Çok garip ya, forumda bazı konulara denk geldim, gene Togg pek önerilmiyor, en azından oranı daha fazla. Menzilinin yetersiz olduğundan, işletim sisteminin çok ağır olduğundan, şarj olayının 20% 80% arası olmasından vs. dolayı.
O zmaan bunu almak daha iyi olmuyor mu ? Bir arkadaşta 4x4 yerine 4x2 alın aileniz kullanacaksa yazmıştı tam orayı anlayamadım mesela şuan sizin dediğinizle beraber.
1783168958
Ama Togg'un kredileme sistemi de iyi gözüküyor. O yüzden sanki birinden vazgeçip, siteden almak daha cazip gibi.
Ailem hep alçak arabalara bindi, uzun zamandır Passat kullanıyorlar konforundan çok memnunlar ama hem vitesli hem de alçak araba. O yüzden artık daha konforlu bir şeye geçmek istiyorlar.
Sitesinden ayarlamalar yapmaya çalışıyorum ama hiçte bilmediğim için, o zaman normal T10X'in uzun...
Fikirleriniz ve konuyu canlandırdığınız için teşekkür ederim. Şuan beni de söylemleriniz soğuttu ama neden alınmaz onu hala anlayamadım. Evet bir sahtekarlık dönmüş anladığım kadarıyla ama kullanım, ömür, yol tutuş vs gibi durumlarda da iyi olduğunu görüyorum.
Togg hep çok sorunluydu, şuan nasıl...
Ailem bu arabayı almayı düşünüyor, bugün bir test sürüşü felan da yaptık, fena durmuyor ama gene de iyi bir araştırma yapmak gerekir.
Eskilerinde sıkıntı olduğunu okudum ama 2026'da son durum ne bilmiyorum. Arabadan da hiç anlamam, fikri olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.