Arama sonuçları: *

1. Rilroalpt

[YARDIM] Netflix Party eklentisi çalışmıyor

Netflix Party eklentisi amazon prime da şu an çalışmıyor. Hiçbir değişiklik yapmadım her gün yaptığım gibi kız arkadaşımla bir şey izleyeceğiz diye girdik ama teleparty'den join the party dediğimizde ikimizde de bu sorun çıkıyor.
  2. Rilroalpt

Sessiz ofiste kullanmalık klavye f/p

hyperx alloy core kullanıyorum gayet iyi sessiz ve hissiyat çok iyi 3 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım
  3. Rilroalpt

PC AÇILIŞTA BİP SESLERİ İLE AÇILIYOR

yav ramde sorun var işte birini çıkar dene bakalım 1729351110 psu markası da alabilir miyim alınış tarihiyle beraber
  4. Rilroalpt

Yardım Süperonline teknik servis rezilliği

eğer söylediğin doğruysa 3 haftadır gelmiyorlarsa başvur
  5. Rilroalpt

Elektrik gitti geldi Bilgisayar DONMAYA başladı

Klavyenizde capslock uyarı ışığı varsa donduğunda capslock açıp kapar mısınız? donanımınız kilitleniyor mu? eğer ışık yanıp sönüyorsa kilitlenmiyordur
  6. Rilroalpt

Microsoft Office Uygulamalarındaki ürün anahtarı gereksinimini kaldırmak

web üzerinden ücretsiz kullanabilirsin. www.office.com
  7. Rilroalpt

Bilgisayar kendi kendine kapandı açılmıyor yardım

Farklı bir uzatma kablosu&priz deneyebilirsiniz
  8. Rilroalpt

ASUS PRIME B450M K II Sıcaklık Değerleri

Oyun oynarken üstteki fanın devrini yükseltmezsen tabii açman gerekir ve bunu yapınca hava sirkülasyonunu da bozmuş oluyorsun. Yukarıdaki fanı ekran kartı sıcaklığına göre ayarla anakarta göre değil
  9. Rilroalpt

Yardım Üni için hangisi daha iyi (laptop)

valla bilemiyorum autocad mi ne kullanıyorlardı emin değilim ekran kartlı bir bilgisayar daha iyi olur
  10. Rilroalpt

Görünüş olarak güzel olup olmadıklarına bakmadım. D16 27 bin lira diyor o kadar bütçeniz var mı?. Huawei'nin laptoplarını hiç elime almadım bilmiyorum. Ama elimden yüzlerce HP geçmiştir güveniyorum. Alsam HP alırdım kesinlikle
  11. Rilroalpt

ekleme yaptım. Ram yükseltilebilir. AMD 7. nesil (son) 1723382585 Oldu da oyun oynamak isterseniz 1723382926 Ama sadece belge işi yapacaksanız R5 5500U da yeterli olur HP 255 G8
  12. Rilroalpt

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-15-fa0011nt-intel-core-i5-12450h-16gb-512gb-ssd-rtx3050-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-80d33ea-pm-HBC00004CRJ5P...
  13. Rilroalpt

kafayı çok patlatmaya gerek yok oyun oynamayacağım diyorsanız, laptop markası olarak bakıyorum o yüzden. Acer Nitro serisini biliyorum. HP laptoplara bakın benim gözümde en sağlam laptoplar onlardır.
  14. Rilroalpt

acer nitro5
  15. Rilroalpt

Sizce hangisini almalıyım GTA5 mi RDR2 mi

gta 5
  16. Rilroalpt

Ücretsiz pc için korku oyunu yayında oynucaz

itch.io dan bak örnk: https://aspsyxia.itch.io/seijundrop
  17. Rilroalpt

Taahhütsüz internet önerisi

100Mbps 480TL
  18. Rilroalpt

Çözüldü✓ 4 ten 5 e geçtim format şartmı

Driverlar yüklüyse sorun yok. depolama alanı dışında değiştirdiğin hiçbir şey format gerektirmez
  19. Rilroalpt

İ5 12400f the finals ısınma stok fan

Normal
  20. Rilroalpt

yazacağım sisteme uygun ekran kartı nedir?

Anakartına 4090 takarım umurunda olmaz
Top Bottom