hocam bu sorunu yeniden yasadınızmı hiç. yaklasık 1.5 ay once bu sorunu yasamıstım ve formatlayıp cozmustum. bugunlerde yeniden yasadım fakat format care...
bendede yaklasık 1.5 ay once aynı hata vardı formatlayıp sorunu duzeltmiştim. hata yine basladı 2 gundur cozum bulamıylrum format attım yine duzelmedi...
arkadaşlar yaklasık 1.5 ay once benim basıma bir olay geldi alt ctrl shift win gibi tuşlar ya kilitleniyor yada basılı kalıyordu yapay zekayla o kadar...
arkadaşlar yaklasık 1.5 ay once benim basıma bir olay geldi alt ctrl shift win gibi tuşlar ya kilitleniyor yada basılı kalıyordu yapay zekayla o kadar...
haklısınız:) bende sorunu klavyede zannediyordum. yapay zekaya dedim o kadar klavyenin hicbir sorunu yokken birden nasıl bunlar olabilir o ise hala sorunun...
Bende çözmüştü. Kesin garanti veremem. Ama şöyle yapın eğer format işi gözünüzde büyüyorsa bir tanıdığınızla 3-4 günlüğüne klavyeleri takaslayın. Onda sorun...
evet hocam tam dediginiz gibi yapay zeka ile neler denedim neler hicbirnde olmadı en sonunda klavyenin anakartı gitmiş klavyen öldü dedi. format kesin...