Arama sonuçları: *

1. ObitoR3

3000-5000 TL Arası Kol saati önerisi

Ben beğendim hocam seikonun diğer modellerine de baktım fakat sizin attığınızdan daha çok hoşuma giden olmadı teşekkürler bundan sipariş vereceğim
  2. ObitoR3

Hocam attığınız ürünü baya beğendim Casio hiç bir şekil de düşünmüyorum almalımıyım ne düşünüyorsunuz
  3. ObitoR3

Klasik ve Ağır olmasını tercih ediyorum hafif saatler hoşuma gitmiyor hangi markanın hangi modelini tercih etmeliyim
  4. ObitoR3

Stok fan Nasıl çıkartılır

Hocam bir şeyi yanlış yaptık sanırım ben bu braketi kasanın içinden nasıl alacağım anakartın arkasında kaldı
  5. ObitoR3

Kasaya sığıyor da hocam intel için diyor video da
  6. ObitoR3

2 tane küçük parçanın lazım olduğunu da montajlarda görmüştüm hocam onları da çıkardım anakartın kutusundan şimdi ne yapmalıyım
  7. ObitoR3

İnanın bende çok sevindim hocam ama şimdi işim daha da zor sanırım montajı yapma süreci
  8. ObitoR3

hocam konfeti patlatacağım sonunda çıkarabildim valla
  9. ObitoR3

Hocam valla birisi gelsin de discorda şu kamerayı açayim bitsin gitsin 1724865035 Müsait birisi varsa eğer
  10. ObitoR3

Hocam umarım normaldir kabloyu çıkartabildim ve bahsettiğiniz vidaları genişletirken tamamiyle böyle çıkıyor havaya kalktı normal mi
  11. ObitoR3

Kestim hocam kestim de vidasını sökmem gerekenler her 2 si de mi yoksa mavi mi kırmızı mı
  12. ObitoR3

Hayır ilk önce kabloyu sökeyim diyordum yukarı da ki arkadaşın söylediği gibi ne yaparsam yapayim çıkaramadım
  13. ObitoR3

Hocam şimdi kablosunu çıkartmaya çalıştım da bi ya ben çok hassas yaklaşıyorum ya da cidden sıkışmış
  14. ObitoR3

Ekran kartını söktüm montajı yaparken daha rahat olsun diye fakat işlemcinin stok fana yapışması gibi vesaire şeyler de gördüm biraz gerdi açıkçası
  15. ObitoR3

İnternetten izledim bir çok video fakat kendime pek güvenmiyorum discord üzerinden kamera açacağım oradan yeni soğutucunun montajın da yardım edebilecek birisi var mı ?
  16. ObitoR3

Çözüldü✓ M.2 SSD vidası yok ne yapmalıyım

Vidanın üstünde mi m2 yazar hocam 1724859529 Ve benim burada ki lerin hepsini sökmem gerekiyor mu 3 nün de
  17. ObitoR3

Çözüldü✓ M.2 SSD vidası yok ne yapmalıyım

Belki de ben yanlış biliyorumdur fotoğrafları bırakıyorum sabitlemek için bu vida iyi midir anakart kutusunun içinde buldum
  18. ObitoR3

1000-1200 TL İşlemci Soğutucu önerisi Ryzen 5 5600

bende biraz araştırdım da bu fiyatlarda pek bulamadım daha fazla da çıkartamam bütçeyi o halde bunu da alıyorum 1724600307 sağolun hocam yardımınız için
  19. ObitoR3

siparişi verdim hocam x123 ün bir tek ssd kaldı alternatiflere ihtiyacımız var mı yoksa xpg adata yı sipariş edeyim mi
  20. ObitoR3

o halde x123 ü sipariş ediyorum hocam ssd konusuna gelince attığınız xpg adata yı o siteden değil de farklı bir yerden sipariş edeyim veya ssd için farklı alternatifler var mı 1000 1200 şeklin de gen 4 olacak şekil de 1. slotum gen 3 destekliyor şuan kullandığım 2. si boşta gen 4 destekliyor
Top Bottom