Arama sonuçları: *

1. canomer

Elden ring türkçe yama

Türkçe yama ile oynarsan tabiri caizse "I run" ı "ayran" olarak çevirmişler. Bu sebeple türkçe yama ile oynanması tavsiye edilmiyor. Yani şu an bazı yerlerde anlamıyorum diyorsun ya, artık o bazı yerlerden daha çok yerde yanlış anlayacaksın :D
  2. canomer

Gamegaraj R7 9700X RTX 4070S Sistem Alınır mı?

...Bit GDDR6X 12 GB - 25.899 Sandisk SSD Plus 500GB 2400MB-1500MB Gen3 - 1.199 BitFenix Nova Mesh SE TG 750W Bilgisayar Kasası - 1.684 Toplam 48.831 * Eğer daha sonra daha çok SSD takmak veya 9800x3D gibi 120W üzeri yüksek güç tüketimli işlemcilere geçmeyi planlarsan - MSI Pro B650-S Wi-Fi -...
  3. canomer

Monitör görüntüsü kapanıyor ve ekran kartının fanları hızlanıyor

Eğer sürücülerden sonra sorun devam ediyorsa birçok ihtimal var, en muhtemel olanlar şunlar : * PSU gücü yetmiyor * PSU dan GPU ya giden kaploda bir sorun olabilir * GPU arızalı (Ekran kartı çipi soğuk lehime düşmüş olabilir, soket arızalı olabilir vb.) * Anakart arızalı Ben aynı problemi soğuk...
  4. canomer

Evet 1 ay öncesine göre fark olduğu doğru ama dediğiniz gibi bir fark yok. 45 değil 47K diyelim, 47 K ya tamamlayana kadar hala gayet kaliteli parçalar alabiliyor, 750W PSU lu bir kasa + MSI B650 Gaming Plus + 16 GB DDR5 Corsair Vegeance, Kingston Fury gibi ramler alınabiliyor. Sizin üst-alt...
  5. canomer

1 Ay önceki sistemi şu an toplamak istesem 1,5-2k daha pahalıya geliyor. Ekran kartı artarken işlemci azalmış, buna çok takılmaya gerek yok. Halen 40-45k arasına 9700x + 4070s ile sağlam bir sistem toplanabilir. Ama RTX5000 serisi geleceğinden dediğiniz gibi 4070S gibi üst seviye bir ekran kartı...
  6. canomer

Monitör görüntüsü kapanıyor ve ekran kartının fanları hızlanıyor

Ekran kartı sürücülerini tekrar kur.
  7. canomer

Örneğin imzamdaki sistemi ben 1 ay önce 55 e topladım. 9900X yerine 9700X ve 64 GB ram yerine 16 GB ram e inersen zaten kafadan 10k cepte kalıyor. 4060TI ekran kartını 14k dan almıştım. Ekran kartına ayrılan bütçe otomatik 24 K ya çıktı. 9700x 65W TDP değerine sahip, güç gereksinimlerini...
  8. canomer

Hocam hazır sistemleri bilemiyorum ama tek tek toplamaya kalkarsanız aynı sistemi çok daha ucuza toplayabilirsiniz.
  9. canomer

Linux şifremi unuttum

Flash boot aracılığı ile kurarsan zaten linux silinecektir ayrıca silmene gerek yok, sadece windows kurulumunda kurulum yapılacak diski linux un olduğu disk olarak seçeceksin.
  10. canomer

2.000₺ Kamera Önerisi

Malesef diğerlerini direkt olarak kullanmadığım için bir şey diyemem, dediğim gibi incelemelere bakarak aldım ve en mantıklısı bu seçenek olarak gelmişti.
  11. canomer

Linux şifremi unuttum

Eğer en baştan kurup sıfırladıysan dönemezsin, usb bellek aracılığıyla boottan tekrar windows 11 kurman lazım
  12. canomer

Linux şifremi unuttum

Sorununu daha açık ifade eder misin? Şifreyi unutmanla windows 11 e dönmenin alakası nedir? :D Eğer çift boot kullanıyorsan Windows 11 den diğer işletim sisteminin dosyalarına müdahale edebiliyor olman lazım, o zaman fedoranın password dosyasına başka bir kullanıcıyı manuel ekleyebilirsin.
  13. canomer

2.000₺ Kamera Önerisi

Alırken ben de 2k bütçe ile bakmıştım bence en mantıklısı buydu, youtube da bu kamera için de diğer kameralar için de inceleme videoları mevcut. İlgili videolardan bakarak kendin karar verebilirsin, Logitech, A4Tech, Everest, Razer vb. markaların da bu bütçede ürünleri vardı ancak görüntü...
  14. canomer

2.000₺ Kamera Önerisi

https://www.akakce.com/webcam/en-ucuz-konftel-cam10-ptz-1080p-full-hd-usb-autofokus-4x-dijital-yakinlastirmali-cift-mikrofonlu-pc-kamera-fiyati,724026805.html
  15. canomer

2.000₺ Kamera Önerisi

Malesef, şu an bulamadım ama aynı işi OBS Studio üzerinden de yapabiliyorsun yazılımın ayrı bir olayı yok yani. Dediğim gibi tak çalıştır.
  16. canomer

2.000₺ Kamera Önerisi

Tak çalıştır kullanabiliyorsun, yazılımında ayrı bir olay yok zaten yakınlaştır-uzaklaştır, parlaklık ayarları vb. bunu da kendi sitesinden değil de kameranın yazılımını google da arattığında çeşitli sitelerden bulup indirebiliyorsun
  17. canomer

2.000₺ Kamera Önerisi

2k ya kadar bütçe ayırdıysan bence alabileceğin en iyi webcam "Konftel Cam10 PTZ", firma kapandığı için sitesinde yazılımı yok ancak internet archive gibi adreslerden bulup indirebilirsin. Fiyatına göre ses ve görüntü kalitesi çok iyi, gerçekten 2k 50FPS çekim yapan nadir kameralardan, aynı...
  18. canomer

Işlemcimi yükseltmek istiyorum

İmzamdaki sistemi toplayalı 1 aya yakın oldu, ondan önce Ryzen 7 1700 ve RX580 kullanıyordum :D okula başladığım sene toplamıştım bu 1700 lü sistemi de ve bilgisayar müh. okumak için yeterli hatta fazlaydı. İşe geçtikten sonra gereksinimler arttı ve en sonunda yakın zamanda değiştirme kararı aldım.
  19. canomer

Işlemcimi yükseltmek istiyorum

Eğer anakartının web adresine gidip destek sekmesinde gezinirsen Ryzen 5000 serisi için BIOS güncellemesi yayınlandığını görebilirsin. Eğer BIOS güncellersen yeni aldığın işlemciyi taktığın gibi kullanabilirsin. B450 anakartlarda hepsinde Ryzen 5000 desteği olmadığı için böyle videolar görmüş...
  20. canomer

56000 TL Sistem Hakkında Görüşleriniz

Evet kendim topladım, hazır sistemlerde işlemci yerine ekran kartına ağırlık verildiğinden ve çok çekirdekli işlemcilerin kullanıldığı sistemlerin de çok pahalı olmasından dolayı bu klasmanda bir hazır sistem görmedim. Teşekkür ediyorum, nasipse 5070 alırız artık :) Önceki iş istasyonunda Ryzen...
Top Bottom