Edge Gold ise ve ENERMAX, Raijintek ile benzer fiyattaysa alınması pek anlamlı değil. Daha alt seviye. Platin ise belki düşünülebilir.
SX-P serisi falan...
Gametech'in çoğu modeli berbat olduğundan konudaki modelden de pek bir şey beklememek lazım. Çok yüksek ihtimalle grup regulasyonlu, garanti bitene kadar...
Yani zevk işidir alan kişilerin. Bende zevkime göre aldım. Pompa kısmıyla custom sıvı soğutma yapmak gibi bir fikirde var. 240mm asla yetmiyor. En azından...
Ryujin III'de şahsen pompa sabit kalmamalı. Dehşet ses ve titreşim yayıyor. Zaten gerek yok. Aynı soğutucuyu İ5 13600KF ile kullanıyorum, 205W'da bile 90...
Yani ATX 3.0 olması çok da büyük bir şey değil. Hatta ATX 3.1 modellerinin fan eğrileri Cratos Lite'daki gibi bozuk. Boştayken aç kapa yapıyor. ATX 3.0'da...
2 tane PCI-e kablosu çıkıyor kutudan. 1 tanesi pigtail. Yani CPU için yer kalıyor. 1000W'lık halinde 1 tane PCI-e kablosu çıkıp, dönüştürücüyle yolluyorlar.
İkisininde testleri yok zaten. Dehşet fark olacağını sanmıyorum.
1780313871
3 tane PCI-e 8 pin çıkışı var. 9070XT gibi 3 girişli kartlara rahatça yeter...
kimse "alınmaz, sorun çıkarır" dememiştir de fiyatını hak etmiyor demiştir. alınmaz demek saçma olur, fiyatını hak etmiyor denebilir. bence de mantıklı...