SMS Infocomm'a da çok uzak değilim, bana mailde Teknoser İletişim diye bir yer söylenmiş, şu an SMS Infocomm'a götürürsem kesin kabul ederler mi hocam onu sorayım son olarak
Dostlar garantiye gidecek bir Asus TUF monitörüm var. Normalde aracım olmadığı için kargoya verecektim ancak bugün bir tanıdık yardımcı olabileceğini söyledi onun aracıyla götüreceğim dolayısıyla şu anda kargoyu risk etmeden doğrudan servise götürebilirim yakın servis varsa. Bugün de cumartesi...
Trendyol'dan almıştım 17 ay olmuş servise verme işlemini nasıl yapıyorum Trendyol siparişlerim kısmında iade, teknik servis falan gibi bir seçenek gözükmüyor
Dostlar muhtemelen yapacak bir şey yok bu duruma biliyorum ama bir umuttur yaşamak buraya bir sorayım dedim:
Asus TUF VG27AQM1A monitörü 2 yıla yakın süredir sorunsuz kullanıyorum ama 10 gün kadar önce ekranın en alt kısmında ince, yatay, siyah bir çizgi çıktı. Buraya görüntüsünü koyamıyorum...
ben 1 yıldan uzun süredir Asus TUF'dan 240hz bir model kullanıyorum. Aldığımdan beridir çok memnundum görüntü kalitesinden ghosting miktarından vb ama daha dün monitörün en altında siyah yatay bir çizgi çıktı. Şu ana kadar monitörü 6000 saatten fazla kullanmışımdır yoğun kullanımdan mı oldu...
Geçiş yeni olduysa stabil hale gelmesi için biraz zaman vermeniz lazım Valorant oynamıyorum ama UE5 ve UE4 arasında yapısal olarak çok anlamlı farklar var ne kadar son oyuncuya ulaşmadan testler yapılsa da illa ki ilk birkaç yama hatalar olacaktır.
Geçiş tam yapıldığında UE5 ile UE4...
Selam dostlar sebebini sormayın ama bir tane maksimum 1500-1600tl fiyatlı f/p klavye bir tane de 8-9k ya kadar bütçe olan premium klavye önerisine ihtiyacım var yardımcı olur musunuz
Ne satın alacağınız hakkında tavsiye veremem ama ne satın almamanız hakkında şu ürünü söyleyebilirim: TP-Link Wireless MU-MIMO USB Adapter. 3 aya yakın süredir kullanıyorum sayısız kere sürücülerini silip tekrar yükledim farklı anakartlarda denedim 5 dakikada bir bütün bağlantı gidiyor...
hocam hangi bölgede yaşıyorsunuz gigafiber altyapıyı ben de çok istedim nispeten de merkezi bir yerde yaşıyorum memlekette verdikleri aynı 100mbps'yi veriyorlar
Dostlar masaüstü bilgisayarda kullanmalık hoparlör öneriniz var mıdır aile evine bilgisayar yapıyorum monitörde hoparlör yok illa hoparlörlü olsun diyor evdekiler iş görecek uzun dayanacak bir şey olursa yeterli 2. haftadan temassızlık sorunu falan yaşamak istemiyorum girişinde harici aradığım...