toplama değil hazır alıp geçeyim mi diyorsunuz? ben de bahsettiğiniz kazık fiyatlardan uyguna bir şeyi tek tek toplayabilir miyim diye araştırıyorum da
daha az olursa ne ala. bahsettiğiniz sistemlerden linkleyebilir misiniz? eczacı bir yakınım, eczanenin bilgisayarcısı 45000'e 8GB ram'li bir bilgisayar...
Selamlar. Eczanede kullanılması amaçlı birden fazla sekmeyi, envanter/sipariş için Eczaneye özgü programları rahat çalıştırılabilecek bir kasaya ihtiyacım...
DDR5 + AM5 + 7800x3d kombinasyonunda 4 DIMM çalıştırmak imkansız değil ama daha fazla uğraş, daha düşük hız ve bazen ince ayar demek.
Bu kombinasyonda...
en sağlıklısı o olur hocam da ne zaman 2x32'ye karar verip akakçeyi açsam kartımı cüzdana koyup kapatıyorum siteyi böyle fiyatlar olamaz. Mümkün olursa öyle...
Dostlar selamlar ramler ile ilgili durum malum. 7800X 3D 5070Ti 32GB bir sistemim var 1.5 yıl kadar önce toplamıştım. O zamanlar 32 standart, ram zaten...
daha kartı girmedim bile adresi girip sonraki adıma geçmeye çalışınca böyle diyor ilerletmiyor beni birkaç kere de tekrar denedim ama bir şey değişmedi henüz