g710+ modeli var. 8-9 yıl oldu. sorunsuz çalışıyor.tek D tuşu kırıldı. asd tuşlarından satın aldım. devam ediyorum. switch olarak veya diğer özellikler...
bu kabloyu 194 liraya aldım.
ikinci şarj cihazı olarak da bunu aldım. 2 tane cihaz bağlayınca birazcık ısınıyor. tek cihazda sıkıntı yok. orjinal samsung...
Forumdan epeydir uzak kalmışım. 100W/5A kablo almanıza gerek yok. S25 FE için 60W/3A kablo yeterli. Şok markette satılan Neowise marka 60W kabloyu 100 TL'ye...
şarj aleti olarak samsung orjinal 45w sipariş ettim. birde yedek şarj aleti almak istiyorum. onun için de 5a kablo almak niyetindeyim.
şu kablolardan;
Kablo...
Ben teşekkür ederim. 3C ve FCC Sertifikasyon belgelerinden öğrendiğim kadarıyla Tab S10 serisinin SFC 2.0 modu için de 5A kablo gerekiyor.
Emin olmak için...
3 model de tek çıkışlı. eminim lenovo en iyisidir, lakin tek çıkış olduğundan ve cihaz olarak 45w boşa çıktığından belkin de sanırım işimi görecektir.
2/3...
Pahalı geldi hocam ya spigenler 45 wattı 400 liraya satılıyordu. Şimdi iki katına çıkmış fiyatları piyasada sarj cihazı mı kalmadı anlamadım ben bu işi.