oncelıkle sol yukarıda olan cpu kablosunu cıkarman lazım dıye bılıyorum yanlıssam duzeltınEkran kartını söktüm montajı yaparken daha rahat olsun diye fakat işlemcinin stok fana yapışması gibi vesaire şeyler de gördüm biraz gerdi açıkçası
Alıntıyı görüntüle
yapışma genelde macun kurumadıysa oluyor fanı işlemcinin üstünde ileri geri yaparak yavaş yavaş ayrılmasını bekleEkran kartını söktüm montajı yaparken daha rahat olsun diye fakat işlemcinin stok fana yapışması gibi vesaire şeyler de gördüm biraz gerdi açıkçası
Alıntıyı görüntüle
Hocam şimdi kablosunu çıkartmaya çalıştım da bi ya ben çok hassas yaklaşıyorum ya da cidden sıkışmışYavas yavas bi sagdan bi soldan vidalarini sokun ve kablosunu cikartin. Basit korkmaniza gerek yok.
Hocam şimdi kablosunu çıkartmaya çalıştım da bi ya ben çok hassas yaklaşıyorum ya da cidden sıkışmış
Vidalarai yavas yavas sokun hocam ilk olarak. Gevseterek sokun sirayla sonra cikartirsiniz kabloyu.Hayır ilk önce kabloyu sökeyim diyordum yukarı da ki arkadaşın söylediği gibi ne yaparsam yapayim çıkaramadım
hocam yanlıs soylemıs olabılırım yerını cpu fan olması lazım attıgım abdullah hocanın vıdeosunu ızleyın bıHayır ilk önce kabloyu sökeyim diyordum yukarı da ki arkadaşın söylediği gibi ne yaparsam yapayim çıkaramadım