Stok fan Nasıl çıkartılır

ObitoR3

80+
Reaksiyon skoru
38
İnternetten izledim bir çok video fakat kendime pek güvenmiyorum discord üzerinden kamera açacağım oradan yeni soğutucunun montajın da yardım edebilecek birisi var mı ?

buraya foto at halledelım hemen

Ekran kartını söktüm montajı yaparken daha rahat olsun diye fakat işlemcinin stok fana yapışması gibi vesaire şeyler de gördüm biraz gerdi açıkçası
1000002858.jpg

Yavas yavas bi sagdan bi soldan vidalarini sokun ve kablosunu cikartin. Basit korkmaniza gerek yok.

Yavas yavas bi sagdan bi soldan vidalarini sokun ve kablosunu cikartin. Basit korkmaniza gerek yok.
Hocam şimdi kablosunu çıkartmaya çalıştım da bi ya ben çok hassas yaklaşıyorum ya da cidden sıkışmış

Hayır ilk önce kabloyu sökeyim diyordum yukarı da ki arkadaşın söylediği gibi ne yaparsam yapayim çıkaramadım
Vidalarai yavas yavas sokun hocam ilk olarak. Gevseterek sokun sirayla sonra cikartirsiniz kabloyu.

Hayır ilk önce kabloyu sökeyim diyordum yukarı da ki arkadaşın söylediği gibi ne yaparsam yapayim çıkaramadım
hocam yanlıs soylemıs olabılırım yerını cpu fan olması lazım attıgım abdullah hocanın vıdeosunu ızleyın bı

Geri