Genzzo isimli üyenin son içerikleri

1. G

Pny RTX 5070 12 GB ARGB Oc Ekran Kartı 49077,14 TL

8-10 ay önce PC toplayayım dedim, Vatan indiriminde Rog Strix 5070 Ti'ı 48.000 TL'ye alacaktım vazgeçtim, hayatımda şakasız en pişman olduğum anlardandır.. Demem o ki 5070 nasıl bu fiyatta olabilir.. NOT : O zamanlar 3-5 bin lira fazlasına 5080 alınıyordu tabii :D
  2. G

🔥İndirim Xdrive 15 Li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu Siyah Kumaş 7.479₺

Dostum bu hem göreceli hem de markanın değerlendirmeleriyle doğru orantılı. Kumaş : Terletmez, yırtılabilir, çabuk zarar görür, biraz terletse bile koku içine sinebilir, ömür olarak daha kısadır. Deri : Terletir (kliman varsa o da sorun değil), yırtılması için ya çok hor kullanmalısın ya da...
  3. G

🔥İndirim Xdrive 15 Li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu Siyah Kumaş 7.479₺

Odanda klima varsa bir sorun yaşamazsın, yaz aylarında terletiyor kesinlikle doğru ama kliman varsa hiçbir sıkıntı olmaz. Kaldı ki ben Xdrive'ın bir modelini 2018'de aldım ve hala kullanıyorum. Az da kullanmadım, düzgün kullanırsan rahat 7-8 yıl götürür bence, ki benimki çokça kullanmama rağmen...
  4. G

Yardım RTX 5080 İçin 4k Monitör Mü 2k Monitör Mü ?

O kadar detayını bilmiyorum maalesef hocam, böyle bir detay hiç duymadım varsa da gerçekten benim de öğrenmem gerekiyor :D
  5. G

Yardım RTX 5080 İçin 4k Monitör Mü 2k Monitör Mü ?

https://www.amazon.com.tr/ASUS-XG32UCWG-FreeSync-Premium-Monit%C3%B6r/dp/B0FFNDHNHB/ref=sr_1_18?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=1TRCZVRCQFVKC&dib=eyJ2IjoiMSJ9.ajRC6OOWKc3wTj-tiLwwllH1Xd2VgDZW2zEb4S4C74NiMvxtqFrN-NZX4RMWyltYc6moi6XljQ3pAYeXc13etbXtOyZayu4F51ykebfmenJKNSP-u8UbkuovFz...
  6. G

Iphone 17 mi Tercih Edilmeli iPhone 16 mı?

Tabii ki var. 5 sene Iphone 11 kullandım, Iphone 15 pro'ya geçince o akış o kadar bariz ki Iphone 11'de uygulama açmaya kalktığımda rahatsız oluyorum. Ayrıca Iphone 16, bana sanki Iphone 12 gibi çok tercih edilmeyen, tamamen protatip bir deneme modeli gibi geliyor. O yüzden kesinlikle 17.
  7. G

Ps5 Slim'i Kaça Satabilirim ?

Eyvallah dostum şakası bir yana tabii ki herkes için önemli bir şey. İstersen bir konuşabiliriz yarın.
  8. G

Valla dostum bir arkadaş 23.000 olarak teklif sundu, hiç bilmediğim için kaç edeceğini şuan düşünüyorum açıkçası.
  9. G

Evet ama 10 yaşımdan sonra ayrıldım tabii.
  10. G

Kumlucalıyım 😂
  11. G

Fiyat konusunda anlaşırsak, gerisini bir şekilde halledebiliriz diye düşünüyorum. Açıkçası hedefim elden satabilmek çünkü güvensizliği de ortadan kaldırıyor ama ben her şekilde gerekli güven testlerine de açığım.
  12. G

Antalya'da yaşıyorum ve ilanlara baktığımda 26.500'den aşağı göremiyorum. Tabii ki sitelerde bazen insanlar şişirebiliyor ama 21K'da çok düşük geldi açıkçası. Teşekkür ederim yorumunuz için.
  13. G

2 sene önce yurtdışından getirttim. Çok kullanmadım. Hiçbir sorunu ya da çiziği bile yok. Sizce bunu kaça satabilirim. Tek kolla beraber. Dijital versiyon.
  14. G

❌İndirim Bitti! Samsung 75qn85f 4k Ultra Hd 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı Smart Neo Qled TV 82.174

Samsung'un Mini-LED'leri Neo serisi. Ama konuyu açan arkadaş niye aslında 200 bin TL felan diye düşünmüş bilmiyorum. Şuan Türkiye'nin en baba OLED 77" TV'leri 170-140 bin TL bandında :D
  15. G

LG 65c6 Vs Samsung 65s90f OLED

Bunların açıkça belirtilmiyor olması, benim burada sizle bunu "hangi panel acaba?" muhabbetini yapmam bile ne kadar saçma bir durum. Yıl olmuş 2026 bunları kendi sitelerinde bile net olarak göremiyoruz. 77" almayı düşünüyorum ama yarın ama 2 ay sonra ama 1 yıl sonra, başka var mı önereceğiniz...
Geri