Arama sonuçları: *

1. F

Vatan Değişimi Onaylamıyor Thh Kararı Var

7600 işini görüyorsa ve temiz ise al geç, icra ve devamimdaki süreç sizler icin yıpratıcı olabilir.
  2. F

Vatan Değişimi Onaylamıyor Thh Kararı Var

Genç taraf annen olduğu icin annen bulunduğunuz yerdeki icta müdürlüğüne gidip icra takibi başlatacak. İnternet icra açılışı icin örnek icra matbu evrakları var. Onu bilgisayara indirip, alacaklı borçlu, vs yerleri dolduracaksın sonra karar fotokopisi ve kimlik fotokopisi ile icraya gideceksin...
  3. F

Grundig OLED Televizyonlar ile İlgili Bilgilendirme

Hocam bütçeyi birazcik arttırıp şunlara bakın derim. İffalcon 55u75a Amazon da 29 k, Qled 144 hz özellikleri iyi Tv dir. Biraz daha iyi bişey olsun derseniz iffalcon 50u95a Amazon da 30 k ya satılıyor. Giriş seviyesi QD-Mini Led Tv sidir, özellikleri iyidir. Paraf karta iade veriyor diye...
  4. F

Qled mi OLED mi Mini Led mi?

Hocam üretici bile 2 yil garanti veriyor, G5 hariç o da 2+3 yıl ( işçilik dahil degil, işçilik ücreti olarakda bi Tv parasi alıyorlar) Oled alan daha uzun ömürlü olması icin dikkatli kullanması gerekiyor.
  5. F

Hocam onun teknik verilerinde sıkıntı var diye düşünüyorum. Nextstar 65IDWP14 Tv si Çinli Ktc firmasi tarafından üretilen 65I modeli, 65O modelinde 3 versiyon var; Local dimming olmayan 450 nit parlaklik degeri olan versiyon 128 local dimming olan 400-800 nit parlaklik degeri olan versiyon 576...
  6. F

Hocam kullanım amacına göre kişi Oled almali, uydu yayınları ağırlıklı Tv izleyecekse, Tv gündüzleride acik oluyorsa Oled tavsiye edilmemeli, yoksa 3-4 yila ekran yanığı olma olasılığı yüksektir. Mini ledlerde ekran yanığı sorunu yok, cok daha parlak ekran ve daha uzun ömürlü. Ayrıca hem...
  7. F

Hocam hic bir alakam olmayan bir konuda bahane edilerek süresiz uzaklaştırma verdiler. Oysaki iddia edilen konuyla hic bir alakam bile yoktu. Orada menfaat temelli oluşan bir topluluk var ,siz vatandaşa bütçesine göre piyasadaki en özellikli ve uygun fiyatli satılan ürünü ( Tv yi) tavsiye...
  8. F

Hocam o fiyatlara iffalcon 50u95a ( giriş seviyesi QD-Mini led Tv si. Özellikleri iyidir) veya 55u75a olabilir. Bütçeyi biraz arttırirsaniz arkadaşin belirttiği gibi 55u85a veya 55u95a ( Trendyol 38 k ya satılıyor) paraf veya Ziraat kK iade veriyordu, bi arkadaş 3 k iade ile 55u95a yi 35 k ya...
  9. F

Hocam ora ile ilgili DH Gerçekleri diye burada bir başlık açmıştım, muhtemelen okumuşsunuzdur. Denk gelmediysen bi bakin derim. Ne anlantiysak ne yazdıysak dogru olduğu bir kez daha ortaya çıkmış oldu.
  10. F

Yok hocam iptal etme, o satici sıkıntı gibi Batman, kadın girişimci diyor, diğer ilanlarına baktim 83s90f yi 90 k dan satışa koymuş, 98p8k yi 91 k dan , 77s90f yi 78 k dan satılıyor güya aman diyeyim 51 k na yazık olur hocam...
  11. F

32000 TL Bütçe Televizyon önerisi

Oluyor hocam, aski aparatı piyasadan siz temin ederseniz servis duvara kuruyor. Siz temin etmediyseniz servis belli bir ücret karşılığında size aski aparatı satar. Ayrica akım korumalı prizde önerir. Sizde varsa onu kullanırsınız yoksa servisin verigi fiyati internetten bakin. Fiyati uygunsa...
  12. F

Hocam Oledinde giriş orta ust modelleri olduğu gibi Mini ledlerde böyle. Ust seviye Mini led ( c8k,C8L- yurtdışında c9k, X11L. Vb) giriş seviyesi B5. S85f Oledlerden iyi., orata seviye c5, s90f ler ile kıyaslanir, bu kıyaslama yapılırken Oledin ve Mini ledin artıları eksilerine de bakılır...
  13. F

Kesinlikle öyle olmuş hocam, orası toz duman olmuş 😀
  14. F

O kadar haklısınız ki, bizlerin bir zamanlar yaşadıklarını şuan bizzat yaşıyorsunuz. Allah kolaylıklar versin diyorum. Hocam iffalcon u95a ile ilgili ek bir bilgi vereyim, bilindiği üzere iffalcon, Tcl in yan markasi, iffalcon u95a, Tcl c6k ile ayni özelliklerde ve ayni yazilimlari almaktadır...
  15. F

Yok hocam siz arada kaynadiniz gibi olmuş 😀 O muhabbet farklı, baska yerde geçiyor, gerçi onların uzantıları buralarda da geziyor ama kastedilen siz değilsiniz...
  16. F

Hocam Lg 2025 de sattığı B5 panelini neden versin, üretici ve ayni zamanda satici firmalar cogu zaman geçmiş yılların düşük teknoloji ürünü kucuk firmalara pazarlar. Burada durum bu, bi b5 in fiyatina bakin bir de bunun, Grunding iyi olsa millet neden daha yüksek fiyatalara B5, s85f veya c5...
  17. F

NextStar YE-55IDG11 Mini-Led vs Iffalcon 55U75A QLED hangisini almalıyım?

Dostum merhabalar, DH yorumlarini ,tavsiyelerini okuyorum, kendi adıma teşekkür ediyorum size. Orada bütçesine tavsiye isteyenlere yardımcı olmaya çalışıyorsun, bazılarının eline bırakmıyorsun. Nedeni ise orada, siz ortadan gitmenize ragmen size iftira atanlar, yaftalama yapanlar, bizlere...
  18. F

20 Bine Kadar Tv Önerisi

Hocam Tcl 50t6c ye de bakın, biraz daha özellikli Tv idi o, bi ara bakmıştım. İmkan varsa iffalcon 50u95a yi alin, Amazon da takip edin bazen indirime giriyor, 30 k gibi 55u95a yi 3-5 gün önce bi arkadaş 38 k ya düşüce KK ile 35 k ya maal etti, Kk iadesi ile 35 k almış oldu. Takip edin derim...
  19. F

50-60k Bandında Tv Önerisi?

Tcl 65c6k vatan internet magazasinda 56 k şuan, QD-Mini led isteyen, soran bi baksın derim, fiyati uygun.
  20. F

50-60k Bandında Tv Önerisi?

O fiyat bandında mini led olarak alınabilecek Tcl 65c6k ( vatan internet magazasinda gece indirimlerini takip edin bazen 56-57 k lara satılabiliyor. ) Veya Tcl in yan markasi olan arkadaşlarında belirttiği iffalcon 65u95a modeli, bu model Tcl c6k ile ayni özelliklerde ve ayni yazilimlari...
Geri