Rica ederim ama şunu söyleyeyim arkadaşların yorumları doğru bu sistem gerçekten berbat
Nedeni ise:
8 gb vram erkan kartı 2-3 sene sonra hiçbir oyunu...
Hocam zaten aldığın laptop markası en iyi soğutma sistemlerinden birine sahip laptop soğutucusu bence hiç alma bi ara iş laptop kullanıyodum ısınıyo diye...
Dostum erkan kartında marka model çok önemli deil önemli olan nasıl bir kart barındırdığıdır Bide bu bütçeyle oem paket alma teker teker topla ve bazı...
Kral bu sadece türkiyeye özgü bir şey deil ram fiyatları dünya genelinde böyle ai her saniye gelişiyo ve okadarda rama ihtiyaç duyuluyo dünyada gittiçke çip...
Zaten aynı şeyi demişiz hocam dedim ya deri olması düşündüre bilir diye ekstra olarak ben kullandığımdada çok soyulmayan bir kulaklıktı diye eklemişim
Deri...
Diyelim ki dolar kuruyla eşit fiyata yada 50 100 dolar fazla pahalıya çıktı yine iyi hocam türkiyede Daha pahalıya satılacak zaten bu bir gerçek aklımdaki...
Yani kulaklığın performansı mükemmel ötesi fakat deri konusunda düşündürebilir yani ben kullandığımdada abartı soyulmuyordu ama 1 inci yılında hafif hafif...
Zaten Yeni sistem toplayan herkes Ndivia bağımlısı rx 9060 xt yi bilmedikleri için 5060 tercih ediyorlar super serisi çıkarsa rtx 5060 super Satış rekorları...
Haber yok üstat söylentiler var bi kısım olmayacak diyor bir kısım 2027 ocak şubatda ndivia super serisini tanıtacak diyor benim düşüncemde tanıtacak...
Beyler elimde Evga rtx 3090 ti ve asus rog 3070 ti var sizce ne kadar fiyat koymalıyım
3090 ti için 39k düşündüm
3070 ti için 13k düşünüyorum
Rtx 3090 ti...
Hala mükemmel kart doğru ama aklımdaki şey 3090 ti ve 3070 ti i satıp biraz para ekleyip 5080 almak 240hz oledin hakkını almak istiyorum kral amacım o...
Telefonsal bir şey olduğunu sanmıyorum pubg 60 90 fps oynatan bir telefon muhtemelen android in optimizasyon yazılımsal bir problemidir
Bi ayarla geçecek...
Ben kabloluyu kullanmıştım daha önce mükemmel iyidi fps için Kablosuz hali ne kadar fark yaratır bilmiyorum ama onu bi araştır ama kesinlikle cloud 3 al o...