hocam bu sorunu yeniden yasadınızmı hiç. yaklasık 1.5 ay once bu sorunu yasamıstım ve formatlayıp cozmustum. bugunlerde yeniden yasadım fakat format care olmadı. bu dediklerinizi yapacagım umarım duzelir.
bendede yaklasık 1.5 ay once aynı hata vardı formatlayıp sorunu duzeltmiştim. hata yine basladı 2 gundur cozum bulamıylrum format attım yine duzelmedi. cozum bilen birileri varmı?
Windows 11 guncellemesi sonrası bilgisayarım galiba bozuldu. CTRL alt Shift tuşları basılı kalıyor gozukuyor klavye degiştirdim olmadı klavye baglantısını kesiyorum olmuyor format attım yine olmadı. Guncellemeyi kaldırdım yine olmadı. Napacagım.
arkadaşlar yaklasık 1.5 ay once benim basıma bir olay geldi alt ctrl shift win gibi tuşlar ya kilitleniyor yada basılı kalıyordu yapay zekayla o kadar konustuk sorunun klavyemde yani aulaf75 te oldugunu soyledi ama ben windowsa dosyalarımı sakla diyerek format attıgımda sorun cozulmustu ve bu...
arkadaşlar yaklasık 1.5 ay once benim basıma bir olay geldi alt ctrl shift win gibi tuşlar ya kilitleniyor yada basılı kalıyordu yapay zekayla o kadar konustuk sorunun klavyemde yani aulaf75 te oldugunu soyledi ama ben windowsa dosyalarımı sakla diyerek format attıgımda sorun cozulmustu ve bu...
haklısınız:) bende sorunu klavyede zannediyordum. yapay zekaya dedim o kadar klavyenin hicbir sorunu yokken birden nasıl bunlar olabilir o ise hala sorunun klavyede oldugunu soyleyip durdu :)
evet hocam tam dediginiz gibi yapay zeka ile neler denedim neler hicbirnde olmadı en sonunda klavyenin anakartı gitmiş klavyen öldü dedi. format kesin cozuyormu sorunu?
hocam bu sorunla yaklasık 4 gündür karsılasıyorum. ilk 2 gün evet dediginiz gibi ekran klavyesinde takılı olarak gozukuyordu fakat son 2 gün ise sorun yine devam ediyordu ama bu sefer ekran klavyesinde gozukmuyordu. bende anlamadım. dediginiz gibi emin olmam lazım haklısınız.