İlk mesajlarda adam alıntıladığından mesaj gözüküyor, oku pek bir şey yazmayalım arkadaş utanıyor olabilir umarım bu utanması doktora gitmemek gibi bir saçmalıkla devam etmez.
Bu arada beyler biraz bu sosyal medya yasağını da yorumlamak lazım, daha önce yine bu seviyede olaylar olup yasak gelmediğini görmedik mi? Belki düşündüğümden daha basit bir konudur ama şehit sayısı 4'ten çok daha fazla ya da hükümetin uzun vadede başka planları var gibi geliyor. His ve umarım...
Çocukluktan beri şöyle güçlü böyle ceza verir diye gözümüzde büyüttüğümüz devletin ne kadar etkisiz olduğunu görmek hem ilginç hem de acı verici gelmiyor mu sizlere? Senin başkentinde iki tane soysuz tam teçhizat nasıl gezip insanlarını öldürebiliyor? Eylülden beri cehennemi yaşıyoruz tam...
Kral ya, para yazanlar laf olsun diye diyor herhalde 15 yaşında en paragöz kız bile ne bekleyecek Allah aşkına? Kadınlar paraya bakar lafı genelde sevgilisi olmayanların klişe sözü, 18+ yine eyvallah ama 15 yaşında kim niye paraya baksın?
Cinsellik diyenler avrupada falan herhalde. İlla aklından...
aganın gazını da senin kafanı da ...
Olum psikopat mısınız siz? Hadi yaptın bir hata sonra olan ya da olacak muhtemel yaptırımlara üzülmek de büyük arsızlık değil mi sizce? Kimlerle yaşıyoruz ya.
Şu da forum'a bi uğrayayım özledim diyorum konulara bakıyorum minimum 2 tane boyum nasıl uzar daha fazla uzar mı konusu arkadaş örgüt müsünüz siz genetiğiniz varsa uzarsınız yoksa uzamazsınız şu konulara böyle 10 tane cevabım vardır yeter a' yeter. Koskoca da forum = Technopatta gereksiz ban...
Buradaki bitirmekten kastım deride bitirmek değil insanların aa bunda egzama var demeyeceği seviyeye getirmek. Aslında 2 3 gün böyle ben de belki de sonrada olmayacak ama kaşıma isteği beliyor ve kaşıyorsun, bu bence mast ve p''o'dan bile zor. Çünkü egzama var derinde ve kaşımak zorunda...
Güzel tavsiyeler gelmiş tavsiye veren arkadaşllara teşekkürler, bu illet aslında yüzdeki sivilceden bile beter ciddiyim çünkü yüzdeki sivilcenin tek sorunu dış görünüş. Bunda ise saçını kaşıdıkça kaşıma isteği gelen, saçını dışarı çıkılmaz hale getiren ve günlük motivasyon ve konsantrasyonunu...
Teşekkürler, ama şunu fark ettim az eskiden saçımı kaşıdığımda çıkardığım kabuk böyle küçük bir şeydi kepeğin biraz saha sert saydam hali gibi ve küçük bir şeydi. Şimdi ise tamamen saç egzaması fotoğraflarında çıkan şey. Onun dışında yağ egzaması biraz daha farklı bir şeymiş anladığım kadarıyla...
Öncelikle teşekkürler, benim minimum ergenlik başladığından beri çıkıyor. Ama sanki ben de kaşımak tetikliyor, hani zaman geçti kendi kendiliğine çıktı durumu yok. Bu lanet alışkanlığı kazanmasaydım belki de böyle sorunum olmazdı.
Üstelik ekşi sayfasını falan okuyunca net benim olay anladım...
Bunu okuyan bir kaç arkadaşta da vardır bu olay ama benim çevremde yoktu hatta bu yüzden bunun beyaz kepek olmadığını anlatmakta baya güçlük çekmiştim. Aklımda hep egzama mı diye geliyordu şimdi baktım belirtileri vs. net saç egzamasına sahipmişim. Misal sürekli saç kaşıma isteği.
Aslında asıl...