Genzzo isimli üyenin son içerikleri

1. G

Hikayeli oyunları oynamayan biri için oyun önerisi

Fps olacağı için PS5'te zorlanıyorum ve bundan dolayı keyif alamıyorum o yüzden metroya da sıcak bakamıyorum. Maalesef eşim benimle birlikte oyun hayatına girdi onda da haftasonları 2-3 saat oynuyoruz 😅 DMC 5'e bakacağım o beni sardırabilir. Nier'i de az çok biliyorum bakacağım elden ring...
  2. G

Hikayeli oyunları oynamayan biri için oyun önerisi

Benim için çok büyük bir sorun. Hayatım CS, LoL, Valorant, Knight gibi online oyunlarla geçti taa ki 2-3 sene öncesine kadar artık aktif bir oyun hayatım yok fakat PS5 ve OLED monitörle oyun oynarken gerçekten keyif alıyorum, özellikle yeni oyunların OLED ile verdiği görüntü kalitesine hayranım...
  3. G

4. Nesil 4K Oled önerisi istiyorum

Sanırım bu masada PS5 pro ile kullanılacaksa en kaliteli seçenek gibi duruyor ( gerçekten monitör işlevi görmeyecekse )
  4. G

Tamamdır hocam, ben PG27UCDM ile karıştırdım, direkt aklıma o geldi şimdi anladım 32" modelini söylemişsiniz. TCL MiniLed'i yerinde gördüm ve maalesef TCL MiniLed ile Bendeki yeni nesil Samsung QLED'in daha kaliteli olduğunu düşündüğüm için Samsung'a yöneldim. Bence teknolojiyi kullanırken...
  5. G

Bunu inceleyeceğim. Aslında 32" şimdilik ilk hedefim çünkü 27" zaten kullandım. Sanırım Gen4 32"'ler daha bize gelmedi, pek bilgim yok.
  6. G

Gen 4 tercihimdir aslında. Çünkü mat ekranı glossy'e çevireceğim diye riski azaltmaktan vaz geçmeyi düşünmüyorum. ucdm hariç hepsi gen4 mü ?
  7. G

@Tayfunns
  8. G

Samsung G81SF 27" modelini kullanıyorum 5-6 aydır, yeterince memnunum fakat ilk oledim ve MAT kaplama OLED olması çok rahatsız edici olmasa da Glossy Panel ya da yeni nesil WOLED'e geçme fikri de aklımda iyice yer etti. Asus'un Neo sensörlü, True Black 500 sertifikalı modelleri örneğin. Her ne...
  9. G

5070 ti için 15-16k vermeye gerek varmı

O zaman 5070 Ti alacaksın, başka şansın yoksa. Fakat dediğim gibi 5070 Ti 4K'da da en kötü teknoloji kullanarak rahat karşılarsın ama monitör konusunda bu paralar veriliyorken 4K'ya yönelinmeli.
  10. G

5070 ti için 15-16k vermeye gerek varmı

OLED alınacaksa, 4K OLED alınmasını şiddetle tavsiye ederim ve bütçeyi ona göre planlamayı. 6700 XT ile PC'de oynadığım bir elin parmaklarını geçmeyecek oyunlarda sorun yaşamıyorum, PS5'te de monitörü arada kullanıyorum ve gerçekten detaylar inanılmaz iyi. Hayatınız online ve fps oyunlarından...
  11. G

🔥İndirim GSkill DDR5 Ram alana Intel Ultra 5 İşlemci Hediye

Her ne kadar satılmayan ürünler zaten promosyon olarak onları koyuyolar deseler bile, bahsedilen işlemciyi 3K aşağı fiyata satar gene stok tüketir. Bence yurtdışında bile bu tarz bundle'lar yapılıyorsa, RAM'lerin fiyatları düşecek demektir. Bence gemiyi kaçırmaya çalışıyorlar, bir analist...
  12. G

🔥İndirim 5070 TI-7800X3D 89.999

Konudaki sistemi almayı düşünüyorsunuz ve positif yorumlar arıyor gibi duruyorsunuz ama bence bu sistemi 10K daha koyup çok daha iyi toplayabilir, bu tarz sitelerin toplama sistemlere 2.el mi 0 mı koyduğu belli olmayan ürünlere bu kadar para vermezsiniz, kaldı ki ürünler kaliteli bile değil.
  13. G

@andoidpol hocam arkadaşlar benim fikirlerimi benden daha iyi paylaşmışlar resmen :) Yani bu göreceli tabii ama ben 90 bin TL vereceğim üründe B650 + ram dünyasnının merdiven altı ürünlerinden birini ve tüm sistemi besleyebilir mi besleyemez mi diye düşünmeye zorlayacak PSU kullanmazdım. Dediğim...
  14. G

Bence işlemci hariç hepsi giriş seviyesi. İşlemcide de marka gibi bir şey olsa onun da en kötüsünü seçeceklermiş hissi verdi. Hadi ekran kartını da 5070 Ti ne farkeder diyip geçelim. Ben bu kafada yaşıyorum biraz hayatı, imkan yoksa tabii ki mecbursun ama 90 bin TL bir PC'ye verecek hayatı olan...
  15. G

Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz anlamadım. Max 15 bin daha ekleyip, çok daha kaliteli parçalarla toplayabilmek varken neden bu kadar kalitesiz ürünlere yönelesiniz ki ? 90 bin TL verebilecek adam bence 15 bin daha ekler ya da bekler 1 ay daha..
Geri