Alperrium isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım Nurus Mou Pro Front Tilt Alınır Mı?

Bürosit'in hangi modelini kullanıyorsunuz hocam? İnternetten bakarken hangisi iyi olur hiç anlayamıyorum açıkçası siz dükkana giderek mi aldınız?
  2. A

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500f için hava soğutucu önerisi lazım acil

Thermalright peerless assassin 120. İki ayrı 7500f sisteminde kullandım çok memnunum
  3. A

Yardım Nurus Mou Pro Front Tilt Alınır Mı?

Merhabalar, sorum başlıkta gördüğünüz şekildedir. Aşağıda kendimle ve ürünü kullanma planımla ilgili bilgi vereyim: Yazılımla uğraşıyorum ve çok uzun saatler bilgisayar başında kalıyorum. 1.81 boy ve 96kg ağırlığındayım. Absürt derecede boyun ağrısı çekiyorum. Bununla ilgili hastaneye de gittim...
  4. A

Yardım Boyun Ergonomisi Odaklı Koltuk

Dostlar başlıkta gördüğünüz gibi çok ciddi boyun ağrısı çekiyorum. Bazı geceler uykumdan uyandırıp saatlerce uyutmuyor bu durum. Aktif egzersiz yapıyorum fizyoterapiste vesaire de göründüm, yüksekliği ayarlanabilir masa kullanıyorum ve olabildiğince ayakta çalışıyorum. Yine de uzun saatler...
  5. A

Yardım Bu oyuncu koltuğunu alacağım. Sizce iyi mi?

hocam hangi modeli kullanıyorsunuz? Yazılım mühendisiyim koltuk arıyorum ama bu yarışçı koltuğu gibi olan oyuncu koltuklarının rahatsız olmasından endişeleniyorum benim ana önceliğim sırt ve boyun açısından ergonomik olması. Bu açıdan koltuğunuzu tavsiye eder misiniz başka öneriniz olur mu?
  6. A

Yardım Asus Teknik Sevis Hakkında Soru

SMS Infocomm'a da çok uzak değilim, bana mailde Teknoser İletişim diye bir yer söylenmiş, şu an SMS Infocomm'a götürürsem kesin kabul ederler mi hocam onu sorayım son olarak
  7. A

İstanbul Kartal'da KVK teknik servis gözüküyor burası alır mı acaba bilginiz var mı?
  8. A

Dostlar garantiye gidecek bir Asus TUF monitörüm var. Normalde aracım olmadığı için kargoya verecektim ancak bugün bir tanıdık yardımcı olabileceğini söyledi onun aracıyla götüreceğim dolayısıyla şu anda kargoyu risk etmeden doğrudan servise götürebilirim yakın servis varsa. Bugün de cumartesi...
  9. A

Yardım Asus TUF Yatay Siyah Çizgiler Oluştu

Trendyol'dan almıştım 17 ay olmuş servise verme işlemini nasıl yapıyorum Trendyol siparişlerim kısmında iade, teknik servis falan gibi bir seçenek gözükmüyor
  10. A

Yardım Asus TUF Yatay Siyah Çizgiler Oluştu

Dostlar muhtemelen yapacak bir şey yok bu duruma biliyorum ama bir umuttur yaşamak buraya bir sorayım dedim: Asus TUF VG27AQM1A monitörü 2 yıla yakın süredir sorunsuz kullanıyorum ama 10 gün kadar önce ekranın en alt kısmında ince, yatay, siyah bir çizgi çıktı. Buraya görüntüsünü koyamıyorum...
  11. A

Asus TUF mönitor alınır mı?

ben 1 yıldan uzun süredir Asus TUF'dan 240hz bir model kullanıyorum. Aldığımdan beridir çok memnundum görüntü kalitesinden ghosting miktarından vb ama daha dün monitörün en altında siyah yatay bir çizgi çıktı. Şu ana kadar monitörü 6000 saatten fazla kullanmışımdır yoğun kullanımdan mı oldu...
  12. A

Valorant'a gelen UE5 güncellemesi hakkında ne dusunuyorsunuz?

Geçiş yeni olduysa stabil hale gelmesi için biraz zaman vermeniz lazım Valorant oynamıyorum ama UE5 ve UE4 arasında yapısal olarak çok anlamlı farklar var ne kadar son oyuncuya ulaşmadan testler yapılsa da illa ki ilk birkaç yama hatalar olacaktır. Geçiş tam yapıldığında UE5 ile UE4...
  13. A

Yardım Taahhütüm Sonunda Bitiyor Ne Yapmalıyım?

hocam hayırlı uğurlu olsun çok çekmişsiniz herhalde taahhütten
  14. A

🔥İndirim MSI Pro B650M-E 3.318 TL

daha dün biostar almıştım çok üzgünüm
  15. A

Premium ve Bütçe Klavye Önerisi

Selam dostlar sebebini sormayın ama bir tane maksimum 1500-1600tl fiyatlı f/p klavye bir tane de 8-9k ya kadar bütçe olan premium klavye önerisine ihtiyacım var yardımcı olur musunuz
Geri