Anca arkadaşla veya yeni başlayanla olur. Tecrübeli biri uğraşmaz muhtemelen. Ben ilk duyduğumda da çok saçma geldiği için yazmak istedim. Dava sonucu kazanınca karşıdan gelen avukatlık vekalet ücretinin davayı açanla alakası yokmuş. Zaten oradan alacak mantığıyla anlaşmadan hareket etmesin...
Avukatla özel anlaşma yapmadıysan avukat mahkemeyi kazanınca karşıdan bir ücret alır bir de senden alır. Davayı sen kazansanda gelen vekalet ücreti avukata ödül gibi veriliyor. Yanlış hesap yapmayın avukat ücretini karşı öder diye. Avukat senden bir şey sitemiyorum davayı kazanınca gelecek ücret...
Ben bu TV yi çok takip edip 53 den almıştım ilk yakaladığım indirimle. Son derece memnunum. Oled gibi siyah sahnelerde local kapatma yaptığı için çok tatlı bir görüntüye sahip. Genelde karaborsa oluyor bu modelin fiyatı. Küçük esnaf 60 70 80 ne bulursa yazıyor. Büyük satıcılardan kaçırmamak...
Biraz nefes almaya ihtiyacın var hocam. Bir haftadır heralde sürekli havada uçuşan konuların var ama gerçek anlamda elle tutulan bir tane konu yok. Herhangi bir engel de gelmiyor nedense garip.
Ben 168cm 70kg yim bana küçük hissettirdi hocam. Sırt minderini koyunca bir tık daha daralıyor. 37 cm oturma genişliği 47 cm uzunluk sırt destekli. Oturma kısmında yan destekleri minder dışı kaldığı için ölçmedim.
Core modeli tayvan düz yani bu model japonmuş hocam. İncelemenin biri plat ayarında demiş yukarıda paylaşmışlar. Önüne gelen yazıyor o yüzden araştırıp bakmak lazım.
NZXT C850 Gold ATX 3.1 modelde (PA-8G2B seninki) kapasitörler:
%100 Japon, tamamı 105°C rated
Detay teardown'a göre:
Bulk...
Senin istediğin formül:
GPU x16 kalsın + 3x Gen4 x4 SSD aynı anda 21GB/s versin
Bu AM5'de fiziksel olarak imkansız, marka değil platform limiti.
Neden:
AM5 işlemci chipset'e sadece Gen4 x4 = 8GB/s veriyor. İstersen X870E'de 20 lane'in olsun, hepsi o 8GB/s'lik borudan geçmek zorunda.
3x Gen4...
Kağıt üzerinde gayet güzel duruyor. Psu için a tier diyor gemini. x870 i ne kadar kötü yapmış olabilirler ki? 1 adet 5.0x4 3 adet 4.0 x4 bana mı iyi geliyor ? Diğerleri ne sunuyor ki?