Ben gayet memnunum ses hissiyat ozellikleri gayet tatmin ediyor beni birazda beklentilerinize göre karar verin. Aklin diğerinde kaldiysa fazla düşünme ama...
Beast r75 he pro modelinede bakabilirsin kablosuzda 8k destekliyor manyetik switch rapid tag snap tag hall effect vs fiyatina göre iddiali özellikler vaadediyor
Orasi ayri bir tiyatro ztn Wjsnsnwnsnsnsnsns. Aslinda bunlar için yasalarda maddeler var diye biliyorum fahiş fiyat artışı haksiz kazanç vs vs. ama ne kadat...
Şöyle yeşil switch klavyeleri indirim diye atmayın zaten satılmadığı için düşürüyorlar. Klavyeden anlamayan adam görüp alıcak ucuzmuş diye başına bela...
Böyle adamlardan sakız bile almayacaksın. 2700 ikende kazaniyorlar 8.5k ikende madem bu fiyatlara satabiliyorsun uste koy biraz 3.5k olsun. 8.5k yapip...
Melike Hatun camisinin altinda 12.30 gibi açiliyor hafta ici 3 yada 4 tane vardi geçen hafta 15k fiyat yazmişlardi 10k ya kadar gördüm talep yogunluguna...
Dogrudur hocam dediğim kapali kutu veriyorlar.
+ olaraktan eğer bellirli bir süre kimse almazsa o fiyatin %40-50 dahada ucuza alinabiliyor. Ara sira...
Bence spigen gayet yeterli fp olarakta baya iş yapiyor. Samsung 24 ultra kullaniyorum bence fazla fazla paralar vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Bilmem...