Arama sonuçları: *

1. zPastwL

Oyun Projem - Depth of Space

oynamaktan zevk aldığım 45 saatten sonra saldığım planet crafter oyununun arayüzüne çok benziyor ve gayet hoş duruyor hocam ellerinize sağlık
  2. zPastwL

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

olmuyor hocam 45 derece döndürüyorum ama sıkıntı yok :D mouse pad üstünde olmasından hoşlanmıyorum diye uzakta o
  3. zPastwL

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

anlık setup
  4. zPastwL

Sahibinden de logitech g305

bilgim yok hocam daha bilgili birisi gelirse yardımcı olabilir
  5. zPastwL

o zaman farklı alternatiflerede yönelebilirsiniz
  6. zPastwL

biraz indirim kovalamalısınız hocam
  7. zPastwL

sıfır almak daha mantıklı g305 avrupa pazarında kullanılan isim g304 asya pazarında kullanılan isim
  8. zPastwL

bozulursa vs garantisi olmadığı için yeni almak zorunda kalırsın
  9. zPastwL

yurtdışı garantisiz ürünler
  10. zPastwL

Hangi mouse almalıyım ?

hocam fiyatına göre düşük demek istedim
  11. zPastwL

Hangi mouse almalıyım ?

hocam bende yakın zamanda mouse aldım uzun süre araştırdım gpx pahalı ve performansı düşük gpx 2 pahalı güzel fakat daha ucuza daha iyileri var dediğim gibi Dex ile 2 arasında ne fark var bilmiyorum ama ilk izlenim olarak shape farkı olduğunu düşünüyorum yinede araştırabilirsiniz onun yerine...
  12. zPastwL

Hangi mouse almalıyım ?

Gpx ve Gpx 2 arasında ki fark Gpx 2 4000hz gpx 1000hz yada 2000hz di Dex tahminimce sadece shape olarak değişik ama wraithesports'tan daha güçlü mouseler var onlarada bakmanı öneririm çünkü gpx fiyatına göre performansı düşük
  13. zPastwL

Termal macun önerisi

çok güçlü bir işlemci değil aslında 19mb modeli 5600 ile daha yakın benim gözümde fazla gibi geldi
  14. zPastwL

Apartmanda Türknet Fiber kutusu var. Türknete Geçilir mi?

izmir konakta oturuyorum ev yokuşta 2 kapısı var sipariş verirken vs kapı otomatiği üstü açıyor bizde üstten alışveriş yapıyoruz altta ki ise resmi evraklar postalar faturalar vs oradan geliyor üst adreste 82 alt resmi adreste ise 1000mbps vardı bizde bağlattık ve tek önerim KESİNLİKLE DSMART...
  15. zPastwL

Apartmanda Türknet Fiber kutusu var. Türknete Geçilir mi?

1 yıldan daha fazla türknet kullanıyorum 1000mbps alıyorum en büyük avantajlarından biriside 1000mbps download verip 100mbps upload vermektense ikiside 1000mbps tabi tam 1000 değil ufak fark olacaktır illa ki oynamalar olacaktır fakat hiçbir sorun yaşamadım son zamanlarda yaşadığım tek sorun...
  16. zPastwL

Termal macun önerisi

Hocam boşta fotoğrafını attım zaten yükte ise 85 dereceleri görüyor yükte ise 88 dereceyi gördü almam lazım mı üstünde olan yaklaşık 3 aylık hydronaut var fakat az sürdüm 1gr ve ilk sürüşüm pek iyi değildi 2. ise az geldi
  17. zPastwL

PC Montajında Yardım Arıyorum

OJLGNJADNGIADNBIGANIAGDA aynı şekil
  18. zPastwL

Yardım 5 5600 Mü? 5 5600X Mi?

fiyat farkından habersizdim üzgünüm :)
  19. zPastwL

PC Montajında Yardım Arıyorum

bir hayat senin sayende kurtuldu :kedi:
Top Bottom