Neler Yeni

2.000₺ Kamera Önerisi

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Bütçe
2000
Dostlar, günaydın. Eğlence amaçlı yayınlar açmayı planlıyorum ve aynı zamanda arkadaşlarımla görüntülü sohbet etmek için bir kamera almayı düşünüyorum. Bu konuda pek bilgim yok, bu yüzden kesin bir tercih yapmadım. 2.000₺ bütçem var. Kamerayı seçerken dikkat etmem gereken noktalar hakkında da fikir sahibi değilim. Ancak, monitöre sabitlerken fazla yer kaplamaması ve ekranın önünü kapatmaması benim için önemli. Şimdiden teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Eren Ali ŞEN
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Futbol, Hentbol, Basketbol, bilgisayarlı ve Genel Muhasebe, Fizik
Razer Kiyo X alabilirsin

canomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Can Ömer
2k ya kadar bütçe ayırdıysan bence alabileceğin en iyi webcam "Konftel Cam10 PTZ", firma kapandığı için sitesinde yazılımı yok ancak internet archive gibi adreslerden bulup indirebilirsin. Fiyatına göre ses ve görüntü kalitesi çok iyi, gerçekten 2k 50FPS çekim yapan nadir kameralardan, aynı bütçede piyasada ki çoğu ürün gibi 1080P 60 FPS diyip 720P 30FPS vermiyor. 1 aydır Tak çalıştır kullanıyorum memnunum. Mikrofonu da gayet iyi.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2k ya kadar bütçe ayırdıysan bence alabileceğin en iyi webcam "Konftel Cam10 PTZ", firma kapandığı için sitesinde yazılımı yok ancak internet archive gibi adreslerden bulup indirebilirsin. Fiyatına göre ses ve görüntü kalitesi çok iyi, gerçekten 2k 50FPS çekim yapan nadir kameralardan, aynı bütçede piyasada ki çoğu ürün gibi 1080P 60 FPS diyip 720P 30FPS vermiyor. 1 aydır Tak çalıştır kullanıyorum memnunum. Mikrofonu da gayet iyi.
Hocam mikrofon var sadece görüntü önemli yazılım olmaması biraz şüpheye soktu nasıl olacak yani

canomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Can Ömer
Hocam mikrofon var sadece görüntü önemli yazılım olmaması biraz şüpheye soktu nasıl olacak yani
Tak çalıştır kullanabiliyorsun, yazılımında ayrı bir olay yok zaten yakınlaştır-uzaklaştır, parlaklık ayarları vb. bunu da kendi sitesinden değil de kameranın yazılımını google da arattığında çeşitli sitelerden bulup indirebiliyorsun

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Tak çalıştır kullanabiliyorsun, yazılımında ayrı bir olay yok zaten yakınlaştır-uzaklaştır, parlaklık ayarları vb. bunu da kendi sitesinden değil de kameranın yazılımını google da arattığında çeşitli sitelerden bulup indirebiliyorsun
Link atarmisin

canomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Can Ömer

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Malesef, şu an bulamadım ama aynı işi OBS Studio üzerinden de yapabiliyorsun yazılımın ayrı bir olayı yok yani. Dediğim gibi tak çalıştır.
Hocam kameranin linki mevcutsa onu istiyorum

canomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Can Ömer

canomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Can Ömer
Hocam mesela ürün 900₺ civarında benim bütçem 2k civarı daha iyisini bulamazmiyim acaba?
Alırken ben de 2k bütçe ile bakmıştım bence en mantıklısı buydu, youtube da bu kamera için de diğer kameralar için de inceleme videoları mevcut. İlgili videolardan bakarak kendin karar verebilirsin, Logitech, A4Tech, Everest, Razer vb. markaların da bu bütçede ürünleri vardı ancak görüntü performansı olarak en mantıklısı bu geldi bana.

Top Bottom