Arama sonuçları: *

1. UnderGoin

Yardım Aula F75'in Şarjı 1 Aydır Bitmiyor

arkadaşlar jarzı hala bitmedi 1 aydır kulanıyorum hiç kablolu bağlantı yapmadım dirket usb pc ye taktım kulanıyorum korkuyorum pili felan patlicak diye yazılımını felanda indirmedim ne yapabvilirim fn b yapıp bakıyorum jarzına
  2. UnderGoin

Video Arkasına Koyulcak Şarkı Önerisi

arkadaşlar elimde dron görübtüleri var ama arkaya hangi şarkıyı koyucağımı bulamadım rap koysam saçma olur müslüm koysam saçma olur sizce ne koymalıyım dron görüntüsü hem sahil hemde şehir i çekiyo önerilerinizi bekliyorum
  3. UnderGoin

Pc Bozuldu yardim lazım

Ram çıkart tak yap düzelir
  4. UnderGoin

0 Faizli Kredi Başvurusu Hakkında Bilgi

Kanki Akbank dan nasıl yaptın ya biz her türlü şeyi denedik vermedi sırf bankadan müşteri oldu diye
  5. UnderGoin

Öneri Almanyadan Ne alabilirim

Arkadaşlar almaya bı tanıdığım gidecek çoğu teknolojik aletim var ne alabilirim onerilerinizi bekliyorum PS 5 var PC var drone var ps5 kol.dusundum ama tr ile arasında 500 TL fark var gerek yok gibi düşündüm
  6. UnderGoin

Kelebek Nasıl Sallanır

ONU YAPAMMA AGA BİDE DIŞARDA ADAMA ONUMU YAPACAM
  7. UnderGoin

Kelebek Nasıl Sallanır

arkadaşlar kelebek bıçak aldık 1 günden elin içine ettim yara bere dz herektleri biliyoeum ama biraz daha egzotik görünen havalı hereketleri yapmak istiyorum evde boş bıoş sallamak için aldım herket onerilerinizi bekliyorum
  8. UnderGoin

Uyku düzenim nasıl 07:30 01.00

Ya normalde benim uyku düzeni böyle değil 1 gün hiç uyumadım sonra böyle düzene girdi normalde ben okula git eve gel uyu gece 4 5 kalk bu tekrardi yazarken hoca yakalandı daha yeni verdi telefonumu
  9. UnderGoin

Uyku düzenim nasıl 07:30 01.00

Kalkış 7:30 yatış 01.00 Bu düzende sabah kalkıyorum gece oniki bir gibi yatıyorum ama gece yatarken gözlerim kızarmış oluyor açık tutamıyorum PC de çok oturuyorum 2 saat en fazla TV izliyorum ve telefon
  10. UnderGoin

Uykudan aniden kalkma

Evet
  11. UnderGoin

Uykudan aniden kalkma

similasyon hatası
  12. UnderGoin

Under armour sipariş iptali

Thh baş kurabilirsin çünkü öyle bı iade sebebi çok saçma ben ürünü istiyorum de konuş zorlarsa beni bı üst yetkiliye bağlayın de zorla olur olmazsa son cagre thh onla ugrasirsin ama
  13. UnderGoin

Under armour sipariş iptali

kampanyadanmı aldın
  14. UnderGoin

Yardım Haritalara İşletme Nasıl Eklenir ?

arkadaşlar tam işletme değil ama koydeki şahsi evmize ad eklemek istiyorum bazıları stada pşuraya sağ kanat gibi yapmışdı ben nasıl yapabilirim
  15. UnderGoin

🔥İndirim Hepsiburada 100Tl indirimli kod ! Yeni Kullanıcı

Yeni hesap ve ilk sipariş olması lazım yeni mail açıp yeni hesap açıp alabilirsin sanırım
  16. UnderGoin

Alt limit 200 TL ekledim ek.olarak
  17. UnderGoin

Bilmiyorum ama yok sanırım Twitter da karşıma çıktı ama ilk siparişe özel
  18. UnderGoin

Telefondan denedim PC den oluyormu bilmiyorum Yeni kullanıcı olmak lazım Kod : SELAM100
  19. UnderGoin

Iki kişiyi nasil yanyana yapabilirim?

Oha
  20. UnderGoin

Iki kişiyi nasil yanyana yapabilirim?

Kaç para istedi
Top Bottom