Arama sonuçları: *

1. ardaakahs

Yardım Lossless Scaling Oyun Ağır Çekime Giriyor

her oyunda çalışmıyor.
  2. ardaakahs

Çözüldü✓ 4060 ekran kartı aldım anakartta vga ışığı yanıyor

Keşke bir resim atsaydın yahu :D daha hızlı çözerdik
  3. ardaakahs

Güç kaynağını prizden çek. PSU kapat. Tüm USB'leri çıkar. Bios pilini çıkar. Hdmi veya dp kablosunu kontrol et. Kasa güç tuşuna 30 saniye basılı tut, sonra 10 kere bas çek yap ve açmayı dene. Düzelmezse ve anakartında ikinci ekran kartı yuvası varsa oraya takıp bir dene ekran kartını.
  4. ardaakahs

dediklerimi uygula. 500watt ile 4060ti kullananlar var hocam yorumunuz biraz saçmaydı tartışılacak birşeyde yok zaten.
  5. ardaakahs

bu temassızlık veya ekran kartında bir sorun varsa yanar ramleri sök tak ekran kartını sök tak biosa girebiliyorsan bios güncellemesi dene. 1736967480 o sistemin harciyacağı max enrji full yükteyken 400watt? bu bile abartı.
  6. ardaakahs

2800 TL mekanik klavye önerisi

bu bütçedeki profosyonel klavyelerin çoğunda yok dostum ve genel olarak 75lik yapıdalar sana madlions ve Ak820 Pro öneririm yz87de güzel ekranı çıkarıp tuş falanda takabiliyorsun ama öncelikle 'madlions ve Ak820 Pro' öneriyorum.
  7. ardaakahs

2800 TL mekanik klavye önerisi

sahibinden aula f75 diyorsan garantisi olsun: https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-ajazz-ak820-pro-gift-switch-kablolu-kablosuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,798172864.html https://ulugames.com.tr/products/attack-shark-k86-turkce-ekranli-kablosuz...
  8. ardaakahs

Gamepower Eva 7 Klavye Alınır mı?

sıfırı varmı hala ikinci el sitelere güvenmıyorum genellikle bende kapim birtane en azından orjinal bir satıcı vesayre. 1736962609 normal fiyatı 2bin tl
  9. ardaakahs

Tahmini 5090 Fiyatıyla sistem toplayabilir misiniz?

yok oyle bir şey max 120 olur
  10. ardaakahs

Gamepower Eva 7 Klavye Alınır mı?

https://shop.connectgame.com.tr/products/dareu-ek871gtr-kablosuz-mekanik-oyuncu-klavyesi-trip-mode-bt-2-4g-kablolu-hotswap-rgb-blue-switch-beyaz?pr_prod_strat=e5_desc&pr_rec_id=7c8d1ddc6&pr_rec_pid=9518671397152&pr_ref_pid=9510249365792&pr_seq=uniform
  11. ardaakahs

Yardım Dark Freezer X123 Duo Montajına Yardım Eder Misiniz ?

sağlam birşekilde sabitlenirse neden olmasın.
  12. ardaakahs

evet bir elinle arka kısma takıp tut sonra o küçük aparatları vidalarken buda sabitlenecek.
  13. ardaakahs

evet 1736957662 @ibobey2025 dostum harbi sıkıntılı birisin sen.
  14. ardaakahs

O taktiğin şey Intel için AMD işlemciler için anakartın arkasında siyah bir plaka olması gerekiyor ve işlemcinin üstünde ve altında onu gecirebilmek için bir aparatı anakart kutusuna bak oraya katarlar genel olarak takarken baya zorlanacaksınızdir kırılacak hissiyatı bile alabilirsiniz ama...
  15. ardaakahs

Öneri 1500TL Kablosuz Klavye Önerisi

Hayır ne sıkıntısı yaratsın suan dareu ek871gtr kullanıyorum keycapsler ingilizce fakat windowstan türkçeye alıyorum sorun olmuyor. Normalde bunu önerecektim ama sessiz olsun diye onu onerdım.
Top Bottom