Arama sonuçları: *

1. Arsek

Yardım En uygun fiyatlı nfc si olan telefon öneririmsiiniz

kuryelik için 2. telefon oalcak sadece yemek sepeti ve yemek sepeti pos çalışsın bide nfc si olsun yeter. en uygunu hangi model. ( sıfır 2. el farketmez)
  2. Arsek

Yardım hangi ıphone modelini önerirsiniz

iphone 11 in ekranı çok kötü diye biliyorum amoledın altında bır ekran kullanmam düğer ıphone modelleri hakkında bilgi veririmsiiniz ya da s23 ultra hakkında fln bütçe sınırsız ama yinede çok uçmayalım sponsorum alacak çok yuklenmek ıstemıyorum
  3. Arsek

Yardım telefon önerebilir misiniz? rica etsem (herkes kullandıgı telefonu öneririse sevinirm )

bellirli bir bütçe yok sponsorum tarafından alıncak f/p bir telefon önerir misiniz? ya aslında sponsorum yeni ve öyle 14 pro max tarzı bir şey istmek istemiyorum iphone 11 gibi orta fiyatlı telefon istemeyi düşünüyordum ama iphon 11 ekranı çok kötü asla kullanmam (önceliğim ekran ve kamera )
  4. Arsek

poco x3 mü note10s mi

önceden konua çmıstım ama temiz bi şey olmasını istiyorum önceliğim ekran kalitesi>camera>işlemci poco x3 ü artıları 120hz ekran corning gor. g 5 hızlı odaklama ama ıps işte ekranı amoled için değermi note10s almaya 120hz ekran ve 60hz ekran farkı ne olur
  5. Arsek

Yardım 3200 e kadar 2.el yada yurtdışı telefon önerir misiniz? (redmi note10s alınır mı?)

3100 e note10s buldum alınır mı? öncelik ekran kalitesi>kamera>işlemci
  6. Arsek

Yardım m21 alınır mı? daha performanslısı varmıdır

1900 tl sahibindende 2.el garantisi yok 0 ürün aramıyorum 2200tl bütçem var asamam alınabilirmi bu telefon
  7. Arsek

Yardım sahibindendeki hangi telefonu alamlıyım

arkadaşlar aynı fiyatta ikside birisi normal kullanıcı birisi mağza noraml kullanıcdaki 8gb ram ve 128gb rom mağzadaki ise 6gb ram ve 64gb rom ve jelatinli sıfır sizce hangsiinden almalıyım...
  8. Arsek

Yardım sahibinden telefon alınır mı?

sahibinden su telefonu almayı düşünüyorum alınır mı? kargo olucak böyel aracı gibi bişe yokmu bu işlerde nasıl güvenicem https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-redmi-not-10-s-8-128-993943515/detay/
  9. Arsek

Yardım oppo reno 4 lite mi redmi note 10s mi

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/608053-663858/oppo-reno-4-lite_redmi-note-10s/ ben şimdi telefonculara yutdısı varmı diye sorucam oyüzden bunun ikisini sormayı düşnüyorum aralarında ne kadar fark var
  10. Arsek

Yardım ımeı atılmıs xiaomi redmi note 10 s alnırmı

telefonun 0 fiyatı 4000 tl lerde bugün telfoncuya gittim ve yurtdışı var bizde dedi 2300 tl de fiyat verdi şimdi asıl sorum şu ımeı atılmış telefonda i fark olurmu yani internet hızında konusma kalitesinde yada telefonun herhangi bi şeyinde performans düşüşü olurmu
  11. Arsek

Yardım poco x3pro mu redmi note10s mi

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/663858-674215/redmi-note-10s_poco-x3-pro/ kamerasıda iyi olsun istiyorum oyunad oynamak istiyorum ekranın iyi olması 1.sırada sanırım poco x3proda ıps ekran var sanıırım ıps mi iyi yoksa amoledmi ne akdar fark var aralarında
  12. Arsek

Yardım max 4k telefon önerir misiniz?

oyunda oynanacak günlük kullanım içine kullanılıcak 1638822552 mi10s nasıldır
  13. Arsek

Yardım mi 10s alınır mı? .

3500 tl bütçem var iyi bi telefon istiyorum uzun yıllar kullanıcağım oyun oynuyorum telefondan hızı performansı önemli kamerasida önemli ekran kaliteside önemli tabii ki bu fityata önerebiliceğiniz başka telefon varmı?
  14. Arsek

Öneri 2000 ila 2500 arasinda telefon onerirmisiniz

bilgisayarim bozuldugu icin oyunu telefondan oynicam o yuzden islemcisi ve rami iyu olursa guzel olur Kamera guzel olsun Hafiza onemli degil Tasarimi guzel olsun
Top Bottom