Neler Yeni

Bilgisayar kendi kendine kapandı açılmıyor yardım

denoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
deniz kalemdar
Bilgisayar geleli 5 gün oldu rx6600 ekran kartır ryzen 5 5600 işlemci var bilgisayar boştayken kapanmış açmaya çalıştım açamadım güç kablosunu tak çıkar yaptım yine denedim ışık geldi gitti açılmadı bir türlü yardım edin

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,130
İsim
1
ramleri tak çıkar

SkyLiver

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Onurcan
Bilgisayar geleli 5 gün oldu rx6600 ekran kartır ryzen 5 5600 işlemci var bilgisayar boştayken kapanmış açmaya çalıştım açamadım güç kablosunu tak çıkar yaptım yine denedim ışık geldi gitti açılmadı bir türlü yardım edin
Hiç içini kurcaladinmi sistemin

SkyLiver

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Onurcan
Hayır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaptım yine olmuyor
Garanti kapsamindaysa hiç ellememeni tavsiye ederim ama değilse anakartta bı sıkıntı olmuş olabilir bios chipini sök tak yapabilirsin

Garanti kapsamindaysa hiç ellememeni tavsiye ederim ama değilse anakartta bı sıkıntı olmuş olabilir bios chipini sök tak yapabilirsin
Ama bundan önce belki bı statiklenme olmuştur sistemde güç kaynağını kes sistemin sonra aç kapat tuşuna 5 sn felan bas sonra bı 5 sn bekle tekrar bas çözülmezse bios chipini söküp takmayı dene

denoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
deniz kalemdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ama bundan önce belki bı statiklenme olmuştur sistemde güç kaynağını kes sistemin sonra aç kapat tuşuna 5 sn felan bas sonra bı 5 sn bekle tekrar bas çözülmezse bios chipini söküp takmayı dene
Malesef işe yaramıyor gitti 5 günlük bilgisayar

SkyLiver

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Onurcan

Ama bundan önce belki bı statiklenme olmuştur sistemde aç kapat tuşuna 5 sn felan baş sonra bı 5 sn bekle tekrar baş çözülmezse bios chipini söküp takmayı dene

Malesef işe yaramıyor gitti 5 günlük bilgisayar
En kötü anakart değiştirirsin ki zannetmiyorum öyle bişey olduğunu bı uzmana götür baktır

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Farklı bir uzatma kablosu&priz deneyebilirsiniz

denoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
deniz kalemdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En kötü anakart değiştirirsin ki zannetmiyorum öyle bişey olduğunu bı uzmana götür baktır
Psu kaynaklı olabilirmi 650w kullanıyorum bilgisayarı açma tuşuna basınca fanlar hafif hareket ediyor ve duruyor açılmıyor

BurakBek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Burak
Büyük ihtimalle biosdan kaynaklı yapa bilirsen bios güncelle

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Süleyman Aydın
Psu kaynaklı olabilirmi 650w kullanıyorum bilgisayarı açma tuşuna basınca fanlar hafif hareket ediyor ve duruyor açılmıyor
Şöyle yap dostum. Arkadan elektrik kablosunu çıkar. 8-10 kere güç düğmesine bas bırak. Sonra fişi tak dene. Baktın açılmıyor kapat Pc yi. Power kablosunu çıkar tekrar. Ram leri çıkar 1 tanesini tak. Tekrar dene.

denoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
deniz kalemdar
Şöyle yap dostum. Arkadan elektrik kablosunu çıkar. 8-10 kere güç düğmesine bas bırak. Sonra fişi tak dene. Baktın açılmıyor kapat Pc yi. Power kablosunu çıkar tekrar. Ram leri çıkar 1 tanesini tak. Tekrar dene.
Oda olmadı

Top Bottom