İyi güzel diyorsun da bir kere bütçem 60 70k diyorum sen 130k lık tv öneriyorsun oled öneriyorsun herkesin kullanım şekline göre de oled değişir. Sen dikkat...
Tcl c8L ile Lg c6 Oledin YouTube da 3 tane karşılaştırma videosunu izledikten sonra daha az özellikli ve daha pahaliya satilan, ekran yanığı sorunu olan...
Hocam şöyle açıklamaya çalışayım.
Samsung micro RGB R95H, Rtings comdan 8.3 puan almış en üst modeli, R85H ise en alt modeli.
Tcl c8L Rtings comdan 8.4...
Servislik pek bi işiniz olmuyor hocam, Servis Tv yi kurup gidiyor.
Tv de 1 ölü piksel çıksa veya ışık sızması olsa Tcl/Bilkom Tv yi degistiriyor. Samsung...
Hocam Tcl 75c7L 95-98 k lara haftalarca, aylarca satıldı, yanında soundbar hediyesi ile birlikte üstelik. Tv 90 k lara gelmiş oldu alanlara, sonra soundbar...
Hocam kenarda aydınlatmali eski teknoloji Edge Led kullanan Edge lit Mini diye satilan gercek Mini led olmayan, bölgesel karartma özelliği olmayan ( FALD)...
Tcl 75c6k veya iffalcon 75u95a 64-65 k ya satılıyor hocam. Özellikleri iyi gercek QD-Mini led Tv sidir.
Orta üst sekment düşünürsen Tcl 75c7L ye bi bak...
Hocam bir 75c8L ye bi bak derim.
124 k lara vatan internet magazasindaki gece indirimlerinde satılıyordu, daha büyük ekran almış olursun, ekran yanığı...
Ben senin zekanda sorun olduğundan bayağı bir şüphelenir oldum artık. Nasıl bir meyve suyusun testi çöz bakayım Onedio’da
1788901091
130000 TL parayı benim...
Sipariş verildi anında 2300 TL kazandım
30000-2300:27700 TL 4 taksit çok iyi fiyat
TV alma yoktu ama arada bakıyordum bu fiyata Tcl kalitesi çok iyi walla...