Neler Yeni

Yurtdışında Üniversite Okumak Hakkında Sorularım Var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Canberk Günay
Merhabalar, Ben lise son okuyan ve aynı zamanda staj da çalışan bir bilişim öğrencisiyim hedefim Kanada da üniversite okumak fakat orada ki Üniversitelerin fiyatları 3500 - 4500 Euro civarı (en kötüsü) Şuan da Stajdan ayda 1000-1200 Lira kazanıyorum bu parayı nasıl değerlendirip geleceğim ve hayallerim için yatırım yaparım her türlü tavsiyeye açığım şimdiden çok teşekkür ederim :)

NAYS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Samet
Merhabalar, Ben lise son okuyan ve aynı zamanda staj da çalışan bir bilişim öğrencisiyim hedefim Kanada da üniversite okumak fakat orada ki Üniversitelerin fiyatları 3500 - 4500 Euro civarı (en kötüsü) Şuan da Stajdan ayda 1000-1200 Lira kazanıyorum bu parayı nasıl değerlendirip geleceğim ve hayallerim için yatırım yaparım her türlü tavsiyeye açığım şimdiden çok teşekkür ederim :)
Üzmek istemem ama baba parası olmadan imkansız gibi. 😞

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Canberk Günay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üzmek istemem ama baba parası olmadan imkansız gibi. 😞
:(( Babam da destek olacak fakat yük bindirmek istemiyorum. Diğer şansım ise elimde ki bu ufak parayı değerlendire bilmek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu da nasıl yapacağımı bilmiyorum tabiiki :/

TEŞKİLAT

80+ Silver
Kripto para birimlerine yatırım yapabilirsiniz.
Uzun vadede illaki kar elde edersiniz.

(Yatırım Tavsiyesi Değildir)

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Umarim güzel yerlere gelirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Canberk Günay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim :)

Kripto para birimlerine yatırım yapabilirsiniz.
Uzun vadede illaki kar elde edersiniz.

(Yatırım Tavsiyesi Değildir)
Merhaba, 1000 TL ile yapabilir miyim sizce bunu? Ve pek bilgim olmayan bir konu birazcık anlatabilir misiniz ne kadar Zamanda ne kadar kâr elde edebilirim. Teşekkürler

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Yani Bende Üzmek İstemem Ama 1000-1200 Lira İle Çok Zor Biraz Aile Katkısı Gerekir. Ama İnşallah İİstediğin Olur.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,032
İsim
araba
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim :)

Merhaba, 1000 TL ile yapabilir miyim sizce bunu? Ve pek bilgim olmayan bir konu birazcık anlatabilir misiniz ne kadar Zamanda ne kadar kâr elde edebilirim. Teşekkürler
çok zaman olmadı mı konuyu açalı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Merhaba forumda yatırım tavsiyesi veremeyiz ama kendin araştırabilirsin hisse senedleri vb.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,549
Üyeler
163,841
Son üye
Berivan ışık
Top Bottom