Sürekli yanan VGA ışığı ekran gelmiyor

Reaksiyon skoru
58
Merhaba,
Sistemimizde şöyle bir problem var msi a 620m-e anakart ve rx 6500 ekran kartı mevcut pcyi başlattığımızda vga ışığı sürekli yanıyor ve ekran gelmiyor bios pilini söküp açınca pc açılıyor ekran geliyor sorun olmuyor ama bu sefer de ekran kartının sürücüsünü algılamıyor tekrar bios pilini takınca pc gene açılıyor sürücü falan her şey okey hiçbir sorun yok ama 30 dk sonra gene kapanıyor VGA ışığı sürekli beyaz yanıyor bios sürümü kontrol ettik bios eski biostan kaynaklımıdır ekran kartından kaynaklı mı çözemedik daha önce başına gelen varsa bilgi alabilirsem sevinirim tekrardan kısaca aşağı sıralıyorum

bios pili takılı sürekli VGA ışığı yanıyor ekran gelmiyor
bios pili söküyorum VGA sönüyor ekran geliyor sürücü hatası veriyor
bios pili takıyorum pc açılıyor VGA yanmıyor sürücü hatası vermiyor ama 30 dakika sonra falan kendiliğinden gene VGA ışığı yakıyor

AKTİFFFF

CSM desteği açık mı bios'ta? değilse aç ve dene, açıksa kapat UEFI modda başlat ve böyle dene. İşe yaramazsa bios güncellemeyi de dene kesinlikle.

CSM desteği açık mı bios'ta? değilse aç ve dene, açıksa kapat UEFI modda başlat ve böyle dene. İşe yaramazsa bios güncellemeyi de dene kesinlikle.
yarın mutlaka deniyeceğim teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,917
Üyeler
183,029
Son üye
emonedoexd
Geri