Merhabalar EFENDİĞİM BUGÜNKÜ KONUMUZ 7800X3D VE 9700X BAKALIM NASIL KAVGALAR ÇIKACAK NASIL TARTIŞMALAR DÖNECEK KİM KİMİ DÖVECEK BAKACAĞAZ GÖRECEĞEZ KİMİNKİ DAHA BÜYÜK SİZDEYİZ
1782790794
Keşke 300-500 tl olsa be usta keşke be
Rica ederim ama şunu söyleyeyim arkadaşların yorumları doğru bu sistem gerçekten berbat
Nedeni ise:
8 gb vram erkan kartı 2-3 sene sonra hiçbir oyunu yüksek grafik oynayamayacaksın malesef düşük orta grafik
En giriş seviyesi anakart ve Msi ın anakartdaki amd exposu diğerlerine göre iyi deil...
Hocam zaten aldığın laptop markası en iyi soğutma sistemlerinden birine sahip laptop soğutucusu bence hiç alma bi ara iş laptop kullanıyodum ısınıyo diye almıştım 500tl ye içini daha çok tozla doldurdu sistemi daha kötü yaptı
Asus rogun içinde bi fan ayarı vesaire vardır soğutması için...
Dostum erkan kartında marka model çok önemli deil önemli olan nasıl bir kart barındırdığıdır Bide bu bütçeyle oem paket alma teker teker topla ve bazı ürünleri 2nci elden temiz şekilde al
Yani oem paket seçmen için olması gereken nedenler ya iyi bir indirim vardır yada iyi bir taksit seçeneği...
Kral bu sadece türkiyeye özgü bir şey deil ram fiyatları dünya genelinde böyle ai her saniye gelişiyo ve okadarda rama ihtiyaç duyuluyo dünyada gittiçke çip krizi artmaya başlıyor haziranın 5 inde ramlara yine 3000 2000 tl zam geldi bence iyi bir indirimde ram almalısın fakat rama ne kadar...
Zaten aynı şeyi demişiz hocam dedim ya deri olması düşündüre bilir diye ekstra olarak ben kullandığımdada çok soyulmayan bir kulaklıktı diye eklemişim
Deri olan kulaklıkların çoğu kolay soyulduğundan dolayı öyle dedim
Diyelim ki dolar kuruyla eşit fiyata yada 50 100 dolar fazla pahalıya çıktı yine iyi hocam türkiyede Daha pahalıya satılacak zaten bu bir gerçek aklımdaki sorular fiyat artışları çok olurmu beklemeye değermi ve vram hariç kas performansı çok artar mı
Yani kulaklığın performansı mükemmel ötesi fakat deri konusunda düşündürebilir yani ben kullandığımdada abartı soyulmuyordu ama 1 inci yılında hafif hafif dökülmeye başladı
Valla hocam diğer telefonlar hakkında bi bilgim yok ama samsung s25 ultra baya iyi bi telefon
Oled ekranı olsun ekran boyutu hz değerleri olsun işlemcisinin gücü 200Mp kamerası bataryası vesaire mükemmel telefon
https://www.epey.com/
Ayrıca bu siteden istediğiniz telefonları...
Zaten Yeni sistem toplayan herkes Ndivia bağımlısı rx 9060 xt yi bilmedikleri için 5060 tercih ediyorlar super serisi çıkarsa rtx 5060 super Satış rekorları kırar
Ayrıca rtx 5070 super rx 9070 xt ye belki rakip olabilir çünkü super serilerinde bellek hızı ve bant genişlikleri yeniden...
Haber yok üstat söylentiler var bi kısım olmayacak diyor bir kısım 2027 ocak şubatda ndivia super serisini tanıtacak diyor benim düşüncemde tanıtacak yönünde çünkü uzun zaman geçti 50 serisinin çıkmasının üstünden
1782776644
Ama Super serisi çıkarsa düzenlemeler şöyle olacakmış
Rtx 5060 super...
Beyler elimde Evga rtx 3090 ti ve asus rog 3070 ti var sizce ne kadar fiyat koymalıyım
3090 ti için 39k düşündüm
3070 ti için 13k düşünüyorum
Rtx 3090 ti ın anasını ağlattım 3 yıldır bende ilk kullanıcısıyım tozlu kirli fakat bir problemi yok
Rtx 3070 ti 1 yıl temiz kullanıldı hala yeni gibi...
Hala mükemmel kart doğru ama aklımdaki şey 3090 ti ve 3070 ti i satıp biraz para ekleyip 5080 almak 240hz oledin hakkını almak istiyorum kral amacım o
1782776135
Ayrıca Ndivianın dlss mfg gibi teknolojilerin daha çok oyunu desteklemesi avantaj bide fps oyuncusuyum kral ekstra olarak Reflex 2...
Telefonsal bir şey olduğunu sanmıyorum pubg 60 90 fps oynatan bir telefon muhtemelen android in optimizasyon yazılımsal bir problemidir
Bi ayarla geçecek bir şey deildir