maviplanet isimli üyenin son içerikleri

1. M

Bu Sistemi Ne Kadara Satabilirim

windows yaklaşık 3 yıllık. belkide dediğiniz doğrudur. ilk açılışlar baya yığılmaya başlamıştı zaten. bu vesi ile bana yeni sistem toplattı. yıllardır 2k monitöre geçme fikrim vardı ama ekran kartım eski olduğundan kaldırmıyordu. madem öyle dedim komple yeniledim. 2 k samsung g5 oled monitöre...
  2. M

occt testinde ne ufak bi hatası yok. fakat oyunda bazen kasmalar yaşanabiliyor. oyun oynarken arka planda gogle chroma açık olunca, chromanın bazı bölümleri siyahlanma yapabiliyor. tam olarak nesi var inanın bende bilmiyorum. önceden ısınıyordu, termal macununu değiştirdim. sonra soğuk çalışmaya...
  3. M

ekran kartım biraz yorgun. karşı tarafa alandan sonra 3-5 ay içinde arızalanırsa mahçup olurum. o sebepten o na 2500 yazacağım. o zaman tamir ettirip yine kullanabilir.
  4. M

5600 ün hakkı ne kadar siz söyleyin.
  5. M

ddr4 16x2 ramlerin ederi kaç lira ki? 2. el satış pazarlarında 7-5k fiyat yazılmış. 6k bile çok nadir denk geliyor ram in 2. eline.
  6. M

Corsair Vengeance 32GB 2*16 3600 Mhz 3.000 - 3.500 Tl ddr4 16x2 ramlere 7-8k fiyat yazılıyor. ben yanlış yerlere mi bakıyorum bilemedim. 1770619061 Corsair Vengeance 32GB 2*16 3600 Mhz 3.000 - 3.500 Tl ddr4 16x2 ramlere 7-8k fiyat yazılıyor. ben yanlış yerlere mi bakıyorum bilemedim...
  7. M

Corsair Vengeance 32GB 2*16 3600 Mhz 3.000 - 3.500 Tl ddr4 16x2 ramlere 7-8k fiyat yazılıyor. ben yanlış yerlere mi bakıyorum bilemedim.
  8. M

aklımdan da o civarlar geçiyor. peki hocam anakart+ram(16x2 gb olan)+ işlemci sadece bu 3 lü ne eder. diğer kule eydi kasaydı monitördü belki almak isteyen çıkmayabilir yada kargolaması zor olabilir ama bu 3 lü sanırım en rahat satılacak malzemeler. onların ederini biliyorsanız paylaşırmısınız.
  9. M

Yeni sistemimi topladım çok şükür, eski sistemden de bazı parçaları alıp yeni kasada kullandım(ssd+m2+ fanlar). Kalan parçaları satmak istiyorum. Anakart: B550-a pro işlemci: ryzen r5 5600 Ram: vengeance 2x16 gb 3600mhz ekran kartı; 1660ti oc (biraz yorgun) soğutma; reeven hans Kasa: zalman Z5...
  10. M

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G5 OLED 27" 2K 180Hz Monitör - 20,4 bin TL

tv de gerçek inceleme yok. çoğu reklam incelemesi. ama 1 aylık çalışma sonucunda tv işinide çözdüm. çözdüm derken, led tv olarak çözdüm. oled konusunda yeterli değilim. mesela 50-80 k bandında 55 inc en alınabilir tv va paneller. uzun ömürlüler. ondada samsung tek atıyor.
  11. M

Arctic mi Wings 3 ü mü Egzos Fanı Olarak Takayım

Yeni sistem kurdum. mevcut kasamdan da 5 adet fan vardı onları söktüm, uygun olanları yeni kasaya takmak istiyorum. Yeni kasam Lian li 207 Argb. Elimdeki fanlar; https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-arctic-p12-pwm-pst-acfan00120a-12cm-fiyati,519808816.html 2Adet...
  12. M

⭐ Amazon'dan Taksit ile Alınabilen Telefonlar ⭐

anlaşıldı. sorun yok.
  13. M

Elektrik Elektronik Mühendisliği için Laptop

düşünmek en kolayı gerçekleştirmek ise iyi bir okul için en zoru. siirtte hakkaride okumayacaksan, hatrı sayılır bir okul için se bu düşünce çooook erken paçayı sıvamışsın geçmiş olsun. o düşünceleri yks sonucunu eline alıp okul seçerken başlarsan daha iyi olur. şuan ayt de yardırman lazım...
  14. M

RX9070XT 7900X3D Sistemim için monitör önerisi

siparişi verdim. 4 e kadar taksitte yapıyor du worlde ben 3 taksitle aldım. nasip hayırlısı. gerekirse bir de 1.5 k ya pivot ayak alırım. ama şuanki monitörü yıllardır sabit kullanan biri olarak belkide bunada alışırım. sabit kullanan derken zaten başka çarem yoktu. tn den oled e geçecez. hadi...
  15. M

RX9070XT 7900X3D Sistemim için monitör önerisi

bende arayıştayım. aynı ekran kartını aldım işlemcim seninkinden düşük sadece. bulduğum monitörleri paylaşayım; https://www.epey.com/monitor/msi-mag-275qf.html https://www.epey.com/monitor/gigabyte-g27q2.html https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg27aql5a.html...
Geri