Genzzo isimli üyenin son içerikleri

1. G

🔥İndirim Migros Cipslerde 3 Al 2 Öde

Pringless severler için başka seçenek yok. Tanesi 84 TL'ye geliyor, teslimatla beraber gayet iyi bence.
  2. G

🔥İndirim Kahve Dünyası Ürünlerinde 2. Ürün 1 TL İndirimi 🔥

Filtre kahvesini zaman zaman alıyorum, asıl fiyatı Amazon'da 150 TL'lere bile düşüyor. :hoba:
  3. G

Araç İçin Kablosuz Car Play ve Android Auto Dönüştürücüsü Önerisi

Araçta kablolu olarak mevcut bunun için kablosuz almak istiyorum. Hiç anladığım işler değil, önerisi olan varsa çok sevinirim.
  4. G

2026 Torres Evx Alınır mı?

Çok garip ya, forumda bazı konulara denk geldim, gene Togg pek önerilmiyor, en azından oranı daha fazla. Menzilinin yetersiz olduğundan, işletim sisteminin çok ağır olduğundan, şarj olayının 20% 80% arası olmasından vs. dolayı.
  5. G

Annemin "Zig Zag"tan cezası var hocam. Kapışabilir :ROFLMAO: Tamamdır hocam, tam olarak anladım dediğinizi. Gerekte yok, sakin sakin gitsinler.
  6. G

O zmaan bunu almak daha iyi olmuyor mu ? Bir arkadaşta 4x4 yerine 4x2 alın aileniz kullanacaksa yazmıştı tam orayı anlayamadım mesela şuan sizin dediğinizle beraber. 1783168958 Ama Togg'un kredileme sistemi de iyi gözüküyor. O yüzden sanki birinden vazgeçip, siteden almak daha cazip gibi.
  7. G

Ailem hep alçak arabalara bindi, uzun zamandır Passat kullanıyorlar konforundan çok memnunlar ama hem vitesli hem de alçak araba. O yüzden artık daha konforlu bir şeye geçmek istiyorlar. Sitesinden ayarlamalar yapmaya çalışıyorum ama hiçte bilmediğim için, o zaman normal T10X'in uzun...
  8. G

Şuan Togg sitesine bakıyorum da 2.5M'e kadar bu bahsedilen 4more, 10x vs hangisi alınmalı sizce ? 4 More ne oluyor hiç bilmiyom.
  9. G

Hocam 0 bakıyoruz ya, ısrarla her yazımda belirtiyorum ama :(
  10. G

Ayrıca, Antalya'da yaşıyoruz, soğukla ilgili bir sorunumuz yok aslında.
  11. G

Fikirleriniz ve konuyu canlandırdığınız için teşekkür ederim. Şuan beni de söylemleriniz soğuttu ama neden alınmaz onu hala anlayamadım. Evet bir sahtekarlık dönmüş anladığım kadarıyla ama kullanım, ömür, yol tutuş vs gibi durumlarda da iyi olduğunu görüyorum. Togg hep çok sorunluydu, şuan nasıl...
  12. G

Ev3'ü özellikle ben çok beğeniyorum, Tesla zaten favorim ama anne/baba kendilerine alacağı için biraz daha yüksek, suv tarzı bakıyorlar.
  13. G

Evet bu muhabbeti duydum, tabii ki başka fikirlere de açığım ama 2.5 Milyon'da 0 elektrilkli başka ne alınabilir, öneriniz var mı ?
  14. G

Ailem bu arabayı almayı düşünüyor, bugün bir test sürüşü felan da yaptık, fena durmuyor ama gene de iyi bir araştırma yapmak gerekir. Eskilerinde sıkıntı olduğunu okudum ama 2026'da son durum ne bilmiyorum. Arabadan da hiç anlamam, fikri olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
  15. G

30 Bin TL Bütçeye Konsol Mu PC mi?

Aktif bir şekilde Plus Extra alsan bile yeterli. Eğer alışabilirsen ve oynamaktan keyif alırsan, çokça oyun var her insanın ilgisini çekecek.
Geri