arkadaşlar yaklasık 1.5 ay once benim basıma bir olay geldi alt ctrl shift win gibi tuşlar ya kilitleniyor yada basılı kalıyordu yapay zekayla o kadar konustuk sorunun klavyemde yani aulaf75 te oldugunu soyledi ama ben windowsa dosyalarımı sakla diyerek format attıgımda sorun cozulmustu ve bu sorun bugun yine olmaya basladı. ama sunu farkettimki bu sorun baslamadan once yani bugunden 2 3 gün once sanki usb tak cıkar yapılıyormus gibi sesler geliyordu ama ne kulaklık ne mouse nede klavye kopması yasamadım. bugun dedigim gibi o sorun yine olmaya basladı tuslar basılı kalıyor kilitleniyor. gittim dosyalarımı sakla diyerek format attım olmadı. herşeyi kaldır diyerek format attım yine olmadı sorun devam etti. fakat ben sorunun hala klavyede oldugunu zannetmiyorum bu sorunu yasamadan yaklasık 1 saat once windows zorla guncelleştirme yaptı bilgisayara ve bence ne olduysa ondan oldu. büyük ihtimal bu sorun birtek benim basıma geldi ama bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim ne yaptıysam cozemedim suan tek carem sizlersiniz. iyi geceler.
ek olarak yapay zeka ile yapmadıgım yontem kalmadı sorunun anakartta olabikcegini soyledi
ek olarak yapay zeka ile yapmadıgım yontem kalmadı sorunun anakartta olabikcegini soyledi