Evethocam hangı surumu ındıreyım son surumu mu ? Alıntıyı görüntüle
dsgnldsgkdsgk o kadar degıl hocam ekran kartına XDDDYa özür dileyerek çok üzücü bir soru soracağım, hdmi ve DP kablolarını anakarta mı takıyorsun yoksa ekran kartına mı?
hocam 12v mı hatırlamıyorum denemıstım fotosunu bırakıyorum avx2 modunda test kı power bence gayet ıyı suanlık bır problem yok gıbı sadece bu 4k neden gozukuyor anlamadım ve valoda normal herhalde usb sesı gelıyor o kadar suaanlıkOcct ile güç kaynağının 12 volt çıkışını test eder misin?
hocam suanlık valoda usb sesının dısında normal oda ve 4k nedense gozukmesından baska problem yok yanı ama o 4k sadece hdm da oluyor dp takınca da 10bit 2k 280hz alamıyorum hdr falan acılmıyor
Sistem kilitlenmiyor muhocam suanlık valoda usb sesının dısında normal oda ve 4k nedense gozukmesından baska problem yok yanı ama o 4k sadece hdm da oluyor dp takınca da 10bit 2k 280hz alamıyorum hdr falan acılmıyor
yok hocam suanlık sorunsuzSistem kilitlenmiyor mu
Her şey düzeldi mi yani? Konuyu okuyunca yanlış okumadiysam kilitleniyor falan demiştinyok hocam suanlık sorunsuz
suanlık kilitlenme yok hocam ama kesın net bır sonuc yok oyunlarda denıyorum suanlık gene 2 3 gun test edeeyım bırde 4k ayarı problem yaratır mı ?Her şey düzeldi mi yani? Konuyu okuyunca yanlış okumadiysam kilitleniyor falan demiştin
Yok iyibsuanlık kilitlenme yok hocam ama kesın net bır sonuc yok oyunlarda denıyorum suanlık gene 2 3 gun test edeeyım bırde 4k ayarı problem yaratır mı ?