M mahmut89 80+ Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 10 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Melih Pazartesi, 23:52 #1 Yatirimci, borsaci, ekonomist veya yatirim danismini olmak icin hangi bolum okunmali? Yapay zekalarla biraz arastirdim: İktisat, finans, isletme ve muasebe ve finans yonetimi dedi. Sizce hangisi daha mantikli?
Yatirimci, borsaci, ekonomist veya yatirim danismini olmak icin hangi bolum okunmali? Yapay zekalarla biraz arastirdim: İktisat, finans, isletme ve muasebe ve finans yonetimi dedi. Sizce hangisi daha mantikli?
hedef gösteriliyorum 80+ Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 150 Dahası Reaksiyon skoru 39 İsim hedef gösteriliyorum Pazartesi, 23:56 #2 mahmut89 yazmış: Yatirimci, borsaci, Devamı için tıklayın... işletme mahmut89 yazmış: ekonomist veya yatirim danismini Devamı için tıklayın... iktisat
mahmut89 yazmış: Yatirimci, borsaci, Devamı için tıklayın... işletme mahmut89 yazmış: ekonomist veya yatirim danismini Devamı için tıklayın... iktisat
M mahmut89 80+ Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 10 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Melih Pazartesi, 23:57 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 hedef gösteriliyorum yazmış: işletme iktisat Devamı için tıklayın... Peki sadece iktisat okusam yinede borsaci olunuyomu
hedef gösteriliyorum yazmış: işletme iktisat Devamı için tıklayın... Peki sadece iktisat okusam yinede borsaci olunuyomu
K Kemal Atasoy 80+ Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 106 Dahası Reaksiyon skoru 28 İsim Kemal Atasoy Salı, 00:05 #4 Paralı olmak lazım