g20x10 isimli üyenin son içerikleri

1. G

Bilgisayar Çöktüp Kendiliğnden Yeniden Başlatıyor

Normal hocam hiç sorun yok 1783453607 Hocam occt ile onuda test ettim bir sorun söylemedi
  2. G

Hocam pc oyunda iken kapandı ve Tekrar girdiğimde tüm ayarlar sıfırlanmış 1783452967 Tamamdır hocam hepsi
  3. G

Occt ile yaptım hocam hata vermed 1783452249 Hocam oyun ayarlarım nasıl geri getirte bilirim
  4. G

Tamamdır hocam
  5. G

Yani ne yapayım şimdi 1783451148 Hocam yapay zeka bana bir şey verdi cmd ye yaz diye sfc /scannow yap dedi tüm bpzulmuş dosyaları düzenleyecek diye 1783451193 Hocam cs2 ayarlarım gitti wiev model ayarlarım gitti onu nasıl getirecem
  6. G

1783450305 Bakar mısınız acaba 1783450394 Başka bildiğiniz varsa söyleyin bakarım
  7. G

Aynen reis kernel yapay zekaya da okutum kernel dedi 1783450187 Evet öyle yaptım
  8. G

Hocam yapay zekanın yardımı ile sorunu bulduk kernel 1783449693 Çok teşşekür ederim abi vallaha demesen bulamayacaktım yapay zekadan da yardım alarak dosyayı açtım şimdi cs2 den giden dosyaları onarması için cmd ye birşeyler yazmamı istiyor 1783449746 Kernelmiş reis
  9. G

Hocam dump da bir dosya var şuan ona bakıyorum çok teşşekür ederim hepinize yardım ettiğiniz için Allah razı olsun
  10. G

Hocam abimle konuştum bizim burda dalgalanma oluyor elektrik bir defasında böyle dalgalanma oldu abim çıka geldi pc kapandımı dedim evet dedi peki kasa çalışıyor mu dedim evet dedi yani sorun elektrik den olabilir buraya sokak lambası yapıyorlar bu yüzden olduğunu düşünüyorum siz ne dersiniz çok...
  11. G

1783446412 Buyur hocam 1783446610 Hocam yeniden başlatmasına etki eder mi
  12. G

Hocam bölgemde çok elektrik sorunu var bende yapmak istiyorum ama bu kumar oynamak gibi burda birde yapay zekaya yazdım da sistem kapanımca psu güç kaynağından kapatıyprum diye buda diyor ki nvidia nın hazır dosyasını bozdun diyor 1783445940 1783445959 Bir bakar mısın
  13. G

Hocam şuanlık yok steam den indiriyoruz bir abim steam toplulukdan rdr2 Tr yama indirmiş asi dll dosyası onda da sorun görmedim zaten 1 saat kaspersk ile taratım ama neden durduk yere yeniden başlıyor bu canımı sıktı
  14. G

Hayır test ettim uçak moduna geçti gene bir şey olmadı 1783443978 Hocam kasa sistem hala çalışıyor ekrandan gidip 2 sn sorna yeniden başlıyor
Geri