Arama sonuçları: *

1. M

Santracta hep yeniliyorum

Evet
  2. M

Santracta hep yeniliyorum

Santrac oyniyorum ama gep yeniliyorum YouTube de kisa oz guzel anlatcan teknikleri ve acilisi sade anlatcan biri varmi yada size ne onerirsiniz
  3. M

Yatirimci olmak icin hangi bolum okunmali

Peki sadece iktisat okusam yinede borsaci olunuyomu
  4. M

Yatirimci olmak icin hangi bolum okunmali

Yatirimci, borsaci, ekonomist veya yatirim danismini olmak icin hangi bolum okunmali? Yapay zekalarla biraz arastirdim: İktisat, finans, isletme ve muasebe ve finans yonetimi dedi. Sizce hangisi daha mantikli?
  5. M

Matametik kaynak onerisi

10 sinifim matametikte zorlaniyorum uyudugum icin bende eksiklermi kendim kapatiyim dedim YouTube hoca ve en temel en kolay Dan zora dogru kaynak onerisi Konu anlatimli kitaplarda olur .
  6. M

Uzaylilar dunyayi mi istila etcekler

Sosyel medyada bir cok UFO goruntusu Geldi tabi kesin UFO denilemez ama bircok kisi UFO oldugunu idea ediyor Yusuf guney diye biride 2025 ilk basini isaret ediyordu yine baska birede dedi sizce bunlar gercekten mi ( bazilari milleti uzayli istilasi diye kandircaklari soyleniyor ) peki neden daha...
  7. M

Zenginler neden zengin

Bizim atalarimizda illa bi zamanlar zengin olmustur
  8. M

Zenginler neden zengin

1-Zenginlerin cogu kucuk yaslarda aci cekmis veya Anne babasi o Konu hakkinda bilgili olan kisiler 2-Bunlarin hic biri olmayan zengin olurmu bur degeri zenginlerin her anini iyi degerlendirdip cok kitap okuduklari ve bilgiye herzaman ihtiyac duduklari yazar gercekten bu dogrumu
  9. M

İngilizce den kaldim

Ben 10 sınıf ogrencisiyim ingilizce den kaldım gibi ilk sınav 33 ikinci konuşma yarın ezberleyemedim yani kaldım ikinci dönem nasıl yukseltirim yada hala gecme ihtimali varmı uygulama vs onerirmiziniz
  10. M

İngilizce den kaldim

Ben 10 sınıf ogrencisiyim ingilizce den kaldım gibi ilk sınav 33 ikinci konuşma yarın ezberleyemedim yani kaldım ikinci dönem nasıl yukseltirim yada hala gecem ihtimali varmı uygulama vs onerirmiziniz
Top Bottom