RTX 5070ti ve Ryzen 7 7800x3d İcin Anakart Önerisi ?

Rochroa

80+
Reaksiyon skoru
65
Sorum başlıktaki gibi ram olarak patriot viper 6000mhz 2x16 cl30 düşünüyorum. Sizce alabileceğim en mantıklı anakart bu sistem için ne olur

Fiyat Performans en iyi b850m-k olur

Ama bütçeni söylede Daha iyi ne çıkabilir söyleyek yani

Sorum başlıktaki gibi ram olarak patriot viper 6000mhz 2x16 cl30 düşünüyorum. Sizce alabileceğim en mantıklı anakart bu sistem için ne olur
ben 7300 e b850m force wifi6e aldım 6999 düşmüş incede fiyatına göre bence verdiği özellikler iyi wifi 3 tane m2 vs aramıyorsanız asus b850m k da iyi bir seçenek

Sistem güzel şahsen bu sisteöe 2k gider. Ram olarak seçiminiz güzel ve amaö sadece oyunsa alınabilecek 2 anakart var. Gigabyte B850M Force veya asus prime b850m-k. Eifi li olsun derseniz Gigabyte B850M Force nin wifi6e modeli var oma bakarak alın mutlaka.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2k da 9800x3d ile 7800x3d arasında fazla fark yok diye biliyorum. İşlemci seçminiz o yüzden. 1080p de işler değişebilir ama.

Sistem güzel şahsen bu sisteöe 2k gider. Ram olarak seçiminiz güzel ve amaö sadece oyunsa alınabilecek 2 anakart var. Gigabyte B850M Force veya asus prime b850m-k. Eifi li olsun derseniz Gigabyte B850M Force nin wifi6e modeli var oma bakarak alın mutlaka.

2k da 9800x3d ile 7800x3d arasında fazla fark yok diye biliyorum. İşlemci seçminiz o yüzden. 1080p de işler değişebilir ama.
1080 devam edebilirim bi süre sisteme gidecek tüm para

İnce hesap indirimlerinde güzel anakart modelleri denk geliyor mu çok uzun süredir takip etmiyorum

Duruma göre onu da bekleyebilirim

Ekstra olarak buraya çok fazla anakart modeli atılmış hangisini seçmem gerek kararsız kaldım. Üstelik kasa ve psu da almam gerekiyor onlara da öneriniz olur mu acaba yoksa anakartı aldıktan sonra farklı bir konu mu açmam daha sağlıklı olur

msi b850 tomahawk/tomahawk max - x870 gigabyte aorus elite serisi - asus 850m-k

piyasada olan en çok tutulan modeller

1080 devam edebilirim bi süre sisteme gidecek tüm para

İnce hesap indirimlerinde güzel anakart modelleri denk geliyor mu çok uzun süredir takip etmiyorum

Duruma göre onu da bekleyebilirim

Ekstra olarak buraya çok fazla anakart modeli atılmış hangisini seçmem gerek kararsız kaldım. Üstelik kasa ve psu da almam gerekiyor onlara da öneriniz olur mu acaba yoksa anakartı aldıktan sonra farklı bir konu mu açmam daha sağlıklı olur
Hocam gigabyte b850m force veya asus prieö b850m-k alın geçin. Psu için nzxt nin yeni versiyon 850 wattlık psu nu alın. Psu konusunda @yusuf7878 hocam çok iyidir. Bütçenizi söylerseniz size göre bir psu önerir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,698
Üyeler
202,689
Son üye
Etooo
Geri