Arama sonuçları: *

1. A

Eczanede Kullanılacak Bilgisayar

sıfır bakıyorum sağolun
  2. A

toplama değil hazır alıp geçeyim mi diyorsunuz? ben de bahsettiğiniz kazık fiyatlardan uyguna bir şeyi tek tek toplayabilir miyim diye araştırıyorum da
  3. A

daha az olursa ne ala. bahsettiğiniz sistemlerden linkleyebilir misiniz? eczacı bir yakınım, eczanenin bilgisayarcısı 45000'e 8GB ram'li bir bilgisayar satmaya çalışmış ben de bunun absürt olduğunu düşünüp aynı bütçede konu açmak istedim
  4. A

Selamlar. Eczanede kullanılması amaçlı birden fazla sekmeyi, envanter/sipariş için Eczaneye özgü programları rahat çalıştırılabilecek bir kasaya ihtiyacım var. Sadece kasa için 40-50k civarında bütçem var. bilgisayarın pek bir performans gereksinimi yok, harici GPU olmasa bile olabilir. iyi bir...
  5. A

Yardım 64gb Rame Nasıl Çıkmalıyım

en sağlıklısı o olur hocam da ne zaman 2x32'ye karar verip akakçeyi açsam kartımı cüzdana koyup kapatıyorum siteyi böyle fiyatlar olamaz. Mümkün olursa öyle yapacağım ama çok büyük bir kayıp olmadan başka bir yol var mı diye araştırıyorum 1778858158 bildiğim kadarıyla kullandığım programda...
  6. A

Yardım 64gb Rame Nasıl Çıkmalıyım

Dostlar selamlar ramler ile ilgili durum malum. 7800X 3D 5070Ti 32GB bir sistemim var 1.5 yıl kadar önce toplamıştım. O zamanlar 32 standart, ram zaten kolay gerektiğinde 64'e çıkarım diye 2x16 Patriot Viper DDR5 alıp geçmiştim. Şu an günlük işimde neredeyse her zaman ram kullanımım 90%'ı...
  7. A

🔥İndirim Lexar Ares 2x16 6400mhz Cl30 Xmp/Expo Ddr5 23.572 TL 6-9 Taksit (Stoklar Yenilendi)

bilgisayardayım discord için DPI vardı onu kapattım hala ödeme adımına geçemiyorum
  8. A

🔥İndirim Lexar Ares 2x16 6400mhz Cl30 Xmp/Expo Ddr5 23.572 TL 6-9 Taksit (Stoklar Yenilendi)

daha kartı girmedim bile adresi girip sonraki adıma geçmeye çalışınca böyle diyor ilerletmiyor beni birkaç kere de tekrar denedim ama bir şey değişmedi henüz
  9. A

Abartmıyorum ürünü sepete atıp adres bilgilerini girene kadar "Lexar 32GB (2x16GB) ARES RGB 6400MHz CL30 XMP/EXPO DDR5 Siyah Dual Kit Ram ürünü fiyatı değişmiştir. Yeni Fiyat: 35.018,97 TRY" böyle oldu :D Taksitle ram almaya çalışıp bulamaz olduk gerçekten
  10. A

Yardım Nurus Mou Pro Front Tilt Alınır Mı?

Bürosit'in hangi modelini kullanıyorsunuz hocam? İnternetten bakarken hangisi iyi olur hiç anlayamıyorum açıkçası siz dükkana giderek mi aldınız?
  11. A

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500f için hava soğutucu önerisi lazım acil

Thermalright peerless assassin 120. İki ayrı 7500f sisteminde kullandım çok memnunum
  12. A

Yardım Nurus Mou Pro Front Tilt Alınır Mı?

Merhabalar, sorum başlıkta gördüğünüz şekildedir. Aşağıda kendimle ve ürünü kullanma planımla ilgili bilgi vereyim: Yazılımla uğraşıyorum ve çok uzun saatler bilgisayar başında kalıyorum. 1.81 boy ve 96kg ağırlığındayım. Absürt derecede boyun ağrısı çekiyorum. Bununla ilgili hastaneye de gittim...
  13. A

Yardım Boyun Ergonomisi Odaklı Koltuk

Dostlar başlıkta gördüğünüz gibi çok ciddi boyun ağrısı çekiyorum. Bazı geceler uykumdan uyandırıp saatlerce uyutmuyor bu durum. Aktif egzersiz yapıyorum fizyoterapiste vesaire de göründüm, yüksekliği ayarlanabilir masa kullanıyorum ve olabildiğince ayakta çalışıyorum. Yine de uzun saatler...
  14. A

Yardım Bu oyuncu koltuğunu alacağım. Sizce iyi mi?

hocam hangi modeli kullanıyorsunuz? Yazılım mühendisiyim koltuk arıyorum ama bu yarışçı koltuğu gibi olan oyuncu koltuklarının rahatsız olmasından endişeleniyorum benim ana önceliğim sırt ve boyun açısından ergonomik olması. Bu açıdan koltuğunuzu tavsiye eder misiniz başka öneriniz olur mu?
  15. A

Yardım Asus Teknik Sevis Hakkında Soru

SMS Infocomm'a da çok uzak değilim, bana mailde Teknoser İletişim diye bir yer söylenmiş, şu an SMS Infocomm'a götürürsem kesin kabul ederler mi hocam onu sorayım son olarak
  16. A

İstanbul Kartal'da KVK teknik servis gözüküyor burası alır mı acaba bilginiz var mı?
  17. A

Dostlar garantiye gidecek bir Asus TUF monitörüm var. Normalde aracım olmadığı için kargoya verecektim ancak bugün bir tanıdık yardımcı olabileceğini söyledi onun aracıyla götüreceğim dolayısıyla şu anda kargoyu risk etmeden doğrudan servise götürebilirim yakın servis varsa. Bugün de cumartesi...
  18. A

Yardım Asus TUF Yatay Siyah Çizgiler Oluştu

Trendyol'dan almıştım 17 ay olmuş servise verme işlemini nasıl yapıyorum Trendyol siparişlerim kısmında iade, teknik servis falan gibi bir seçenek gözükmüyor
  19. A

Yardım Asus TUF Yatay Siyah Çizgiler Oluştu

Dostlar muhtemelen yapacak bir şey yok bu duruma biliyorum ama bir umuttur yaşamak buraya bir sorayım dedim: Asus TUF VG27AQM1A monitörü 2 yıla yakın süredir sorunsuz kullanıyorum ama 10 gün kadar önce ekranın en alt kısmında ince, yatay, siyah bir çizgi çıktı. Buraya görüntüsünü koyamıyorum...
  20. A

Asus TUF mönitor alınır mı?

ben 1 yıldan uzun süredir Asus TUF'dan 240hz bir model kullanıyorum. Aldığımdan beridir çok memnundum görüntü kalitesinden ghosting miktarından vb ama daha dün monitörün en altında siyah yatay bir çizgi çıktı. Şu ana kadar monitörü 6000 saatten fazla kullanmışımdır yoğun kullanımdan mı oldu...
Geri