Herkese merhabalar arkadaşlar 15 bin TL bütçem ile bir telefon almak istiyorum bu bana 5 yıl rahat götürsün istiyorum Remdi not 8 den Allah razı olsun son kalp atışlarını yaşıyor ya bugün ya yarın gitti gidicek sizlerden isteğim bana bu bütçeye uygun bir telefon önerir iseniz sevinirim çok...
Herkese merhabalar arkadaşlar ben askerlik çağındayım meslek lisesi mezunuyum iş öğrenmek için karstan istanbula geldim yalnız askerliğimi E devletten de tecil etiririm zan ediyordum ama yapamadım askerlik şübem karsta nasıl tecil yapa bilirim istanbulda (geri gidemiyorum karsa) bazı iş...
Tamam abi teşşekür abi zaten paraya muhtaç değilim isterse çıkışımı versin banane hakkımı verisn de
1764169227
Abi bu arada asgari ücret üzerinden kesinti yap 35 den değil + pazar günleri tam gün çalıştım 14 bin olması çok saçma o zaman harbi çalışmam aptalıkdan başka bir şey değil
Abim ben yevmiye olarakdan olsa katılırım sana lakin ben aylıkçı olarakdan girdim bu işe yani sigortam gelmesem dahi işliyor
1764168597
Bizde muhasebe yokki bi şef var birde formen neyse bir sorayım abi ustam 90 100 bin aliyor yani benim de hiç yoktan bu mesailer ilen bi 60 almam lazım
Hayır hayır hayır para kalmıyor böyle bir şey yok yani bu şirket bünyesinde sorunlara yol açtığı gerekçesi ile yok düz ne zaman başladı isen o zaman veriyorlar
1764168151
Evet 5 den sorna 3 saat çaliştım
1764168240
Evet 5 den sorna 3 saat mesai yaptım 1 ay için de toplam 4 pazarın var yav şef...
Hahahahaha yav abi biriniz 13 diyor biriniz 25 bakın biraz sorna adamla konuşucam haklı çıkartın beni lütfen
1764167991
Dayı yol yok devlete ait toki de her şey devlete ait devlet karşılıyor
8.5 çalışanım ama saatlik ücretimin %50 daha fazlasını alıyorum peki bu sitelerde hesaplamalarda neden 17 bin diye gösteriyor çok saçma pazar dahil değil bu arada böyle ise çalışmam aptalıkdan öte değil mesaiye gerek yok o zaman
Arkadaşlar herkese merhabalar bir işe girdim şantiye elektrik aylık 35 bin olarakdan anlaştık mesai de vardı her gün 3 saat mesai yaptım toplamda 64 saat mesai yaptım 4 de pazar mesaisi yaptım +mesailer ve pazar mesaileri olmak üzere %50 exstra veriyorlar yani %50 veriyorlar saatlik hesabımı...
Ne yapacağımı bilmiyorum kuyumculuk işindeydim demir dekorasyon filan koskoca istanbulda yok olanlarda Anadolu yakasın da bildiğim en iyi iş i ama iş yok
Bu arada durumum kötü böyle yapmanız hiç doğru değil sadece yardım istedim sizlerden
1759615450
Fabrikada hangi alanda gelişe bilirim orası önemli hangi iş daha iyi onu bilmiyorum pek yakınım tavsiye verenim yok