Neler Yeni

Superonline aldim iyi mi

SametSW

80+ Bronze
Arkadaşlar 1000mbps 50 upload aldım 500 liraya iyi mi yaptım? Kötü mü ayrıca 2 3 ay sonra tasinacagim Gideceğim evde alt yapı olmazsa ne yapabilirim

YazılımKafa

80+ Silver
Arkadaşlar 1000mbps 50 upload aldım 500 liraya iyi mi yaptım? Kötü mü ayrıca 2 3 ay sonra tasinacagim Gideceğim evde alt yapı olmazsa ne yapabilirim
Öncelikle bu devirde iyi. Zaten 1000 mbps te fazla seçenek yok. Taşınma meselesine gelirsek, taşınırsan ve altyapı yoksa ayvayı yedin. Superonline da alt pakete geçemezsin. Yani o parayı her türlü ödersin

SametSW

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle bu devirde iyi. Zaten 1000 mbps te fazla seçenek yok. Taşınma meselesine gelirsek, taşınırsan ve altyapı yoksa ayvayı yedin. Superonline da alt pakete geçemezsin. Yani o parayı her türlü ödersin
Saçma bir şey ya o zaman alt yapısı olan evlere bakayım;D

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,986
İsim
Emre Zengin
Yeni alacağın evde altyapı yoksa sıkıntılı bir durum hocam onun dışında hayırlı olsun.

Reav

80+ Silver
En nefret ettiğim iss olabilir 1 hafta kullanmayınca hız düşmeleri 6 yıldır kullanıyorum 500 megabit paketi 450den verdiler yeni kullanıcıya ise 350tl 1000megabit vermişler forumda nefret ediyorum en yakın zamanda değiştireceğim.

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Öyle eski evlere tasinmayacagjz yeni yapılan binalarda da fiber olur bence ya
Bina İçi Elektronik Haberleşme Tesisatı Teknik Şartnamesinin uygulanmaya başlamasıyla yeni yapılan binalarda sağlanacak faydalar aşağıda sıralanmaktadır. Bina yapımı sırasında dairelere kadar bina içi fiber optik kablo çekimi zorunluluğu getirilmiştir.

Böyle bir şey getirilmişti o yüzden yeni binanızda fiber olabilir

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Yeni alacağın evde altyapı yoksa sıkıntılı bir durum hocam onun dışında hayırlı olsun.
Bendede superonlie var. altyapı olup olamdığını nasıl anlıyoruz

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,249
İsim
Mert Can Ergün
İyi hocam

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Tuna
superonlineden asla memnun degilim ping sorunum var arıyorum evet sorun var ama çözemiyoruz diyolar ekip gönderiyolar sorun yok diyolar valla işkence gibi tahütün bitmesini bekliyom

SametSW

80+ Bronze
superonlineden asla memnun degilim ping sorunum var arıyorum evet sorun var ama çözemiyoruz diyolar ekip gönderiyolar sorun yok diyolar valla işkence gibi tahütün bitmesini bekliyom
Paketin benimkinden mi çünkü bu hızlarda ping olmaz ki ya da olur mu ki :D

Top Bottom