Arama sonuçları: *

1. ZlpFilee

Bilgisayarım çok donuyor yardım edin lütfen

Arkadaşlar neyden kaynaklanıyor bilmiyorum ama bilgisayarım da hiç bir sorun yokken, yakın zamanda donmalar yaşamaya başladım. Ayrıca bu donmalar anlık git gel yapmıyor, bazen chrome açarken, oyun açılırken, discord ekran paylaşırken, bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra bile hafif kasmalar...
  2. ZlpFilee

Öneri Gigafiber Modem veya Router önerisi

WAN portuna bağlarsam modem mi olacak bu cihaz? Ayrıca dediğim gibi WAN portuna takınca Ana modemden gelen kabloyu, bilgisayara internet gelmiyor.
  3. ZlpFilee

@eren28tr @BarisSeyhan Tplink Ax3000 modeli geldi de bunu nasıl bağlamam gerekiyor? Ana modemden gelen kabloyu, TP'ye taktım. TP'nin içinden çıkan cat5-e kabloyu da TP den Pc ye taktım. Bilgisayarda şuan hızlarım 1k/1k civarında şuan bir problem yok. Telefon içinse halledemedim. Ne TP link wifi...
  4. ZlpFilee

TP-Link Archer aldım yorumlarınıza istinaden. Teşekkürler.
  5. ZlpFilee

1.5-2 civarlarına çıkarım ama o kadar pahallı olmasa daha iyi olur 1717418299 Valla bilmiyorum hocam. Dediğim gibi yeni modem yada router neyse artık, pc kasama gelen kabloyu ona takacağım wifi için. O cihazdan tekrar küçük kablo ile kasama da aktaracağım.
  6. ZlpFilee

Arkadaşlar evimde uzun süredir Türknet 1k/1k interneti bulunuyor. Kablo ile bilgisayarda yüksek hızlardayım zaten ama modem ile arada mesafe olduğu için telefon interneti yok gibi bir şey. Daha önce Mi Wi-Fi Range kullanmaya çalıştım ama o da yetersiz kaldı wifi için. Modem mi olması gerekiyor...
  7. ZlpFilee

Öneri Kablosuz Kulaklık Önerisi Yapar Mısınız?

Mik olarak hyperx quadcast kullanıyorum. Verdiği ses daha önemli benim için şahsen.
  8. ZlpFilee

Bütce önemli değil o yüzden belirtmedim. Tabi 10-15 binlik kulaklıkta olmasın yani. 1702907946 Bakıyım hemen.
  9. ZlpFilee

Peki önerdiğin bir kulaklık var mıdır? Yoksa eğer Steelseries 7+ alacağım galiba
  10. ZlpFilee

Merhabalar şuan kablolu olarak Rampage pulsar kullanıyorum ve ses seviyesi yüksek olduğu için tatmin ediyor. Kablo ile uğraşmak istemiyorum artık ve ses seviyesi yüksek kablosuz kulaklık almaya karar verdim. (Fiyat önemli değil) SteelSeries Arctis 7+ ve Arctis 9 arasında kaldım. Bu 2...
  11. ZlpFilee

Superonline aldim iyi mi

Bina İçi Elektronik Haberleşme Tesisatı Teknik Şartnamesinin uygulanmaya başlamasıyla yeni yapılan binalarda sağlanacak faydalar aşağıda sıralanmaktadır. Bina yapımı sırasında dairelere kadar bina içi fiber optik kablo çekimi zorunluluğu getirilmiştir. Böyle bir şey getirilmişti o yüzden yeni...
  12. ZlpFilee

Yardım Ryzen 5 5600 ve Sapphire RX 6700 XT İçin Anakart Önerisi

Eski kasam Darkflash Aquaris ama küçük diye çoğu şeyi sığdıramadım. Şimdi bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama anakarttan hiç anlamıyorum. Fiyat fazla yükseltmeden iyi bir anakart önerir misiniz sistemle uyumlu olacak şekilde Kasa...
  13. ZlpFilee

Yardım Eski parçaları nasıl değerlendirmeliyim?

PSU yu birinin alacağını sanmıyorum da diğer parçaları kaç TL ye satışa koymalıyım?
  14. ZlpFilee

Yardım Eski parçaları nasıl değerlendirmeliyim?

Arkadaşlar 2019'da hazır pc almıştım ve bu zamana kadar parçalarını değiştirdim. Elimde boşta kalan parçalar: Ryzen 3 1200, A320M-R anakart, Asus Rog strix RX570 4gb ve 350W eski psu. Aklımda 2 tane fikir var. Birincisi parçaları ayrı ayrı satmak. İkinci fikrim ise Ram ve Kasa alıp bilgisayarı...
  15. ZlpFilee

Nvidia mı amd mi arkadaşlar iki kart üzerinden örnek vericem

Benimde işlemcim 5600 ve senin gibi 2 kart arasında kaldım. Ben 6700xt taraftarı olucam.
  16. ZlpFilee

Yardım Sistemim için Ekran Kartı Tavsiyesi

Evet 2. el olucak.
  17. ZlpFilee

Broadcast önemli değil benim için tek kafama takılan DLSS oluyor açıkçası. 6700XT için hangi marka model önerirsin?
  18. ZlpFilee

Neden hocam daha güçlü diye mi? Ayrıca hangi markve model 6700XT?
  19. ZlpFilee

Sistemim aşağıda yazıyor zaten. Ekran kartımı değiştirmek istiyorum ama bu işlemci ile hangi ekran kartı daha iyi olur bilmiyorum. Ayrıca AMD ekran kartı mı daha iyi olur NVIDIA mı emin değilim. (Yıllardır AMD kullanıyorum ve gayet memnunum) 6K fiyata : 6700XT 12GB ya da 3060 Gaming X 12GB...
  20. ZlpFilee

Yardım 2.Monitör için yardım edin lütfen

Kablo bağlantısı için ne diyebilirsin? O konuları anlamıyorum.
Top Bottom