2025 Ekim'de alınma. Aktif olarak kullanıyorum. Hiçbir sorunu yok. Dediğim gibi 32" monitöre geçmek istediğim için sanıyorum. Fazlasıyla memnunum, keskinlik...
Ben kullanıyorum, Glossy kullanmadığım için farkı bilemem ama beni yeterince tatmin etmişti. Ama ben de 32" geçmek istediğim için elimdekini istediğim...
Ben 32 inç kullanıyorum genelde PS4 kullanıyorum veya film dizi izliyorum o yönden çok güzel boyut ama PC den oyun gireyim dediğimde klavye mouse ile oyun...
Detaylı bilgilendirme ve deneyim için teşekkür ederim dostum. Şuan bunun üzerine 1500 TL daha koyup XG32UCWG almalıyım gibi düşünüyorum ama kronik sorunlar...
Yeni Nesil WOLED MLA+ diye geçiyor. 2024 sonu 2025 serisi diye geçiyor. kaçıncı jenerasyon olarak geçiyor bakmadım. Glossy panel. Daha önceden kullandığım...
Kesin sunar. HDR kullanmayı bilmiyorsan yani mod vs uğraşmayıp hdr kapalı kullanıyorsan glossy woled görüntü olarak qd oled den ışık altında daha iyi. HDR...
Peki UCWMG 50K +'ya çıkıyorken, UCWG 45K ve 165" PS için yeterli diye düşündüğüm için,
G8X ve UCWG arasındayım şuan, sizce hangisi ?
Arada 1.500 TL gibi...
Bence kaplama keskinliği biraz telafi eder. 27'' küçük ekran 32'' daha iyi bir seçim. Eğer ekrana çok yakından bakmıyorsan ki Ps5 kullanıyorsun 32'' genel...
Planım ikisini de almak aslında, TCL Mini Led kovalayacağım C7K ya da Q7C, monitörde de öncelik PC + PS iken artık PS olduğu için 32" , 27" gibi keskin...
yapacağın şey çok basit aslında. amazondan beğendiğin bir 32" monitoru sipariş edeceksin. 14 gün deneme süren var zaten dene hoşuna giderse 32" devam...