oyunda oynanacak günlük kullanım içine kullanılıcak
Post automatically merged:
mi10s nasıldır
suya dayanıklılı olmaması biraz onu kötülüyo ama bu fiyatta bi benimkilere bakmaya deneye bilirsiniz
- Xiaomi Redmi Note 10s (128 GB) - 3.800 TL.
- Samsung Galaxy A52 (128 GB) - 4.700
- POCO M3 Pro 5G (128 GB) - 4.700
- POCO X3 GT (128 GB) - 4.800
- POCO X3 Pro (256 GB) - 4.900
- Realme 8 Pro (128 GB) - 4.900
- hocam benim önerceklerim bunlar olur sizin dediniz telefona bakıp karar veririm
max 4k?
- Xiaomi Redmi Note 10s (128 GB) - 3.800 TL.
- Samsung Galaxy A52 (128 GB) - 4.700
- POCO M3 Pro 5G (128 GB) - 4.700
- POCO X3 GT (128 GB) - 4.800
- POCO X3 Pro (256 GB) - 4.900
- Realme 8 Pro (128 GB) - 4.900
- hocam benim önerceklerim bunlar olur sizin dediniz telefona bakıp karar veririm
suya dayanıklılı olmaması biraz onu kötülüyo ama bu fiyatta bi benimkilere bakmaya deneye bilirsiniz
o listeden note10s işte fiyatlara bakarsanız en çok tercih edilen de omax 4k?
5 e çıkmadımax 4k?
aynen kameraya iyi değil diyorlartek kamerası iyi degil diyorlar teknosayA gidip deniicem bi
sizce nezaman indirimler olur bekliyebilirim telefon almak için parayı altın yapmıştım zaten fiyatların artması etkilemiyor
şuan corona oldum heralde oyuzden uzun sürebiliraynen kameraya iyi değil diyorlar
ne zaman deneyeceksin teknosada
ben de almayı planlıyorum fakat çevremde teknolojik mağaza yok
yorumlarını bana da iletebilir misin
ama dibimizde vatan var orda telefon varsa denerim yarınaynen kameraya iyi değil diyorlar
ne zaman deneyeceksin teknosada
ben de almayı planlıyorum fakat çevremde teknolojik mağaza yok
yorumlarını bana da iletebilir misin
geçmiş olsun hacısizce nezaman indirimler olur bekliyebilirim telefon almak için parayı altın yapmıştım zaten fiyatların artması etkilemiyor
şuan corona oldum heralde oyuzden uzun sürebilir
ama dibimizde vatan var orda telefon varsa denerim yarın
gittim hocam telefon güzel kamerasi var macrosu falan baya iyi kamerası iyi yani ama ordaki telefonun ekranı pek güzel değildi sanki soluktu biraz ve mavi rengini asla alma derim çok kötü görüntüsü var arayüzüde eh işte daha güzelleri vardı ama alıcam ben yani alınabilirgeçmiş olsun hacı
aceleye lüzum yok sen at mesajı ben bakarım