Arama sonuçları: *

1. cagdascelebi

Yardım 2.el iphone 14 pro alınır mı

Benim cihaz yurtdışı olmasına rağmen en dip verebileceğim fiyat bu olurdu (kayıtlı ve her hatta açık). Pil sağlığının düşük olmasını şu an takıyorsun evet ama pil %100 olsaydı telefon açılmış diye midemiz bulanacaktı. Batarya ile ilgili problem yaşarsan kendin değişimi yaparsın. En azından...
  2. cagdascelebi

Yardım 2.el iphone 14 pro alınır mı

Yurtdışı kayıtlı ürün mü ? Telefonda herhangi bir hasar yoksa ve daha önce açılmadıysa alınabilir. Aynı cihazı 2 yıldır kullanıyorum.
  3. cagdascelebi

🔥İndirim D's Damat Ds Damat Regular Fit Mavi Düz Nano Care Gömlek 199 TL

Farklı platformlarda 1500 2000 lira görünüyor ? Bu nasıl bişey ki böyle :D
  4. cagdascelebi

CS2 İçin Monitör Seçimi: Gamepower 200Hz VA Panel

Maddi imkanın yetiyorsa tabii ki 240hz de alabilirsin ama aralarında çok büyük farklar olduğunu sanmıyorum. 24" ten şaşma 1080p ve fps oyunları için.
  5. cagdascelebi

Öneri Trendyol kullanmayın tam bir rezalet

Trendyolda birden fazla problemi bende yaşadım. 1- Orijinal dedikleri adaptör orijinal olmamasına rağmen "bizim satıcılarımız sahte ürün satmaz" deyip ürünü iade almadılar. Servisten sahte olduğuna dair rapor aldım ama yine aynı şeyi söyleyip durdular. Tüketici hakem heyeti yolu ile hakkımı 6 ay...
  6. cagdascelebi

ISO ile kurduğum Windows 10 Wi-Fi bağlanmıyor ve çok kasıyor

Dostum iphone 12 kullanıyorsan kablo ile itunes uygulaması olmadan bağlayamazsın interneti. Otg kablosundan bahsediyorsun ctg derken galiba ama o kablo bile itunes olmadan işini görmez. Android bir telefon bulup internet paylaşımını aç ve gerekli driverları indir. Driver bulma konusunda sıkıntı...
  7. cagdascelebi

EKRAN GİDİYOR FANLAR SON HIZ ÇALIŞIYOR

O halde ilk ekranını hangi gpu portuna bağladıysan portu değiştir tekrar dene. Ama 2 ay garantisi kaldıysa her türlü gönder bi kontrol edilsin.
  8. cagdascelebi

Hocam yük altında olmamasına rağmen bu şekilde çizgiler de çıkıyorsa %90 gpudur
  9. cagdascelebi

Güç kaynağı kaldıramadığından dolayı gpu görüntüyü kesiyor olabilir mi ?
  10. cagdascelebi

Bilgisayarın üstüne süt döküldü

Hocam muhtemelen psudan kaynaklı şalter atmıştır. Garantisi yoksa psuyu açıp bulaşan yerleri temizle. Ekran kartını da sildiysen problem kalmamıştır. Eğer psunun garantisi var sökemem diyorsan psuyu yerinden çıkart ve hava kanallarının olduğu tarafa doğru (fan kısmı olmasın) psuyu yatır ki...
  11. cagdascelebi

Bilgisayarın üstüne süt döküldü

Bilgisayarın tam olarak neresine döküldü ?
  12. cagdascelebi

Gain veya Sportplus 1 ay ücretsiz

20 bin puan var. Puanı olmayan ve ihtiyacı olanlar varsa özelden yazsın alıp atarım kodu.
  13. cagdascelebi

Valorant / CS2 gibi oyunlarda klavyenin takılması

Bilgisayar mühendisine selam olsun o zaman :D klavyenin garantisi varsa gönderin isterseniz
  14. cagdascelebi

Çözüldü✓ Hepsipay nasıl işler

Hepsipay normal nakit paradan farksız da hepsiburada limiti ile mi alışveriş yaptınız ?
  15. cagdascelebi

Valorantta afterburner i denemedim hiç isterseniz bi deneyin muhtemelen çalıştırır
  16. cagdascelebi

Hocam şimdi msi afterburner ile anlık takılma olduğunda değerlere bak diyecem de csgo da msi afterburner a izin vermiyor. Başlatma kodu ile yine hallederiz desek bile güven faktörün düşebilir. Anlık dropları görebilmek için takılma esnasında pc durumunu görmek gerekiyor aslında.
  17. cagdascelebi

klavyenin marka modeli nedir ?
  18. cagdascelebi

❌İndirim Bitti! Intel i5-14400F / Intel ARC B580 sistem 22.999 TL

Mevcut piyasaya hakim olan arkadaşlar varsa 19 dan 23 k ya kadar bir aralıkta alınacak en iyi sistem bu diyebilir miyiz ? Ya da bu aralıkta yeni bir sistem haberi vs var mıdır ? Teşekkürler.
  19. cagdascelebi

Mesh kasamın temperli camı ve diğer tarafı çok ısınıyor

Şimdi senin zaten ısınan ekran kartı olduğu için işlemci soğutucusuna hiç karışma çünkü 55 60 arası gayet iyi değerler. Kasanın tahliye çıkışlarını biraz arttırabilirsin. Örneğin ekran kartının hemen altına 2 adet fan atma gücün varsa ekran kartının ısısı kasa içinde dolaşmadan direk alttan...
Top Bottom