Ben teşekkür ederim. 3C ve FCC Sertifikasyon belgelerinden öğrendiğim kadarıyla Tab S10 serisinin SFC 2.0 modu için de 5A kablo gerekiyor.
Emin olmak için...
3 model de tek çıkışlı. eminim lenovo en iyisidir, lakin tek çıkış olduğundan ve cihaz olarak 45w boşa çıktığından belkin de sanırım işimi görecektir.
2/3...
Pahalı geldi hocam ya spigenler 45 wattı 400 liraya satılıyordu. Şimdi iki katına çıkmış fiyatları piyasada sarj cihazı mı kalmadı anlamadım ben bu işi.
Dostlar, Samsung cihazlar için şarj aleti alırken çoğumuz uyumluluk konusunda yamuluyoruz. Tabii ki bunun asıl sebebi Samsung'un ve şarj aleti üreten...
çok inceledim s24 ile s25fe neredeyse klon telefon. boyut farkı dışında elle tutulur bir fark yok. artı olarak s25fe en az 1 yıl fazladan güncelleme alacak.
para çoksa tabi ki 15 bin fazladan verebilirsin ama bir tık daha iyi performans alabilirsin. f/p ürün arıyorsan sorman bile hata 9070xt de işini görecektir.
bu tarz çoklu ürün alımlarında malesef biz işin yüksek ehli olmayanlar yanlış alım/kararlar verebiliyoruz ama sizin bu 8700f ile imtihanınızın size hayati...