Neler Yeni

Yardım Yanlış Tv modeli gönderildi

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Mustafa Ödemiş
Dostlar selamlar geçtigimiz hafta teknoloji mağazasından 165 ekran bir televizyon satın aldım. 65Q60D modelini satın almaya gitmiştim. Fakat oradaki satıcı bana Samsung 65Q67D modeli daha üst model olduğunu %10 daha parlak oldugunu ve bu modeli almamı tavsiye etti üstelik aynı fiyat ile. Bende satın aldım. Faturada vs de 67Q modeli yazıyor zaten

Bugün eve gelen Tv kolisinde 60D yazıyor.
Teknosayla canlı destekten iletişime geçtim ve tarafıma dönüş yapılacak dendi. İnternette de biraz araştırma yaptım 60D modeli ile ilgili bir çok kaynak bulunurken 67D modeliyle alakalı pek bir incelemeye rastlayamadım . Acaba 60D modeli halihazırda daha mı iyi ?

Değişim yapma konusunda sizlerce sorun yaşar mıyım?

Ekler

• IMG_3905.jpeg
    IMG_3905.jpeg
    1.7 MB · Hit: 19

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Dostlar selamlar geçtigimiz hafta teknoloji mağazasından 165 ekran bir televizyon satın aldım. 65Q60D modelini satın almaya gitmiştim. Fakat oradaki satıcı bana Samsung 65Q67D modeli daha üst model olduğunu %10 daha parlak oldugunu ve bu modeli almamı tavsiye etti üstelik aynı fiyat ile. Bende satın aldım. Faturada vs de 67Q modeli yazıyor zaten

Bugün eve gelen Tv kolisinde 60D yazıyor.
Teknosayla canlı destekten iletişime geçtim ve tarafıma dönüş yapılacak dendi. İnternette de biraz araştırma yaptım 60D modeli ile ilgili bir çok kaynak bulunurken 67D modeliyle alakalı pek bir incelemeye rastlayamadım . Acaba 60D modeli halihazırda daha mı iyi ?

Değişim yapma konusunda sizlerce sorun yaşar mıyım?
değişimde sorun yaşamazsın

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Gökhan
muhtemelen sorun yaşarsın. ben oradan braun elektrikli diş fırçası almıştım. ürün açıklamalarında 4 tane yedek başlık yazmasına rağmen kutuda 2 tane gelmişti. yazdım eksik olan başlıkları verin diye dedikleri şey ancak iade alabiliriz oldu

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Mustafa Ödemiş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
muhtemelen sorun yaşarsın. ben oradan braun elektrikli diş fırçası almıştım. ürün açıklamalarında 4 tane yedek başlık yazmasına rağmen kutuda 2 tane gelmişti. yazdım eksik olan başlıkları verin diye dedikleri şey ancak iade alabiliriz oldu
Gerçekten mi ? İnanılmax ya

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Gökhan
Gerçekten mi ? İnanılmax ya
aşağı yukarı her firma böyle hocam. mahkeme kararı dışında ürün değişimi yapmak zor.
ben sadece bir kere yapabildim o da tüketici hakem heyetine başvurduktan sonra aradılar hay hay efendim size yeni ürün gönderelim dediler. o da ürün ucuzdu dosya masrafı vs astarından pahalıya gelecekti firma için ondan diye düşünüyorum

Top Bottom