Neler Yeni

Çözüldü✓ 4060 ekran kartı aldım anakartta vga ışığı yanıyor

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Arda Teksin

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Arda Teksin
Güç kaynağını prizden çek. PSU kapat. Tüm USB'leri çıkar. Bios pilini çıkar. Hdmi veya dp kablosunu kontrol et. Kasa güç tuşuna 30 saniye basılı tut, sonra 10 kere bas çek yap ve açmayı dene. Düzelmezse ve anakartında ikinci ekran kartı yuvası varsa oraya takıp bir dene ekran kartını.

strigoi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berat Üstündağ
Güç kaynağını prizden çek. PSU kapat. Tüm USB'leri çıkar. Bios pilini çıkar. Hdmi veya dp kablosunu kontrol et. Kasa güç tuşuna 30 saniye basılı tut, sonra 10 kere bas çek yap ve açmayı dene. Düzelmezse ve anakartında

ikinci ekran kartı yuvası varsa oraya takıp bir dene ekran kartını.
Kral sorunu çözdüm kendi salaklığımdan dolayısıyla olmuyormuş bu kabloyu takmamışım senide yordum

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.9 MB · Hit: 6

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Arda Teksin

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Joga Bonito
bazen bilgisayarın onboard çıkışına takıyorlar HDMI yı ekran kartının arkasına takılı değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bazen bilgisayarın onboard çıkışına takıyorlar HDMI yı ekran kartının arkasına takılı değil mi ?
Yani monitör kablosu ekran kartına bağlı olduğundan emin misin ? bazen temizlemek için falan söküldüğünde tak diye yukarı takıyorlar kabloyu görüntü gelmiyor sonra :D

strigoi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berat Üstündağ
Keşke bir resim atsaydın yahu :D daha hızlı çözerdik
Aslında ilk başta resim attım. böyle hata yapmamın sebebi şu önceden 3050 vardı onda bu kablo girişi yoktu kablo plastik kelepçeyle bağlıydı göremedim o heyecanla kontrol etmemişim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,306
Üyeler
165,331
Son üye
osanmaz9
Top Bottom