Arama sonuçları: *

1. Arsek

🔥 En son ne aldın? ETKİNLİĞİ ( 2025 ) 🔥

XPG xenia G15 2024 versiyonunu aldım 1k ya
  2. Arsek

Comnet İade alan var mı?

buyuk ihtimalle şuan parayı değerlendirip iadelerden zarar görmemeye çalısıyorlar
  3. Arsek

Yardım Yanlış Tv modeli gönderildi

değişimde sorun yaşamazsın
  4. Arsek

Yardım Sarı site dolandırıcılığı

Sanırım yaşın küçük kardeşim tek diyeceğim şey konuyu takipte kal böylece bilgi sahibi olmadığın konularda kesin konusmamayı öğrenirsin.
  5. Arsek

parayı geri alırım almasına ama benim temennim adamı güzel bir zarara uğratıp güzel bir ders vermek
  6. Arsek

ortada siye kopyalama durumu fln yok ya. ben ortada köte olsa çakardım merak etme :ROFLMAO: . ama evet bu yöntemle güzel para kaldıranlar var
  7. Arsek

şirket avukatı uğraşacak. söylediğine göre davayı çoktan kazandım gözüyle bakmam gerkiyormus :ROFLMAO: 1736451928 Ya aslında ben elden satın alacaktım sonrasında planlar değişti gidemedim sonrasında adamla oyun oynamak durumunda kaldık. 1736452003 O paraların hepsi karsı taraftan çıkacak...
  8. Arsek

sarı siteyi kötüledeğim yeri gösterirmisin lütfen. Get yönteminin oldugunu bende biliyorum, satıcı tabikide kabul etmedi yok telefonum yok nakite ihtiyacım var bende biraz huyuna gidiyim hemde bir şey olursa bizede eğlence çıkar zatende çok büyük bir mebla da değil diyerek kabul ettim.
  9. Arsek

Dün sabah Samsung A34 cihazını ilanda görüp almak istediğimi belirttim. daha sonrasında wp üzerinden iletişime geçtik ve uzunca süre konustuk. Satıcı bana bir sözleşme hazırlamak istediğini söyledi ve saçma sapan bir kağıt attı bende burda suphelenip kendim basit bir sözleşme attım ve yazılı...
  10. Arsek

🔥 OKXTR Kayıt Ol 350TL Kazan 🔥

yok
  11. Arsek

Emülatörden bilgisayara virüs bulaşırmı

emulatör dosyaları bilgisayara kaydeder oyuzden bulaşabilir. Malwarebytes indirip tarayın.
  12. Arsek

Mimarlık ofisinde kullanılacak PC önerisi

Cad programları genelde işlemci kullanırlar eğer ki render alırkende corona motorunu kullanıyorsanız yüksek ağırlıklı olarak işlemciye önem vermelisiniz.
  13. Arsek

Yardım Outlet Ürün Olarak Rampage V995 Alınır mı?

sağlam sıkmış arkadaş. 1736123922 Ya 100k lık nasıl bir sistem dizmiş olabilirsin yazsana parçaları merak ettim.
  14. Arsek

Cmd İle bilgisayara zarar verilebilirmi ?

malwarebytes
  15. Arsek

Uygulamaları Yönetici Olarak Çalıştırmadıkça açılmıyor

arama cubuguna Kullanıcı Hesap Denetimi yazıp bu ayarı yaparmısın sorun devam edecemi. (orta da yapabilirsin)
  16. Arsek

Yardım A1 ehliyet alacağım ne kadar tutar?

ben 2h önce B ve A2 yi dersler+sınav ücretleri olarak 14000 tl ye aldım 1735653723 yılbaşından sonra fiyatlar %30 oranında artacak haberiniz olsun
  17. Arsek

Yardım Bu laptop alınır mı? ?

evet doğru duymuşsun marketlerde bile durum odur. buna 83 dolarlık bir vergi çıkıyor okadar. yanındada xpg nin 80 dolarlık bir baya iyi bir kulaklılığı hediye geliyor
  18. Arsek

Türk Telekom bedava internet nasıl bulurum?

yani. duami edelim birdaha yapabil diye
Top Bottom