S

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• S
      swisahy10, 3000 TL Klavye Onerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      sorun tekrar yasandıgında dneyecegim. olmazsada mecbur format atcaz
    • S
      hocam sizde yine iyimiş ya bende 30dk kilitleniyor 2 3 dk acılıyor sonra yine bi 30 küsür dk kilitleniyor.
    • S
      haklısınız:) bende sorunu klavyede zannediyordum. yapay zekaya dedim o kadar klavyenin hicbir sorunu yokken birden nasıl bunlar olabilir o ise hala sorunun...
    • S
      Bende çözmüştü. Kesin garanti veremem. Ama şöyle yapın eğer format işi gözünüzde büyüyorsa bir tanıdığınızla 3-4 günlüğüne klavyeleri takaslayın. Onda sorun...
    • S
      evet hocam tam dediginiz gibi yapay zeka ile neler denedim neler hicbirnde olmadı en sonunda klavyenin anakartı gitmiş klavyen öldü dedi. format kesin...
    • S
      evet dediginiz gibi bir süre kilitli kalıp sonra normale donuyor sonra tekrar kendigilinden baslıyor.
    • S
      hocam bu sorunla yaklasık 4 gündür karsılasıyorum. ilk 2 gün evet dediginiz gibi ekran klavyesinde takılı olarak gozukuyordu fakat son 2 gün ise sorun yine...
    • S
      hocam gemini ile olan konusmalarıma gore anakartı yanmıs dedi bana. klavyedeki alt shift ctrl tab gibi tuslar basılı kalıyor. keycap veya switch basılı...
    • S
      swisahy10, Klavye kategorisinde 3000 TL Klavye Onerisi başlıklı bir konu açtı.
      aula f75 kullanıyordum fakat bozuldu. aula dan daha iyi bir klavye arıyorum. 3000-3500 civarında. eger fiyatına degecek diyorsanız 4000 küsürüde...
    • S
      swisahy10, Klavye kategorisinde 3000tl Klavye Onerisi başlıklı bir konu açtı.
      aula f75 kullanıyordum fakat bozuldu. aula dan daha iyi bir klavye arıyorum. 3000-3500 civarında. eger fiyatına degecek diyorsanız 4000 küsürüde...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,295
Üyeler
198,739
Son üye
ygokcen20

Geri