıcıyı alıcı karşısında haklı kılar mı. Bir ürünün el değiştirmesi neden garantiyi iptal etsin? Araç...
  13. D

Merhaba arkadaşlar. Amazon depo üzerinden 34 bin TL ye 9 taksit Asus Prime 9070 XT aldım. Kartın garantisini sorguladığımda 30 ay garantisi var görünüyor. Amazon depo ürünlerinde garanti 1 yıl yazıyor. Diyelim ki bu ürün 13. Ay veya sonrasında Asus garantisi devam ederken bozuldu. O zaman ne...
  14. D

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Kart zaten sff özelliksiz olduğu için sıfır asrock challenger veya ikinci el alacağım hocam. Hayırlısı artık.
  15. D

Evet yazıyor. İkinci ellere minimum 1 yıl garanti deniyormuş yasada amazonda onu veriyor. 1786109987 31 e alanlar avantajlı olabilir ama ben yanlış bir tercih yaptım galiba 34 ten asus prime versiyon.
  16. D

Ben de depo 9700 xt aldım asus prime 34 ten. Aldım bugün kutunun içinden geçmiş önceki alan. Mükemmel yazıyordu ama kutu yırtık etiket yırtık. Kart ekstra büyük soğutucuya sahip olmadığı için iade edeceğim. 36 ya asrock challenger düşüyorken aynı performans kartı 1 yıl garantili yırtık kutulu...
  17. D

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Web 'e Özel İndirimler

36-37 den xfx gelse direk alacağım altına üstüne bakmadan bakalım.
  18. D

Denk gelmişken alayım daha iyi fırsat olursa iade ederim diye aldım. 2. el xfx alsam aynı kapıya geliyor sahibinden vade farkıyla taksite de bölünse ve garanti daha uzun. Aklım karıştı açıkçası. Bunu 34 e 9 taksit aldım.
  19. D

O zaman işin rengi değişir. Elimdeki 7900 xt 3,5 yıl olunca görüntü vermeyi kesti. 5 bin lira için 2 yıl garantiden vazgeçemem. İade yolu göründü o zaman. 10 güne depoya geri düşer ilanım hemen kargoya vermişler :ROFLMAO:
  20. D

Almadan bakarken her ürüne değilde belli serilere 3 yıl verdiği yazıyordu garanti için. Prime arasında yoktu serilerin. Asus sitesinde ürünü kaydedince 18 ay çıksa asus reddedermi ki başına gelen var mı acaba?
Geri