Öncelikle bu devirde iyi. Zaten 1000 mbps te fazla seçenek yok. Taşınma meselesine gelirsek, taşınırsan ve altyapı yoksa ayvayı yedin. Superonline da alt pakete geçemezsin. Yani o parayı her türlü ödersinArkadaşlar 1000mbps 50 upload aldım 500 liraya iyi mi yaptım? Kötü mü ayrıca 2 3 ay sonra tasinacagim Gideceğim evde alt yapı olmazsa ne yapabilirim
Saçma bir şey ya o zaman alt yapısı olan evlere bakayım;DÖncelikle bu devirde iyi. Zaten 1000 mbps te fazla seçenek yok. Taşınma meselesine gelirsek, taşınırsan ve altyapı yoksa ayvayı yedin. Superonline da alt pakete geçemezsin. Yani o parayı her türlü ödersin
Yeni alacağın evde altyapı yoksa sıkıntılı bir durum hocam onun dışında hayırlı olsun.Arkadaşlar 1000mbps 50 upload aldım 500 liraya iyi mi yaptım? Kötü mü ayrıca 2 3 ay sonra tasinacagim Gideceğim evde alt yapı olmazsa ne yapabilirim
iyi tabiArkadaşlar 1000mbps 50 upload aldım 500 liraya iyi mi yaptım? Kötü mü ayrıca 2 3 ay sonra tasinacagim Gideceğim evde alt yapı olmazsa ne yapabilirim
En nefret ettiğim iss olabilir 1 hafta kullanmayınca hız düşmeleri 6 yıldır kullanıyorum 500 megabit paketi 450den verdiler yeni kullanıcıya ise 350tl 1000megabit vermişler forumda nefret ediyorum en yakın zamanda değiştireceğim.Arkadaşlar 1000mbps 50 upload aldım 500 liraya iyi mi yaptım? Kötü mü ayrıca 2 3 ay sonra tasinacagim Gideceğim evde alt yapı olmazsa ne yapabilirim
Bina İçi Elektronik Haberleşme Tesisatı Teknik Şartnamesinin uygulanmaya başlamasıyla yeni yapılan binalarda sağlanacak faydalar aşağıda sıralanmaktadır. Bina yapımı sırasında dairelere kadar bina içi fiber optik kablo çekimi zorunluluğu getirilmiştir.Öyle eski evlere tasinmayacagjz yeni yapılan binalarda da fiber olur bence ya
Bendede superonlie var. altyapı olup olamdığını nasıl anlıyoruzYeni alacağın evde altyapı yoksa sıkıntılı bir durum hocam onun dışında hayırlı olsun.
superonlineden asla memnun degilim ping sorunum var arıyorum evet sorun var ama çözemiyoruz diyolar ekip gönderiyolar sorun yok diyolar valla işkence gibi tahütün bitmesini bekliyomArkadaşlar 1000mbps 50 upload aldım 500 liraya iyi mi yaptım? Kötü mü ayrıca 2 3 ay sonra tasinacagim Gideceğim evde alt yapı olmazsa ne yapabilirim
Paketin benimkinden mi çünkü bu hızlarda ping olmaz ki ya da olur mu kisuperonlineden asla memnun degilim ping sorunum var arıyorum evet sorun var ama çözemiyoruz diyolar ekip gönderiyolar sorun yok diyolar valla işkence gibi tahütün bitmesini bekliyom