Arama sonuçları: *

1. Arishem

Öneri Palm Grip Olarak Hangi Mouse Daha İyi?

Merhabalar maximum 2000 - 2300 civarı bütçe ile bir mouse almayı düşünüyorum. Bulduğum mouse'lar: 1600 TL - Asus Rog Gladius 2 Core (Origin versiyonu satışta yok) 2200 TL - Asus Rog İmpact III 1800 TL - Steel series Rival 3 2300 TL - Razer Dav3 (kablolu) Sensör olarak sanırım en iyisi Dav3...
  2. Arishem

Yardım 2K monitör önerisi ..

Panelin IPS panele göre renk vesaire olarak kötü olduğunu biliyorum sadece. Ghosting olarak monitörlerde bir fikrim yok fakat laptoplarda 25 ms geliyorlar ama bir ayarı açarak 3-4 ms'e düşürebiliyoruz.
  3. Arishem

Hangi 3.5 mm Jack to Type-C kablosu daha iyi?

İyi forumlar yakın zamanda kendime bir iem kulaklık sipariş ettim kendisi Simgot Ew300 Hbb versiyonu (3.5 mm jackla kablosuyla geliyor.) Şu anki telefonum eski bir telefon olduğu için Type-Usb (eski tip uç) ve 3.5 mm jack girişine sahip. Fakat yakın zamanda s23 almayı planlıyorum ve kendisine...
  4. Arishem

🔥İndirim Shenzenaudio indirimleri!

Hayır gerçek. Siteye güvenebilirsiniz, bende bugün sipariş vereceğim. 1733564921 Hocam eğer telefonunuzda 3,5 mm jack girişi varsa deneyin ses nasıl geliyor bakın. Sonra pcde deneyin eğer kötü geliyorsa pc için bakabilirsiniz. Anakart ses yongası burada kendini gösteriyor mu bilmiyorum ama...
  5. Arishem

Valorant'da 100 derece işlemci sıcaklığı

Doğrudur hocam bir şey diyemem. Excalibur'da da sanırım bu Monster'da ki durum var. Ama şahsen o kadar mağdur olan insandan sonra ben Monster'ın yüzüne bile bakmam. Malzeme kalitesini de çok iyi bulmuyorum şahsen. Ama memnunsanız ne mutlu size :)
  6. Arishem

Valorant'da 100 derece işlemci sıcaklığı

Aldığın markanın kendisi bile ürünlerine değer vermiyor müşteriye mı verecek? Monster almayın aldırmayın. YouTube'ta da bunun gibi Monster mağdurlarına denk geliyordum. Paranla rezil olmak bu olsa gerek...
  7. Arishem

Turkcell Numara taşıma kampanyası 10 gb 185₺ - 20 gb 235₺

Sadece hat geçişi için mi geçerli? Aktif faturalı Turkcell üyesi olup yapamıyoruz değil mi?
  8. Arishem

❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

HS80 eknik açıdan ve özellikle mikrofon açısından Cloud 3'den daha iyi sadece kablolu. Ama ben mediamarkt'ta denedim bana aşırı rahatsız geldi. Bence rahatsan ve illede wireless olsun demiyorsan geçme bence.
  9. Arishem

Nothin Ear Sonunda Türkiye'ye Geldi!

Soundguys'da da baya detaylı bir incelemsi mevcut. 1733157741 Elite 8 2. nesil olmayan versiyonu için konuşursam genel olarak Nothing Ear 2 daha fiyat performans ve daha çok memnun insan gördüm. Jabra genel olarak spor için yapılmış ve Dolby Atmos var. Kulağımda karşılaştırmasam da Nothing'i...
  10. Arishem

Nothin Ear Sonunda Türkiye'ye Geldi!

Nothing Ear (2024) modeli anlık olarak Hepsiburada'da 5999 TL'ye satışa sunuldu. 150 dolara kadar alınabilecek en iyi Truly Wireless kulak içi kulaklıktır. Henüz yeni çıktığı için bu fiyatta olması normal. Şuanda Amazon'da 220 dolar (7620 TL). Yakında fiyatı düşecektir ama bu fiyata bile olur...
  11. Arishem

Yunwen Marka Alınır Mı?

İnternette rastlıyorum Trenyol ve Buradahepsi gibi yerlerde ürünleri satılıyor ve görünüş olarak gerçekten kaliteli duruyor. Sanırım ayakkabı ve terlik üretiyor başka ürününe rastlamadım. Alan kullanan var mı alınır mı?
  12. Arishem

Cloud 3 Ses kasamıyorum

Hocam biraz zaman geçmiş halledebildiniz mi? Bende almayı düşünüyorum Cloud 3
  13. Arishem

Dikkat çekmeyen bluetooth kulak içi kulaklık tavsiyesi

İPhone için en mantıklı kulaklık Airpods'dur ama istemiyorsanız bu iki kulaklıktan birini alabilirsiniz. https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-huawei-freebuds-pro-3-tws-anc-gri-kulak-ici-fiyati,310696131.html...
  14. Arishem

Dikkat çekmeyen bluetooth kulak içi kulaklık tavsiyesi

iPhone için: https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-airpods-3-nesil-fiyati,1076167839.html Samsung İçin: https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-samsung-galaxy-buds-3-pro-anc-tws-beyaz-kulak-ici-fiyati,708605253.html Diğer Markalar İçin...
  15. Arishem

YENİ ALDIĞIM LAPTOP BU HATAYI VERİYOR?

En iyisi ytden bakın hocam siz
  16. Arishem

S21 Fe 2. Nesil vs Honor 200

Hocam ip 12 güncellemesi çok sıkıntı ve pro olmayan modellerde 60 hz ekran var sizce değer mi fiyatına?
  17. Arishem

S21 Fe 2. Nesil vs Honor 200

Hocam örnek verebilir misiniz eksiklikleri? Ona göre alırsam rom atmayı düşüneceğim.
  18. Arishem

MSI Monitör vs Asus Monitör

farkı ne ki
  19. Arishem

Hocam monitör gerçekten iyi ama onun yerine MSI G274QPF E2 çok daha mantıklı ve f/p olur bence. Aynı fiyatta da Asus ROG Strix XG27ACS'de var.
  20. Arishem

Evet gerçekten baya f/p
Top Bottom