Yani ne yapayım şimdi
1783451148
Hocam yapay zeka bana bir şey verdi cmd ye yaz diye sfc /scannow yap dedi tüm bpzulmuş dosyaları düzenleyecek diye
1783451193
Hocam cs2 ayarlarım gitti wiev model ayarlarım gitti onu nasıl getirecem
Hocam yapay zekanın yardımı ile sorunu bulduk kernel
1783449693
Çok teşşekür ederim abi vallaha demesen bulamayacaktım yapay zekadan da yardım alarak dosyayı açtım şimdi cs2 den giden dosyaları onarması için cmd ye birşeyler yazmamı istiyor
1783449746
Kernelmiş reis
Hocam abimle konuştum bizim burda dalgalanma oluyor elektrik bir defasında böyle dalgalanma oldu abim çıka geldi pc kapandımı dedim evet dedi peki kasa çalışıyor mu dedim evet dedi yani sorun elektrik den olabilir buraya sokak lambası yapıyorlar bu yüzden olduğunu düşünüyorum siz ne dersiniz çok...
Hocam bölgemde çok elektrik sorunu var bende yapmak istiyorum ama bu kumar oynamak gibi burda birde yapay zekaya yazdım da sistem kapanımca psu güç kaynağından kapatıyprum diye buda diyor ki nvidia nın hazır dosyasını bozdun diyor
1783445940
1783445959
Bir bakar mısın
Hocam şuanlık yok steam den indiriyoruz bir abim steam toplulukdan rdr2 Tr yama indirmiş asi dll dosyası onda da sorun görmedim zaten 1 saat kaspersk ile taratım ama neden durduk yere yeniden başlıyor bu canımı sıktı