Arama sonuçları: *

1. M

Android Samsung Süper Hızlı Şarj Kaosu Hakkında Bilmeniz Gerekenler

3 model de tek çıkışlı. eminim lenovo en iyisidir, lakin tek çıkış olduğundan ve cihaz olarak 45w boşa çıktığından belkin de sanırım işimi görecektir. 2/3 çıkışlı cihazlarda 45/65/67/100 w alternatifi olarak üst limit 1200-1300 lira olacak şekil s25fe ve üzerini protokol olarak destekleyen...
  2. M

anladım hocam. birde bu telefona adaptör alacağım. Acefast 45W PD 550 lira UGREEN Nexode 45W şuan indirimle 800 Belkin WCA013 45W 650 lira Baseus PicoGO 45w 1050 lira Baseus GaN2 Lite 65w 1009 Lira bu adaptörleri gözüme kestirdim. belkin tek type c girişli. hani olurda seyahate felan gidersek o...
  3. M

yeni s25fe aldım, içinden type c to type c kablo çıktı. bu kablo 45w hızlı şarjı desteklemiyor mu yani?
  4. M

S25 FE 8GB 256 ALINIR MI ?

çok inceledim s24 ile s25fe neredeyse klon telefon. boyut farkı dışında elle tutulur bir fark yok. artı olarak s25fe en az 1 yıl fazladan güncelleme alacak.
  5. M

Rx 9070xt alsam güç kaynağım yeter mi

para çoksa tabi ki 15 bin fazladan verebilirsin ama bir tık daha iyi performans alabilirsin. f/p ürün arıyorsan sorman bile hata 9070xt de işini görecektir.
  6. M

Çözüldü✓ Anakart tavsiyesi arıyorum bütçe max 15000TL

msi kasayı boş ver. lian li msi a göre bu konuda çok daha uğraşarak ürün çıkarıyor ayrıca akvaryum kasaların soğutması daha zayıf kalıyor. seçtiğin anakartta soğutma plakaları baya hoş duruyor.
  7. M

Sistemi iade edip değiştirmeli miyim?

bu tarz çoklu ürün alımlarında malesef biz işin yüksek ehli olmayanlar yanlış alım/kararlar verebiliyoruz ama sizin bu 8700f ile imtihanınızın size hayati hatalara patlamayacağını düşünüyorum. zira 7500f kullanıyorum(bende yeni topladım) ve 1-2 sene sonra satıp daha zirve bir işlemciye geçmeyi...
  8. M

Çözüldü✓ Anakart tavsiyesi arıyorum bütçe max 15000TL

psu olarak seçtiğin ürün yok piyasada(varda sadece n11 de ve 14 bin yazmışlar). ayrıca delta ne kadar güven liki. kurduğun sistem çok güzel. ben daha yeni msi MPG A850GS PSU bu ürünü tercih ettim ve öok memnunum. Top tier sıralamada A sınıf Gold sertifikalı bir ürün. 10 yıl rahat kullanırsın...
  9. M

2. el ürün satarken fatura nasıl paylaşılmalı ?

2. el ürünleri nereden satıyorsunuz. en güvenlisi neresi?
  10. M

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G5 Monitör (OLED 27" 2K 180Hz) - 20,4 bin TL

g50sf model bahsi geçen monitörü aldık. kullanıyoruz. görüntü yeterince güzel. çocuklar oyun oynarken mest oluyor, çok sevdiler. giriş seviyesi de olsa görüntü kalitesi yeterli(mükemmel demiyorum zira ne kadar ekmek o kadar köfte). Lakin bana iyi gelmedi monitör. renkler pastel kıvamında. ve...
  11. M

Yeni pc aldım kasıyor

çözüm buldu iseniz nasıl yaptınız ?
  12. M

THUNDEROBOT gamepad’ler artık Türkiye’de!

3000-3500 bandında iyi bir/birkaç gamepad öneriniz neler olabilir.
  13. M

THUNDEROBOT gamepad’ler artık Türkiye’de!

bu gamepad nasıl dır. alıp 3-5 ay sonra arıza verirmi ki. bu ürün ayarındakiler 2k ve üzeri fiyat sanırım.
  14. M

Çözüldü✓ Bilgisayarımı ne kadar fiyata satmalıyım?

direk elden alıyorsunuz dimi. kargo ile riske girmek mantıklımı yada?
  15. M

Rtx 3070 v2 den 9070 xt, 5070ti hangisine geçmek mantıklı

yeni bende pc kurdum. komple yeniledim hemde. psu olarak msi ags serisi A kalite psu aldım; https://www.amazon.com.tr/dp/B0DQ9PDT22?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title çok memnunum bu psu dan. sistem komple çok bi sesi yok yükte iken bile. ben psu yu aldığımda 8500 dü şuan 8k ya düşmüş fiyatı...
  16. M

Bu Sistemi Ne Kadara Satabilirim

windows yaklaşık 3 yıllık. belkide dediğiniz doğrudur. ilk açılışlar baya yığılmaya başlamıştı zaten. bu vesi ile bana yeni sistem toplattı. yıllardır 2k monitöre geçme fikrim vardı ama ekran kartım eski olduğundan kaldırmıyordu. madem öyle dedim komple yeniledim. 2 k samsung g5 oled monitöre...
  17. M

occt testinde ne ufak bi hatası yok. fakat oyunda bazen kasmalar yaşanabiliyor. oyun oynarken arka planda gogle chroma açık olunca, chromanın bazı bölümleri siyahlanma yapabiliyor. tam olarak nesi var inanın bende bilmiyorum. önceden ısınıyordu, termal macununu değiştirdim. sonra soğuk çalışmaya...
  18. M

ekran kartım biraz yorgun. karşı tarafa alandan sonra 3-5 ay içinde arızalanırsa mahçup olurum. o sebepten o na 2500 yazacağım. o zaman tamir ettirip yine kullanabilir.
  19. M

5600 ün hakkı ne kadar siz söyleyin.
  20. M

ddr4 16x2 ramlerin ederi kaç lira ki? 2. el satış pazarlarında 7-5k fiyat yazılmış. 6k bile çok nadir denk geliyor ram in 2. eline.
Geri