Bilgisayar geleli 5 gün oldu rx6600 ekran kartır ryzen 5 5600 işlemci var bilgisayar boştayken kapanmış açmaya çalıştım açamadım güç kablosunu tak çıkar yaptım yine denedim ışık geldi gitti açılmadı bir türlü yardım edin
Hiç içini kurcaladinmi sisteminBilgisayar geleli 5 gün oldu rx6600 ekran kartır ryzen 5 5600 işlemci var bilgisayar boştayken kapanmış açmaya çalıştım açamadım güç kablosunu tak çıkar yaptım yine denedim ışık geldi gitti açılmadı bir türlü yardım edin
HayırHiç içini kurcaladinmi sistemin
Yaptım yine olmuyorramleri tak çıkar
Garanti kapsamindaysa hiç ellememeni tavsiye ederim ama değilse anakartta bı sıkıntı olmuş olabilir bios chipini sök tak yapabilirsinHayır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaptım yine olmuyor
Ama bundan önce belki bı statiklenme olmuştur sistemde güç kaynağını kes sistemin sonra aç kapat tuşuna 5 sn felan bas sonra bı 5 sn bekle tekrar bas çözülmezse bios chipini söküp takmayı deneGaranti kapsamindaysa hiç ellememeni tavsiye ederim ama değilse anakartta bı sıkıntı olmuş olabilir bios chipini sök tak yapabilirsin
Malesef işe yaramıyor gitti 5 günlük bilgisayarGaranti kapsamindaysa hiç ellememeni tavsiye ederim ama değilse anakartta bı sıkıntı olmuş olabilir bios chipini sök tak yapabilirsin
Ama bundan önce belki bı statiklenme olmuştur sistemde güç kaynağını kes sistemin sonra aç kapat tuşuna 5 sn felan bas sonra bı 5 sn bekle tekrar bas çözülmezse bios chipini söküp takmayı dene
Garanti kapsamindaysa hiç ellememeni tavsiye ederim ama değilse anakartta bı sıkıntı olmuş olabilir bios chipini sök tak yapabilirsin
Ama bundan önce belki bı statiklenme olmuştur sistemde aç kapat tuşuna 5 sn felan baş sonra bı 5 sn bekle tekrar baş çözülmezse bios chipini söküp takmayı dene
En kötü anakart değiştirirsin ki zannetmiyorum öyle bişey olduğunu bı uzmana götür baktırMalesef işe yaramıyor gitti 5 günlük bilgisayar
Psu kaynaklı olabilirmi 650w kullanıyorum bilgisayarı açma tuşuna basınca fanlar hafif hareket ediyor ve duruyor açılmıyorEn kötü anakart değiştirirsin ki zannetmiyorum öyle bişey olduğunu bı uzmana götür baktır
Büyük ihtimalle biosdan kaynaklı yapa bilirsen bios güncelleBilgisayar geleli 5 gün oldu rx6600 ekran kartır ryzen 5 5600 işlemci var bilgisayar boştayken kapanmış açmaya çalıştım açamadım güç kablosunu tak çıkar yaptım yine denedim ışık geldi gitti açılmadı bir türlü yardım edin
Şöyle yap dostum. Arkadan elektrik kablosunu çıkar. 8-10 kere güç düğmesine bas bırak. Sonra fişi tak dene. Baktın açılmıyor kapat Pc yi. Power kablosunu çıkar tekrar. Ram leri çıkar 1 tanesini tak. Tekrar dene.Psu kaynaklı olabilirmi 650w kullanıyorum bilgisayarı açma tuşuna basınca fanlar hafif hareket ediyor ve duruyor açılmıyor
Oda olmadıŞöyle yap dostum. Arkadan elektrik kablosunu çıkar. 8-10 kere güç düğmesine bas bırak. Sonra fişi tak dene. Baktın açılmıyor kapat Pc yi. Power kablosunu çıkar tekrar. Ram leri çıkar 1 tanesini tak. Tekrar dene.