Öyle degil hocam, Tv alındıktan belli bir süre sonra kurulumu yaptırmanız gerek, garantisi de fatura tarihinden başlıyor. Bazi firmalar 5-6 aylik süre...
Mantıklı degil, Tv nin garantisinden yemiş olursun, Tv de ilk 6 aylik da çıkacak ayiplarin lehine karine yarattığı durumdan faylanamazsin ileride.
Şuan...
Biri İps ve Qled, diğeri Va panel, gerçek QD-Mini led Tv si, 242 local dimming sayısı 1000 nit tepe parlaklık, 2.1 ses sistemi, subwoofer, Imax, AİPQ Pro...
Valla aynı mantıkla 2 sene önce garanti kartı çıkarttırmıştım, beni mi gördü nedir hiç taksit yapmıyor artık :D
Ayarlarla oynanmış bence de yoksa dediğim...
Rica ederim hocam. Dun gece ve ondan önceki gece 52 k idi hocam. Tekrar o fiyatlara satar vatan.
Hocam Tcl c755 2024 orta sekment QD-Mini led Tv si, onlar...
evet 22:00'dan sonra genelde vatan ve mediamarkt sitelerini kontrol edin webe özel indirim oluyor tcl ve iffalcon televizyonlar güzel televizyon baya...
Hocam 2-3 gecedir Vatan internet magazasindaki gece indirimlerinde Tcl 65c6k 52 k lara satıldı, burada yazdim, haber verdim, bu gece bi indirim yok, yarin...
Tel pazarinda karlilikta hala Apple onde sanirim ama ekranlari (AMOLED) Samsunga urettiriyordu, kendi uretecek gibi haberler dolaniyordu sanki ama detayi...