Arama sonuçları: *

1. C

LAPTOP İÇİN GÜÇLÜ SOĞUTUCU ÖNERİSİ

Merhaba, laptop için güçlü soğutan bir soğutucuya ihtiyacım var. Fiyat konusunda 300TL'ye kadar okeyim. Laptop 90 92 derecelere kadar çıkıyor bu sebepten yavaşlık oluyor. Bunun için işe yarar ve güçlü bir soğutucu önerirseniz çok işime yarar. Teşekkürler şimdiden.
  2. C

LOL ESKİ PARA BİRİMİ

Lolde eskiden mavi öz ve rp yerine neler vardı arkadaşlar unuttum hatırlatır mısınız?
  3. C

Yeni açtığım iş için web sitesi kurmak

Hahaha kötü olmuş o zaman :D meissafashion.com / meissatekstil.com / tarziniyarat.com / gunaycanberk.com (henüz bitmedi) / vadipeyzaj.com gibi birçok web sitesi yaptım knk yanlış anlaşılmış olabilirim :D
  4. C

Yeni açtığım iş için web sitesi kurmak

Merhaba Mert, 500TL Gibi bir ücrete temizlik şirketini tanıtabileceğin ve aynı zamanda sana ulaşabilecekleri iletişim adreslerin olan bir web sitesi yapabilirim istersen. Ödemeyi yapmak için acele etmene de gerek yok dostum. İstersen bana ulaşabilirsin. @yourwebdesigner1 instagram adresim.
  5. C

Yurtdışında Üniversite Okumak Hakkında Sorularım Var.

Konuyu kapatmaya çalışmıştım fakat yapamadım..
  6. C

Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim :) 1618437875 Merhaba, 1000 TL ile yapabilir miyim sizce bunu? Ve pek bilgim olmayan bir konu birazcık anlatabilir misiniz ne kadar Zamanda ne kadar kâr elde edebilirim. Teşekkürler
  7. C

Football manager 21 oyun yapmak

Zor olduğunu biliyorum. Öğrenmek istiyorum, zor diye denemeyelim mi 😅. Neler gerekiyor fm21 hangi programda yapılabilir?
  8. C

Football manager 21 oyun yapmak

Football manager 21 gibi bir oyun yapmak istiyorum. Neler öğrenmem gerekir bolca zamanım var. Yavaş yavaş öğrenerek ve deneyerek yapıp kendimi geliştirmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  9. C

:(( Babam da destek olacak fakat yük bindirmek istemiyorum. Diğer şansım ise elimde ki bu ufak parayı değerlendire bilmek. 1618435071 Bunu da nasıl yapacağımı bilmiyorum tabiiki :/
  10. C

Merhabalar, Ben lise son okuyan ve aynı zamanda staj da çalışan bir bilişim öğrencisiyim hedefim Kanada da üniversite okumak fakat orada ki Üniversitelerin fiyatları 3500 - 4500 Euro civarı (en kötüsü) Şuan da Stajdan ayda 1000-1200 Lira kazanıyorum bu parayı nasıl değerlendirip geleceğim ve...
Top Bottom