Hocam size teşekkür ederim gerçekten bakın ben MSI alacaktım sizin sayenizde İnno3d aldım pek şikayetim yok eywallah amma velakin ilkin beni şoka uğratı...
Bende sistem topluyorum sana bir soru sora bilir miyim amd sistem topluyorum ama bütcem yetmiyor ekran kartı aldım 4060 ama diğer parcalar için karar...
Hocam sizin öneriniz ile İnno3d aldım kart ile çok sorunum oldu şöyle sorunlarım oldu kart görseldeki ile bir değildi satıcı güvenilir hatta disbiritörü...
Hocam kule tipi nasıl bir engel olabilir ki sonuçta uzun bir şey değil bu
1742150209
Ekran kartını biraz daha düşük almalıydım orda biraz salaklık ettim...
Vallaha hocam kondasatörler hakkında bilgim var elektirk bölümü okudum o cızırtı sesi beni deli ediyor xpg de alabilirim ama MPG serileri biraz araştırdım...
İşlemci 5500 butce sebebi ile dediğim gibi bütceden fazlasını PSU verecek ekran kartı işini halletim geri kalanı bunlar anakart A520 olabilr onda tam kesin...
Hocam MSI MPG serileri çok iyi diyorlar Psu benim için Pc bileşenlerinden en önemlisi sebebi bariz belli her şey ona bağlı bu sebeplen 2500 dahi verecem...
Yok hocam kariyer değil orman genel müdürlüğü işci arıyor küçük ilerde şansım yüksek diye başvurudum ki ailemde baskı uyguluyordu başvur diye başvurdum...
Merhabalar 1000 tl lik veya 1500 tl gibi içi boş ama Tam F/P ürün ariyorum bana yardımcı olur musunuz Bütcem dar ve kasayı en sona attım yardım ederseniz...